Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jól értem 2007 után a gp-nél visszatértek az 1 komponensre.
az első gumikat viszont nem tudni....
thanks
D209GP-ből csak a 2007-ben gyártott 2komp.

D209GP-Racer-ből bármelyik évben (2007-2009) gyártott 2 komp.

... de csak a hátsók
értem én, de te írtad hogy lusta vagy....
már csak azt nem tudom, honnan tudom meg hogy többkomponensű e (gyártási év, vagy + jelölés?) a gumi, ha rajta nem látszanak a rétegek? majd ha nem leszel nagyon "elfoglalt" leírod nekem?
köszi...
Pár használt pályagumi extra olcsón.
Képek, leírás, itt.
Amúgy még van néhány új GP-Racer-em
Ez a leírás fedi a valóságot! Msn-en leginkább éjjel szoktam lenni.... telefonon szinte bármikor elérsz (ha épp nem motorozok) ... és nem lustaságból, hanem elfoglalt vagyok
és ha csörgetlek és lusta leszel elmenni a telefonért hogy felvedd....?
én meg 2 napja várlak msn-en, hogy ott kérdezzem meg....
de úgy látom oda is lusta vagy felmenni...
én ezt találtam a totalbike-on:
"A Dunlop Sportmax GP Racer a legsportosabb közúti Qualifier RR és a kifejezetten csak pályára való D209GP közt helyezkedik el a meglehetősen bonyolult Dunlop modellpalettán. A Dunlop állítása szerint teljes versenygumis tapadást biztosít a pályán, de felépítése révén nem olyan érzékeny a futómű-beállításokra és nem igényel gumimelegítőt, mint a kifejezetten csak pályára ajánlott abroncsok. Nemcsak viszonylag gyorsan bemelegszik külső fűtés nélkül, hanem tovább bírja a meleget, mint egy szupersport utcai gumi. Extrém tapadás, remek visszajelzés és stabilitás a jellemzői. A GP Racer merevebb konstrukció, mint a Qualifier RR, és biztosabb érzést nyújt teljes ledöntésnél. Magasabb profilja (190/55 kivitelben készül csak) gyorsabbá teszi a kormányzást, és nagyobb tapadó felület biztosít teljes ledöntés esetén, mint a 190/50-es változatok. Háromféle keverékben kapható: puha, közepes, kemény"
ettől függetlenül kíváncsi vagyok a te véleményedre is
Sziasztok!
Tudna valaki nékem segíteni?
Most egy 140/70-17 gumi van hátul a motoron 3"-os felnin, kicsit szélesebbre szeretném cserélni. mi az a méret, amit még elvisel a jószág, magasság és menet tulajdonság nagyobb veszteség nélkül?
Kösze előre is!
Sziasztok!
Haveromnak van 2db ITP hátsó gumija eladó!
Ha valakit érdekel akkor itt megtalálja: http://www.kepesmotor.hu/quad_...
Lusta és fáradt vok leírni.... hívj fel ha érdekel
az bőven jó.
bt 0-16 ba 8000 et tudtam belegyürni és elfogyott
Én is próbáltam már ezt a használt vonalat, meg a slicket is, csak nincs kedvem 3000-ként gumit cserélni.....
nem csak a hátsót vettem 6000-ért 3 hátsót kibír egy első
használtan párba 6000?
én használtam vettem a bt-002 = 6000 huf és mentem vele 3000 km ert
Pirellit még nem próbáltam, az lesz a kövi....csak kurta drága. Ezt most párba 45-ér megtudtam szerezni. BT002-őt mennyiért dobálják?
michelin power one,bt 002,diablo supercorsa nekem ez jött be a többit hanyagolom is még a slicket szeretem
Nem ismerem....
nekem bt 002
és mi van most? sztem király....
bt-016 nekem az volt gyárilag de egy határ szar az a gumi
Köszi, asszem maradok a Road-nál.
Nekem durván 6000 km-ert bírt a 2ct...nem volt vele gondom, de most jobban tetszik a BT016 (eddig)...meglátjuk mennyit bír.
Szia! Én pilot power 2ct-t cseréltem bt016-ra igaz még csak kb. 1000 km-ert mentem vele, de nekem jobban tetszik....hamar bemelegszik és megcsúszni se csúszott meg...mondjuk bebaszna a 3 komponenssel...széle elvileg full puha még pályára is jó. R1-es ismim ott is használta.