Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

darabját,vagy párban?
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy (Yamaha R6) Dunlop D208 RR gumival,
milyen nyomást állítsak be pályára? (Pannonina ring)

Köszi előre is!
köszönöm
Sziasztok!

120/70 r17 és 160/60 r17 gumira lenne szükségem.
Jó ajánlat esetén használt is jöhet. Eddig a Pirelli Diablo (H) a nyerő.
Egy CBF600-ra kellene. A gyári BT-vel sem voltam elégedetlen(BT057). Le tudtam azzal is dönteni a széléig.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Üdv: Ferkó
Tsanyi 2 500 Ft-ért dobálja fel őket a quickmotonál
A Qualifier a legtúrásabb a 3 közül.
Egyértelműen a legjobb gumi a d211gp (a gp racer megint más), nekem is Brianos guma van fent a vason, sok ezer km van már benne, de még is is szuper volt pályán, a rohonci szerpentinen is csak a töketlenségem miatt nem merem lábtartóig dönteni. Egyszerűen szuper, nálam a Dunlop lett a befutó
1.2-es Banditom van, utas és hátsó doboz is lesz a gépen...azért parázom,mert a jelenlegi BT-16-oson eltünt a kopásjelző
Szóval ki bírja az utat vagy felejtős
Szevasztok!
Nekem 120/60 17" és 160/60 17"-os Continental Conti Race Attack-ra lenne szükségem!
Sajnos új gumira nincs elegendő pénzem, de használt jó állapotú gumit szívesen vennék!
Nem gond, ha pályán volt használva, de azért a szélén is lehessen még használni!
Ha valamelyikőtöknek van ilyen gumija, kérem jelezze!
Köszönöm szépen előre is!
Hy brian!
Véleményedet kérném ezen gumákra vonatkozva.
1500km-es túrára mennék.Ebből hazai pálya M3 500km.A többi keletre UA.
Melyiket tegyem fel?
BT-002 Type2 Endurance vagy Pro Type3 Soft,esetleg Qualifier "sima"?
Melyik a jó döntés a 3közül?
Pár kép a gumák állapotáról a 2.kép a soft
Kérlek segíts
Szia!
Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat. Én is beszéltem tegnap Brian-nel, és elég meggyőző jellemzést adott a gummáról. Még1x köszi.
Üdv
Hi!

Nekem most Dunlop 211Gp van fent... Szerintem baromi jó, előtte Metzeller M3 volt, és úgy éreztem, hogy nem tudok motorozni... (Ami részben igaz is volt... ) Aztán felrakattam a Dunlopot, és minden megváltozott! Végre tudok dönteni, és tapad, mint az állat! Viszont baromi gyorsan elkopott... (Talán áprilisban rakattam fel, bár megjártuk vele Horvátot, meg itthon se a garázsban áll...) Ja, azt hozzá kell tenni, hogy pályás gumma volt, a széle picit kopott, de a közepe teljesen OK... Mindegy, belenyugodtam, ezek 4OOO km körül tudnak... (Azt mondják akik értenek hozzá, hogy az nem is olyan kevés, mint ahogy én azt gondolom... ) Viszont élvezet vele menni... Tegnap beszéltem Briannal, azt mondta, a Racer nagyon hasonló a sima 211GP-hez, csak nem kifejezetten pályára van, hanem pályára, és utcára is... Szóval hasonló, de nem annyira kopik... Állítólag 8-1O ezret is kibírnak... Hát most letesztelem... Kicsit pipa vagyok mondjuk, mert délelőtt megrendeltem már egy helyen, itt meg jönnek az egyre olcsóbb ajánlatok, de mindegy, nem akarok kibaszni a sráccal, megveszem kicsit drágábban... (Hétvégén megyünk Horvátba, ezért tűnt még délelőtt baromi sürgősnek, majd legközelebb okosabb leszek, és időben írok ide árajánlatért...)
Szóval 1OO szónak is egy a vége, szerintem baromi jó a 211GP... Próbáld ki, aztán vagy bejön, vagy nem!
Érdeklődni : használt és új Pirelli, Dunlop
Származás : BSB
Szia!

200/55 17 42000Ft

üdv

Laci
Természetesen bárki véleményét szívesen várom, sőt örülnék neki, ha információ bombával halmoznátok el.
Szia!
A véleményed szeretném kérni a Dunlop D211 GP Racer gumival kapcsolatban, mert látom te ilyet keresel. Esetleg van már tapasztalatod? Mennyi km-er bír átlagos utcai használattal?
Köszi
200/55/17 44.000
190/55/17 36.000
Sziasztok!
Van egy Yamaha Dt-m.
kiváncsi lennék mi a véleményetek erről a gumirol és hogy szolgálna nekem elől!
És még valami,hogy télen lentebb menek a gumi árak?

gumma: http://www.motorgumishop.hu/in...
Keress meg
Sziasztok!

Tudna valaki Dunlop D211 GP Racer E gumit 190/55R17 méretben? (Esetleg 200/55R17...) Utcára kéne, NEM slicket keresek!

Kizárólag új érdekelne! "Bolti" ár alatt természetesen...

Előre is köszönöm az ajánlatokat!
ELADÓ vadi ÚJ gumik. Dunlop Sportmax Qualifier 120/70ZR17 és 200/50ZR17. 2007 év végiek 0 km-es, szállítási sérült K8 B-Kingerkről vannak. 45.000 ft a pár, irányár. Nekem sajnos nem kell, törött a Kingem :(

http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Hello,dunlop sportmax gpr-al 10,új sportgumi,azonnal raktárról:15000ft (vagy a sport demon:22000ft)
Új és használt motorgumi kis és nagykereskedelem!
Sziasztok

A segitségeteket kérném gumivásárlás elött állok és nagy dilemmában vok!
Két gumi jöhet szoba a Dunlop Sport smart vagy a Pirelli Diablo rosso corsa(2010)! A Dunloprol már olvastam de a Pirelliröl nem nagyon találtam leirást!Tudtok rola esetleg vmit mondani(tartosság,stb) vagy linket adni!
Elöre is köszönöm!
OK, meggyőztél, tökéletes a Lasertec! Hogy tudjuk megoldani az átadás-átvételt?
küldtem eamilt