De jó hogy vagy!
Megkérdezném, hogy szükség esetén lenne-e neked 4.5 collos felnire ( Honda CBR F3) valami jóféle használt gumid, valamint előre is elképzelhető, hogy kelleni fog valami
Felrakattam a vadi új GP RACERt /köszönjük Brian/
Gondoltam gurulok egy fincsit,hazaérve látom,hogy valami fém csillog a hátsó gumiban,beleállt valami fémforgács,kipiszkáltam,kb 6 mm mélyen sértette az abroncsot.
Fasza!
Nem ereszt,de kiváncsi lennék rá,milyen vastag egy ilyen gumi?
Gumiszakértök figyelem ! az normális dolog ,hogy a BT-003 as tipe 3-as 180-as hátsó nem bir ki nálam az utcán max 3 honapot és nem csak a közepe kopot le
Ne haragudjatok az ismétlésért, egyszer már itt kértem, szerintem még fogok is, legalábbis amíg nem találok. Bocsi.
Szóval, valamilyen használt(de lehetőleg jó állapotú, bár a mostaninál minden jobb, mivel ki van kopva az összes vájat) gumit keresnék a következő méretekben: elsőre 100/80*17(lehetne 110/80*17), hátsóra pedig mindenképpen 140/70*18-ast szeretnék. Ha valakinek lenne, vagy tud egy helyet, ahol beszerezhetném, kérlek szóljatok.
Helló köszi mindenkinek a jobbnál jobb ajánlatokat a neten negyed ennyit sem találtam holnap kapok még egy ajánlatot helyben és akkor eldöntöm melyik legyen.Köszi
Megkérdezném, hogy szükség esetén lenne-e neked 4.5 collos felnire ( Honda CBR F3) valami jóféle használt gumid, valamint előre is elképzelhető, hogy kelleni fog valami
Gondoltam gurulok egy fincsit,hazaérve látom,hogy valami fém csillog a hátsó gumiban,beleállt valami fémforgács,kipiszkáltam,kb 6 mm mélyen sértette az abroncsot.
Fasza!
Nem ereszt,de kiváncsi lennék rá,milyen vastag egy ilyen gumi?
Bridgestone BT-002 használt gumák eladók
120/70-17 racing street 12000.-
190/55-17 racing type2 endurance 23000.-
190/55-17 racing pro type3 soft 15000.- (ajándék)
Ha az első kettőt párban viszed a harmadik (soft hátsó) ajándék
Elérhetőségeim az adatlapomon
inkább km erben mond
Ne haragudjatok az ismétlésért, egyszer már itt kértem, szerintem még fogok is, legalábbis amíg nem találok. Bocsi.
Szóval, valamilyen használt(de lehetőleg jó állapotú, bár a mostaninál minden jobb, mivel ki van kopva az összes vájat) gumit keresnék a következő méretekben: elsőre 100/80*17(lehetne 110/80*17), hátsóra pedig mindenképpen 140/70*18-ast szeretnék. Ha valakinek lenne, vagy tud egy helyet, ahol beszerezhetném, kérlek szóljatok.
Segítségeteket előre is köszönöm.
130/70 16-190/50 17
Dunlop D209 Qualifier párban 54000Ft
Pirelli Diablo párban 56000Ft
laci
30 4330127
SC0 (fehér) Supersoft
SC1 (kék) Soft
SC2 (zöld) Medium
SC3 (Citromsárga) Medium/Hard
SC4 (Narancssárga) Hard