Rajta van a fényképen az ár
6. Dragon SC1: 12e.
Egyébként szerintem jobban jársz a párral, mert az elsőgumi min. 2-3 hátsót ki fog bírni és akkor legközelebb nem kell hátsót venned hozzá! Ez az én véleményem
Kedves Péter!
Csak azért szarhattál be, mert én már rég ezt a gumit preferáltam korábban a csupa jó, és szép hozzászólásaimmal, és tőlem nyaltad az infót!Te kis gecci! ,
Csak vigyázz, nehogy elszállj valamelyik kanyarban ezektől az eleve pályázott párezerforintot sem érő szaroktól! ,
Jaaa..és ha kérhetném basszál egyedül!
Van még pár eladó használt gumim. az árak amúgy sem magasak, de némi alku is lehetséges még, lévén szezon vége van. egyben is elvihető! Olcsó gumik itt.
6. Dragon SC1: 12e.
Egyébként szerintem jobban jársz a párral, mert az elsőgumi min. 2-3 hátsót ki fog bírni és akkor legközelebb nem kell hátsót venned hozzá! Ez az én véleményem
meglátjuk van-e 35 pénzem maholnap..
jólesz a one-hoz párba?
gondolkozom 1-2 napig rajta
Ill. használt D211GP is van még néhány db... de hosszú távon az új jobb választás.
van ilyened szuper állapotban?
te mint hozzáértő mit javasolsz nekemk8-as busára
elől van power one hátra kellene valami istenkirályul tapadó 190/55 utcai harcos.
üdv
érdekel 190/55 olyasmi mint a power one, többzónás utcai versenygumi,ami pályánse kaki
üdv
Csak azért szarhattál be, mert én már rég ezt a gumit preferáltam korábban a csupa jó, és szép hozzászólásaimmal, és tőlem nyaltad az infót!Te kis gecci! ,
Csak vigyázz, nehogy elszállj valamelyik kanyarban ezektől az eleve pályázott párezerforintot sem érő szaroktól! ,
Jaaa..és ha kérhetném basszál egyedül!
Olcsó gumik itt.