Üdv!
dunlop qualifier 120/70 eladó.2007-es gyártás, használt, de még pár ezret elmegy. egy ötös az ára, Budapesten van. B-kingen volt,de hátsóval együtt lekaptam az elsőt is...
Sziasztok olyan webáruházat vagy boltot keresek ahol kx 125ös mocihoz tudok szerezni felnit vagy kész kerekeket vagy minden kerékhez való dolgot. a váaszt előre is köszi
Van egy Michelin PR2-m 160/60as. Pici pénzért megválok tőle, mert már nem 100as. Dobj egy mail címet, küldök képet, mondassz egy árat, aztán valamikor odaadom (ha érdekel)
Az a baj hogy a 160-as már nagy , 150/60 kellene , de a gyári meg a 140/60-as, ha esetleg van 150/60 nad vagy 140/60 nad 18 felnire akkor jelezd kérlek. e-mail: c5ontkov4c5@citromail.hu
Múltkor már vásároltam tőled egy első gumit az FZR 400-amra, most is a segítségedet kérném.Kellene nekem ugyan erre az FZR 400-ra hátsó gumi csak annyi a bökkenő hogy 18-as felni van hátul!Mindenképp csak használt gumi érdekelne csak!Persze azért jó legyen. A legjobb lenne a 150/60 ZR18 vagy ha ez nincs akkor a 140/60 ZR18.Van ilyened?És ha igen esetleg képet és árat küldenél róla? e-mail: c5ontkov4c5@citromail.hu
Van más is aki szerel, egy másik helyen, gumi ki-be szereléssel 6-7.000Ft-ot fizettem. Ők velem tényleg korrektek voltak mindig, nem húztak le. Hívj fel egy pár gumist, szervizt, aztán érdeklődj, jobb ötletem nincs ezen kívül.
Ha csak a kerekeket viszed, jobban fognak szeretni, elég kevés helyen van motor emelő. Nekem simán kocsi emelővel emelték meg a gombánál fogva...ahol a legjobb hozzáállást találtam: 8200 VESZPRÉM, HOLD U. 12., alu hegesztés, szinterezés, gumi cserét is megoldják.
Hello gumis oldal.
Valaki tud ilyan gumit?
150/80 R16 71H
Csoooppperre kell. Nem nekem, ugyhogy valami 10% os is megteszi.
Jelige: occó
Email: gregoriusvidius@yahoo.com
helló helló helló
Valaki +tudná-e mondani persze olyan akinek van tapasztalata a
Continental ContiMotion 180/55 ZR 17 M/C (73W) TL gumival kapcsolatba.
Nagy Banditra milyen.
Nekem főleg túrázni kellene.
(+persze az ár sem utolsó szempont, mert itt szerintem a nagy többségnek NEM APUCI TOLTA A SEGGE ALÁ A MOTORT )
dunlop qualifier 120/70 eladó.2007-es gyártás, használt, de még pár ezret elmegy. egy ötös az ára, Budapesten van. B-kingen volt,de hátsóval együtt lekaptam az elsőt is...