120/70 r17 és 160/60 r17 gumira lenne szükségem.
Jó ajánlat esetén használt is jöhet. Eddig a Pirelli Diablo (H) a nyerő.
Egy CBF600-ra kellene. A gyári BT-vel sem voltam elégedetlen(BT057). Le tudtam azzal is dönteni a széléig.
Egyértelműen a legjobb gumi a d211gp (a gp racer megint más), nekem is Brianos guma van fent a vason, sok ezer km van már benne, de még is is szuper volt pályán, a rohonci szerpentinen is csak a töketlenségem miatt nem merem lábtartóig dönteni. Egyszerűen szuper, nálam a Dunlop lett a befutó
1.2-es Banditom van, utas és hátsó doboz is lesz a gépen...azért parázom,mert a jelenlegi BT-16-oson eltünt a kopásjelző
Szóval ki bírja az utat vagy felejtős
Szevasztok!
Nekem 120/60 17" és 160/60 17"-os Continental Conti Race Attack-ra lenne szükségem!
Sajnos új gumira nincs elegendő pénzem, de használt jó állapotú gumit szívesen vennék!
Nem gond, ha pályán volt használva, de azért a szélén is lehessen még használni!
Ha valamelyikőtöknek van ilyen gumija, kérem jelezze!
Köszönöm szépen előre is!
Hy brian!
Véleményedet kérném ezen gumákra vonatkozva.
1500km-es túrára mennék.Ebből hazai pálya M3 500km.A többi keletre UA.
Melyiket tegyem fel?
BT-002 Type2 Endurance vagy Pro Type3 Soft,esetleg Qualifier "sima"?
Melyik a jó döntés a 3közül?
Pár kép a gumák állapotáról a 2.kép a soft
Kérlek segíts
Szia!
Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat. Én is beszéltem tegnap Brian-nel, és elég meggyőző jellemzést adott a gummáról. Még1x köszi.
Üdv
Nekem most Dunlop 211Gp van fent... Szerintem baromi jó, előtte Metzeller M3 volt, és úgy éreztem, hogy nem tudok motorozni... (Ami részben igaz is volt... ) Aztán felrakattam a Dunlopot, és minden megváltozott! Végre tudok dönteni, és tapad, mint az állat! Viszont baromi gyorsan elkopott... (Talán áprilisban rakattam fel, bár megjártuk vele Horvátot, meg itthon se a garázsban áll...) Ja, azt hozzá kell tenni, hogy pályás gumma volt, a széle picit kopott, de a közepe teljesen OK... Mindegy, belenyugodtam, ezek 4OOO km körül tudnak... (Azt mondják akik értenek hozzá, hogy az nem is olyan kevés, mint ahogy én azt gondolom... ) Viszont élvezet vele menni... Tegnap beszéltem Briannal, azt mondta, a Racer nagyon hasonló a sima 211GP-hez, csak nem kifejezetten pályára van, hanem pályára, és utcára is... Szóval hasonló, de nem annyira kopik... Állítólag 8-1O ezret is kibírnak... Hát most letesztelem... Kicsit pipa vagyok mondjuk, mert délelőtt megrendeltem már egy helyen, itt meg jönnek az egyre olcsóbb ajánlatok, de mindegy, nem akarok kibaszni a sráccal, megveszem kicsit drágábban... (Hétvégén megyünk Horvátba, ezért tűnt még délelőtt baromi sürgősnek, majd legközelebb okosabb leszek, és időben írok ide árajánlatért...)
Szóval 1OO szónak is egy a vége, szerintem baromi jó a 211GP... Próbáld ki, aztán vagy bejön, vagy nem!
Szia!
A véleményed szeretném kérni a Dunlop D211 GP Racer gumival kapcsolatban, mert látom te ilyet keresel. Esetleg van már tapasztalatod? Mennyi km-er bír átlagos utcai használattal?
Köszi
Sziasztok!
Van egy Yamaha Dt-m.
kiváncsi lennék mi a véleményetek erről a gumirol és hogy szolgálna nekem elől!
És még valami,hogy télen lentebb menek a gumi árak?
ELADÓ vadi ÚJ gumik. Dunlop Sportmax Qualifier 120/70ZR17 és 200/50ZR17. 2007 év végiek 0 km-es, szállítási sérült K8 B-Kingerkről vannak. 45.000 ft a pár, irányár. Nekem sajnos nem kell, törött a Kingem :(
A segitségeteket kérném gumivásárlás elött állok és nagy dilemmában vok!
Két gumi jöhet szoba a Dunlop Sport smart vagy a Pirelli Diablo rosso corsa(2010)! A Dunloprol már olvastam de a Pirelliröl nem nagyon találtam leirást!Tudtok rola esetleg vmit mondani(tartosság,stb) vagy linket adni!
Elöre is köszönöm!
Kérdésem az lenne, hogy (Yamaha R6) Dunlop D208 RR gumival,
milyen nyomást állítsak be pályára? (Pannonina ring)
Köszi előre is!
120/70 r17 és 160/60 r17 gumira lenne szükségem.
Jó ajánlat esetén használt is jöhet. Eddig a Pirelli Diablo (H) a nyerő.
Egy CBF600-ra kellene. A gyári BT-vel sem voltam elégedetlen(BT057). Le tudtam azzal is dönteni a széléig.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdv: Ferkó
Szóval ki bírja az utat vagy felejtős
Nekem 120/60 17" és 160/60 17"-os Continental Conti Race Attack-ra lenne szükségem!
Sajnos új gumira nincs elegendő pénzem, de használt jó állapotú gumit szívesen vennék!
Nem gond, ha pályán volt használva, de azért a szélén is lehessen még használni!
Ha valamelyikőtöknek van ilyen gumija, kérem jelezze!
Köszönöm szépen előre is!
Véleményedet kérném ezen gumákra vonatkozva.
1500km-es túrára mennék.Ebből hazai pálya M3 500km.A többi keletre UA.
Melyiket tegyem fel?
BT-002 Type2 Endurance vagy Pro Type3 Soft,esetleg Qualifier "sima"?
Melyik a jó döntés a 3közül?
Pár kép a gumák állapotáról a 2.kép a soft
Kérlek segíts
Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat. Én is beszéltem tegnap Brian-nel, és elég meggyőző jellemzést adott a gummáról. Még1x köszi.
Üdv
Nekem most Dunlop 211Gp van fent... Szerintem baromi jó, előtte Metzeller M3 volt, és úgy éreztem, hogy nem tudok motorozni... (Ami részben igaz is volt... ) Aztán felrakattam a Dunlopot, és minden megváltozott! Végre tudok dönteni, és tapad, mint az állat! Viszont baromi gyorsan elkopott... (Talán áprilisban rakattam fel, bár megjártuk vele Horvátot, meg itthon se a garázsban áll...) Ja, azt hozzá kell tenni, hogy pályás gumma volt, a széle picit kopott, de a közepe teljesen OK... Mindegy, belenyugodtam, ezek 4OOO km körül tudnak... (Azt mondják akik értenek hozzá, hogy az nem is olyan kevés, mint ahogy én azt gondolom... ) Viszont élvezet vele menni... Tegnap beszéltem Briannal, azt mondta, a Racer nagyon hasonló a sima 211GP-hez, csak nem kifejezetten pályára van, hanem pályára, és utcára is... Szóval hasonló, de nem annyira kopik... Állítólag 8-1O ezret is kibírnak... Hát most letesztelem... Kicsit pipa vagyok mondjuk, mert délelőtt megrendeltem már egy helyen, itt meg jönnek az egyre olcsóbb ajánlatok, de mindegy, nem akarok kibaszni a sráccal, megveszem kicsit drágábban... (Hétvégén megyünk Horvátba, ezért tűnt még délelőtt baromi sürgősnek, majd legközelebb okosabb leszek, és időben írok ide árajánlatért...)
Szóval 1OO szónak is egy a vége, szerintem baromi jó a 211GP... Próbáld ki, aztán vagy bejön, vagy nem!
Származás : BSB
200/55 17 42000Ft
üdv
Laci
A véleményed szeretném kérni a Dunlop D211 GP Racer gumival kapcsolatban, mert látom te ilyet keresel. Esetleg van már tapasztalatod? Mennyi km-er bír átlagos utcai használattal?
Köszi
190/55/17 36.000
Van egy Yamaha Dt-m.
kiváncsi lennék mi a véleményetek erről a gumirol és hogy szolgálna nekem elől!
És még valami,hogy télen lentebb menek a gumi árak?
gumma: http://www.motorgumishop.hu/in...
Tudna valaki Dunlop D211 GP Racer E gumit 190/55R17 méretben? (Esetleg 200/55R17...) Utcára kéne, NEM slicket keresek!
Kizárólag új érdekelne! "Bolti" ár alatt természetesen...
Előre is köszönöm az ajánlatokat!
http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Új és használt motorgumi kis és nagykereskedelem!
A segitségeteket kérném gumivásárlás elött állok és nagy dilemmában vok!
Két gumi jöhet szoba a Dunlop Sport smart vagy a Pirelli Diablo rosso corsa(2010)! A Dunloprol már olvastam de a Pirelliröl nem nagyon találtam leirást!Tudtok rola esetleg vmit mondani(tartosság,stb) vagy linket adni!
Elöre is köszönöm!