Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

+ egy másik kérdés

250-es RMX-em van, hátsó keréken 110/90 - 18 as gumi van rajta és hogy 120 v 130 gumit fel lehetne rakni?
Helló!

Enduró gumi kellene Debrecen közelében.
Üdv mindenkinek! Csak annyit, hogy én most próbáltam ki először a D211GP-t a Mátrában és tényleg kurva jó! Persze maradt még majd egy centi a szélén, szóval abszolút nem tettem határra, de csak ajánlani tudom, nagyon jó biztonságérzetet adott. Ja, és pályázott, használtat vettem ami kicsit szivárványos is volt, de semmi problémát nem okozott; pár kilométer alatt szépen lekopott és normál állagú lett. Szal: Welcome to the D211GP world!
Sziasztok!Eladó egy 180/55/17-es D208 sportmax és egy 120/70/17-es Qwalifire ha valakit erdekel!Első 5 hátsó 10E.Egyben 13E.
Szabi46-nak kellett volna válaszolnod, nem nekem
ha az ellenőrzés során a rendőr kiszúrja az 30.000 bírság, és műszaki vizsgára utalás.
,akkor majd megyek hamarosan érte,előtte hívlak .
Van 200-as
hy Brian
elfogyott a hátsógumim .
200/55 D211gp van már? ,vagy valami 200as,mert azok tovább bírták kicsit,mint a 190es .
Mit értesz az alatt, hogy ellenőrzéskor észrevett pályagumi? A vágott slickről első pillantásra megállapítható, hogy nem gyárilag készült a minta. A supersport gumik (Supercorsa, D209-211, Racetec, stb) pedig eleve rendelkeznek utcai legalitással. Keress meg
Szia Szabi46!

Nekem tavaly volt Diablo Corsa III, most D211 van (nem Racer).
Nem is tudom neked elmondani a különbséget.
Beszartam a D211-től, nekem nagyon tetszik, nem is fogok más gumit venni. Melegszik hamar és ragad mint a fika. Párszor voltam a Ringen vele és nekem bevált, utcán is hamar felmelegszik és ragad. De ez csak az én véleményem és nem is motorozom 112 éve. Kérdezz meg pár embert, gyűjtögesd az infót, jó okosodást.
Tudod hol találsz
Valakinek van már tapasztalata közuti ellenőrzéskor észrevett pályagumiról? Vagy nem nézik?
Nemtudom mit vegyek a 600RR-re, olyan sok féle-fajta van, hogy az már hihetetlen.
D211 utcára jó? Vagy inkább diablo corsa 3? Vagy nincs ilyen gumi ami kimondottan utcára való nagyonjó tapadással?
Sziasztok!
Pályázott D211GP-ket vásárolnék! Csak párban...
Ja, oké, azt hittem konkrétan ez volt.
Én csak egy példát írtam 2007 es volt a Qualifier amit itthon adtak 64-65 ért.....
Ez lemaradt
120-160
ContiForce pár 46000Ft
Szia!

Diablo H pár 43000Ft
RoadAttack pár 50000Ft

laci
A Full-Gasos Diablok sem 2007-esek, már persze aki tőlük veszi. Legalábbis tavaly még 2009-esek voltak, gondolom azóta nem lettek régebbiek...
Szia!

Rendben, igazad van. Sajnos az évjárat egy-egy árlistából nem derül ki. :( Én is jobban örülnék 40e/pár-ért Pilot Roadnak, de sajnos most kell abroncsot vásárolnom, s a keret viszonylag szűkös. :(
Köszönöm mindenesetre, hogy megnézted nekem!

Üdv: Ferkó
szia
Én írtam mennyiért tudok
Ha az euró nem lenne ilyen szar mint most akkor nem lenne csak 40 / pár
Nyár elején 42 ért vettem Michelin Pilot Roadot párban
dunlop qualifiert 52 ért hoztam párban 2009.40 dik hetit itthon ugyanennyiért 2007 es gyártási évű volt csak
Van olcsobb nem mondom én azt írtam amennyiért én tudom Németországból csak az se mindegy hogy az a gumi 2007 es évjáratú és null kilométeres vagy 2010 gyártású és null kilométeres
Helló!

Conti Road Attack is kijönne ugyanennyiből máshol. Conti Force meg 49e lenne....
Pirelli Diablo meg (igaz H-s sebességindexel), de 44-45e ft/pár.
Nem a helyi lehúzom gumistól kellene jobb ár, hanem csak egy jó ár kellene.

Mindenesetre köszönöm az ajánlatod! Sajnos jobb áron már találtam ezeknél párban gumit!

ÜDv: Ferkó
Pirelli Diablo 51500 Ft párban
CONTINENTAL CONTI FORCE 53.000 Ft párban
Fingom sincs, a levélben sem írja