Nézd meg a hirdetésben!
Van kép, meg leírás ott. link
Ha kell, küldök nagyobb képet, a hirdetési oldalról tudsz nekem üzenni, hogy hová küldjem.
Csak vasárnap tudok majd válaszolni, mert ma reggel 7:30-tól vasárnap reggel 7:30-ig dolgozom.
Egy barátom/kollégám a D209GP-Racer-rel megjárta Horvátországot 2 hete, motorozott a H-ringen és a Mátrában, Bükkben egy öreg ZXR750-essel és folyamatosan ellenőrizzük a profilmélységet. A mért értékek alapján 9500 km a várható futásteljesítmény.
A BT003 hasonló a Racer-hez, de nem többkomponensű és gyárilag kisebb a profilmélység, tehát valószínűleg kevesebb km-t használható.
Köszönöm a segítséget! Csak 2 kérdésem lenne:
1. Metzeler Lasertec mindig ilyen olcsó volt, vagy van most valami akció?
2. Mi a véleményed a Metzeler Lasertec-ről (nem találtam róla tesztet a boncteremben), felveszi-e a versenyt a Bridgestone BT45-tel pl tartóságban, tapadásban stb.?
Üdv Bryan!
Eddig jól teljesítenek a GP racerek, közel 2000 km után alig látszik kopás, ez lesz eddigi pályafutásom alatt a legtartósabb gumi.
Pályán nem jártam vele, viszont a szentkereszt-dobogókő-esztergomi szakaszon sokat kanyargok, kellőképp megállja a helyét, nekem ez bőven elég!
Az a BT 003 street hasonló a GP racerhez?
Az alu. keni a fémet ,- lánc görgö, ( gördülési ponton ) a két O gyűrű gomdoskodik a lánc görgőinek kenését biztosító belső,- (gyári ) kenőanyag eltávozásának gátlásáról.
. - való igaz , h a hátsó lánckereket sűrűbben kell cserélni ( valamit valamiért ) ,- de :! ár , szutyok, zajosság... stb. én nem a fulyogatós modszert választanám
Köszönöm szépen a válaszokat! A gumi nem eladó mert kb 600 km-er van benne! A láncsprével sincs gond és nem este fújtam csak nagyon fújt a szél és visszafújta rá!
Sziasztok! Tudom ,hogy nem ide való a téma de talán ez van hozzá a legközelebb! Egy fontos kérdésem lenne! Mit lehet csinálni akkor ha a láncspréből rákerül a gumi szélére? Az egész gumi széle tiszta olaj és nagyon csúszik! Várom a hozászolásokat! És előre is köszönöm a segítségeteket!
Van kép, meg leírás ott. link
Ha kell, küldök nagyobb képet, a hirdetési oldalról tudsz nekem üzenni, hogy hová küldjem.
Csak vasárnap tudok majd válaszolni, mert ma reggel 7:30-tól vasárnap reggel 7:30-ig dolgozom.