sziasztok nagyon bocsi hogy ide írok de ebben a 80-as rm-be mekkora kerekek lehetnek? 14,17?mert még nem volt ilyen motorom
és kb hány éves gyereknek való? 13 - 14? http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
ja szerintetek érdemes lenne megvenni?
GS500-ra kellene nekem első gumi, a méret 110/70/17. Új vagy alig használt érdekel, 2 évesnél ne legyen régebbi. Ha van valakinek ajánlata, jöhet ide is, privátba is.
Nekem lenne Bridgeston racing batlax metszett slik gumim.
165/630 R17
120/600 R17
Ezeket újonnan vettem(számla), pályán használtam.
Ára:18.000Ft/2 db (csak párba eladó)!
Nem vok Michelin párti, inkább Pirelli Diablo Corsa III. Tapadás és tartósság együtt ..... nem könnyű Pl. a D209GP-Racer (2komp) ezek felett helyezkedik el a ranglétrán
Légyszi segíts! Pilot Power 2CT vs. Pirelli Diablo Corsa III
Motor még mindig FZ1N, inkább túra 2 személy, de nagyon fontos a bitonság.
Tartósság? Tapadás? Esetleg valami más típus? kb. 10e km jó lenne ha bírna, és az sem árt ha tapad. Van valami ötleted?
Köszi: Zoli
Esetleg reményem vanrá, hogy lesz?
A kis CBR vegyesen pálya és utcahasználatra lenne.
Az első gumi valószínűleg nemsokára - anyagiaktól függ - cserés lenne, ugyanis szálszakadt. Ahogy nézegettem 120/70 17", de szerintem 110/70 a gyári, bár én amennyit értek hozzá...
Ahogy lesz pénze ismerősömnek rendelünk első gumit neki is, nekem is, meg lehet lesz egy harmadik srác is, csak össze kell hozni, hogy mindhármunknak jó legyen.
és kb hány éves gyereknek való? 13 - 14?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
ja szerintetek érdemes lenne megvenni?
Dunlop kr 106 125/80R420 keverék 465
ilyenekre lenne szükségem Ahonnan szoktam venni ( Reifen Ritz ) austzria ott kifogytak
Vagy milyen típus érdekel?
Milyen méretűben kell?
GS500-ra kellene nekem első gumi, a méret 110/70/17. Új vagy alig használt érdekel, 2 évesnél ne legyen régebbi. Ha van valakinek ajánlata, jöhet ide is, privátba is.
busára is ezt a gumit teszik a gyárban?
A BT 015, amivel a motorom gyárilag szerelik, az hány lépcsőfokkal rosszabb mint a GP racer?
googleban amit találtam még a telefont sem veszik fel
165/630 R17
120/600 R17
Ezeket újonnan vettem(számla), pályán használtam.
Ára:18.000Ft/2 db (csak párba eladó)!
Légyszi segíts! Pilot Power 2CT vs. Pirelli Diablo Corsa III
Motor még mindig FZ1N, inkább túra 2 személy, de nagyon fontos a bitonság.
Tartósság? Tapadás? Esetleg valami más típus? kb. 10e km jó lenne ha bírna, és az sem árt ha tapad. Van valami ötleted?
Köszi: Zoli
A kis CBR vegyesen pálya és utcahasználatra lenne.
Az első gumi valószínűleg nemsokára - anyagiaktól függ - cserés lenne, ugyanis szálszakadt. Ahogy nézegettem 120/70 17", de szerintem 110/70 a gyári, bár én amennyit értek hozzá...
Ahogy lesz pénze ismerősömnek rendelünk első gumit neki is, nekem is, meg lehet lesz egy harmadik srác is, csak össze kell hozni, hogy mindhármunknak jó legyen.
eddigi legdrágább gumicserén is túlestem, 8200ft volt a két gumi szerelése....