Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg a hirdetésben!
Van kép, meg leírás ott. link
Ha kell, küldök nagyobb képet, a hirdetési oldalról tudsz nekem üzenni, hogy hová küldjem.
Csak vasárnap tudok majd válaszolni, mert ma reggel 7:30-tól vasárnap reggel 7:30-ig dolgozom.
Egy barátom/kollégám a D209GP-Racer-rel megjárta Horvátországot 2 hete, motorozott a H-ringen és a Mátrában, Bükkben egy öreg ZXR750-essel és folyamatosan ellenőrizzük a profilmélységet. A mért értékek alapján 9500 km a várható futásteljesítmény.
A BT003 hasonló a Racer-hez, de nem többkomponensű és gyárilag kisebb a profilmélység, tehát valószínűleg kevesebb km-t használható.
csobaikaresz! Éngem érdekelne a gumi. Mennyire használtak?
én személy szerint nem teszteltem csak amiket mondtak róla akik vittek belőle
szia
mindíg ilyen olcsó volt
kicsit kemény ezért nehezebb felmelegíteni de tartós
GS 500 ra viszik mint a cukrot
A Lasertec puhább, mint a BT45. Jobban melegszik, jobban tapad, viszont emiatt valamivel kevesebbet is megy el.
Köszönöm a segítséget! Csak 2 kérdésem lenne:
1. Metzeler Lasertec mindig ilyen olcsó volt, vagy van most valami akció?

2. Mi a véleményed a Metzeler Lasertec-ről (nem találtam róla tesztet a boncteremben), felveszi-e a versenyt a Bridgestone BT45-tel pl tartóságban, tapadásban stb.?
Üdv Bryan!
Eddig jól teljesítenek a GP racerek, közel 2000 km után alig látszik kopás, ez lesz eddigi pályafutásom alatt a legtartósabb gumi.
Pályán nem jártam vele, viszont a szentkereszt-dobogókő-esztergomi szakaszon sokat kanyargok, kellőképp megállja a helyét, nekem ez bőven elég!
Az a BT 003 street hasonló a GP racerhez?
Nálam - ezek közül ! - ez lenne a sorrend:
1. BT002
2. Diablo Supercorsa
3. Power One
Ha használt is jó, akkor nekem van 1 db Metzeler Mez Rain 180/55-ös méretben... Közepén 4mm, szélein 3,3-3,7 mm profilmélységgel. Ára 9.000 Ft
Szia! Bridgestont válazd a Bt003Rs-t tudok jó áron , esö gumi milyen méretben kell?
Esőgumit ki tud olcsón szerezni?
Szia te mit választanál Michelin Power One,Bridgestone bt002,Pirelli Diablo Supercorsa
Az alu. keni a fémet ,- lánc görgö, ( gördülési ponton ) a két O gyűrű gomdoskodik a lánc görgőinek kenését biztosító belső,- (gyári ) kenőanyag eltávozásának gátlásáról.
. - való igaz , h a hátsó lánckereket sűrűbben kell cserélni ( valamit valamiért ) ,- de :! ár , szutyok, zajosság... stb. én nem a fulyogatós modszert választanám
Hogy hamarabb tönkremenjen és újra vegyél :)
Tudnálírni bővebben
hali kawasaki53!

Miért is nem kell ilyenkor lánc spré?
De komolyan, mert nem tudom!
Amúgy, bocs az offért.
Metzeler Lasertec 37.000 Párban
Pirell Sport Demon 50.000 Párban
Continental Go 47.000 Párban
Használj hátsó alu. lánckereket, dupla O gyűrűs láncot és nem kell többet fujkálnod mindenféle szutyokkal.
Köszönöm szépen a válaszokat! A gumi nem eladó mert kb 600 km-er van benne! A láncsprével sincs gond és nem este fújtam csak nagyon fújt a szél és visszafújta rá!
Fújd le féktisztítóval v. zsíroldóval.
üdv, átveszem a szenyezett gumit féláron
amúgy tarkával egyetértek+ne korom sötétben fújdbe lánckenőccsel a láncodat
töröld le és vegyél jó láncspray-t.
Sziasztok! Tudom ,hogy nem ide való a téma de talán ez van hozzá a legközelebb! Egy fontos kérdésem lenne! Mit lehet csinálni akkor ha a láncspréből rákerül a gumi szélére? Az egész gumi széle tiszta olaj és nagyon csúszik! Várom a hozászolásokat! És előre is köszönöm a segítségeteket!
PIRELLI 16,5 hátsó
SC 0 soft/soft
SC 1 soft

70 EUR/db
párban 110 EUR