Na és mennyire vagy elégedett vele? Nekem nem jön be, igaz én szinte csak szerpentinezek. Ezek a tesztek sztem nem igazán mérvadók. Nekem mondjuk nem fontos esőben milyen, mert nem nagyon megyek. Hidegen hogy viselkedik? 5-10 km alatt bemelegedik. A lényeg hogy tapad lefektetve, vagy kanyarban hányszor csúszik meg és ebben nekem a gyári Dunlop magasan verte az elvileg tesztben nyertes PP2ct-t. De ez stilusfüggő is. Nekem 4000 km alatt több mint a fele elfogyott, pedig nincs 200 lóerőm és örült sem vagyok.
Hello!
Lassan érik a gumicsere Fazer-en. Szerintetek melyik a jobb hátra: Conti Road Attack vagy Contimotion? Elöl Road Attack van ,azzal elégedett vagyok. A Contimotion viszont olcsóbb és arról is jókat hallottam.
Megjött az első gumi, ( D211 GP) feltéve a gépre, ( hozzá hátra a régebben vett D211 GP Racer) majd közúton kipróbálva. ( Egyenlőre)
Tényleg Qrva jó! Kanyarodik, dől, tapad. Ennyi. Köszönöm.
Ugye hűvösebb időkben se lesznek bakelitok a Dunlopok?
Hello Brian!
Olyan kérdésem lenne,hogy ez a gumi(Power Race, Medium Soft)
ezzel a mélységgel még kibír-e 13*20 percet a Pringen?
újként tettem fel,a hátsóval együtt,azon még a szélén kb 1,8 mm van(ezt majd a nap folyamán valamikor természetesen cserélem )
Nem 2,00 köridőhöz kell
előre is köszönöm a válaszod
Sajnos nem tul nagy a valasztek 130-as meretben. Exedra es Arrowmax tipusok nagyon sokat birnak GS500-on, de iszonyatosan csuszosak, en azonnal lecsereltem Pirelli Sport Demon-ra. Az nagyon bejott, ebben a meretben nem nagyon van tapadasban konkurenciaja (hacsak nem jott mar ki valami uj modell).
Halihó
Bridgestone Battlax BT-002 Racing gumák eladók
1. 120/70-17 Street Medium 10.000.-
2. 190/55-17 Type2 Hard 20.000.-
3. 190/55-17 Pro Type3 Medium 15.000.-
Párban: 22.000.- vagy 27.000.-
Egyben: 36.000.-
Szia BBusa!
Az első médium 3.5mm.
A medium(hátsó) 2.5-3 mm 22.000.- párban.
A hard(hátsó) 3.5-4.3 mm 27.000.- párban. A Busára ezt javaslom,még pályázni is!
Nem kis boldogság lenne ha egyszer végre előbb kéne olajat cserélni, mint gumit
Mennyi a D209 gyári mintamélysége? Csak azon filózok, hogy mennyire érdemes nekem - félre ne érts, most néztem és nem adod drágán az újat - vagyont adni mondjuk 5mm-ért amikor a harmadáért kapok mondjuk 3,5mm-rel. Illetve elbizonytalanodtam a keverékek tekintetében, az Endurance rekord hamar elfogyott pedig pont olyan szarul megyek, mint eddig, nem lett digitális a jobb kezem és a motorra se került turbo
D209E 3200km után, a közepében még lehetne méter de a két szélén a puhább keverék - főleg a kigyorsításra használt felületen - eléggé elfogyott. Mindösszesen két Kawa esti és másfél Kakucs után elfogyott úgyhogy még annyit se bírt ki, mint előtte a medium.
Van valami jó 180/55 Dunlopod? Fizetés után talán lesz "kedvem" venni.
attól függ mire kell. A BT 16-nál 4000 km körül megszűnik a jó irányíthatóság, a felállási hajlam nő. Motorrevüben tesztelték, messze a PP 2ct nyert ebben a kategóriában. Én azt használom a Kingen, 4000 alatt alig kopott, pedig utassal megyek, és 200 LE felett van most a motor. Kis Kakucs van benne, Ringre idén nem megyek. Plusz egy kis osztrák szerpentin, Mecsek, Bükk.
Szia !
Az a helyzet , hogy nagyon sokan lebeszéltek a Michelinről ! És ezt az ajánlatot kaptam BT016 Nem azt mondom , hogy vadállat módjára közlekedem , de elég sűrűn tépem a " szarvát " Most Michelin pilot sport van a gépen , NEM TUDOM MI VÁRHATÓ ha lecserélem BT016-ra .
Azért köszi az ajánlatot !
mikortól többzónásak a d209-ek, vagy van valami plussz jelölés a gumin?
illetve a GP és a GP racer között pontosan mi a különbség?
thanks...
Lassan érik a gumicsere Fazer-en. Szerintetek melyik a jobb hátra: Conti Road Attack vagy Contimotion? Elöl Road Attack van ,azzal elégedett vagyok. A Contimotion viszont olcsóbb és arról is jókat hallottam.
Keresek 120/70 - 16 os első gumit motoromnak :) ha valakinek akad akkor szívesen megvenném tőle.
Megjött az első gumi, ( D211 GP) feltéve a gépre, ( hozzá hátra a régebben vett D211 GP Racer) majd közúton kipróbálva. ( Egyenlőre)
Tényleg Qrva jó! Kanyarodik, dől, tapad. Ennyi. Köszönöm.
Ugye hűvösebb időkben se lesznek bakelitok a Dunlopok?
Olyan kérdésem lenne,hogy ez a gumi(Power Race, Medium Soft)
ezzel a mélységgel még kibír-e 13*20 percet a Pringen?
újként tettem fel,a hátsóval együtt,azon még a szélén kb 1,8 mm van(ezt majd a nap folyamán valamikor természetesen cserélem )
Nem 2,00 köridőhöz kell
előre is köszönöm a válaszod
Haveromnak keresek gsxr 600 ra 2002 hátsó gumit. talán180/55 érdekelne van valakinek?
Köszi
Sajnos nem tul nagy a valasztek 130-as meretben. Exedra es Arrowmax tipusok nagyon sokat birnak GS500-on, de iszonyatosan csuszosak, en azonnal lecsereltem Pirelli Sport Demon-ra. Az nagyon bejott, ebben a meretben nem nagyon van tapadasban konkurenciaja (hacsak nem jott mar ki valami uj modell).
Bridgestone Battlax BT-002 Racing gumák eladók
1. 120/70-17 Street Medium 10.000.-
2. 190/55-17 Type2 Hard 20.000.-
3. 190/55-17 Pro Type3 Medium 15.000.-
Párban: 22.000.- vagy 27.000.-
Egyben: 36.000.-
Az első médium 3.5mm.
A medium(hátsó) 2.5-3 mm 22.000.- párban.
A hard(hátsó) 3.5-4.3 mm 27.000.- párban. A Busára ezt javaslom,még pályázni is!
Mennyi a D209 gyári mintamélysége? Csak azon filózok, hogy mennyire érdemes nekem - félre ne érts, most néztem és nem adod drágán az újat - vagyont adni mondjuk 5mm-ért amikor a harmadáért kapok mondjuk 3,5mm-rel. Illetve elbizonytalanodtam a keverékek tekintetében, az Endurance rekord hamar elfogyott pedig pont olyan szarul megyek, mint eddig, nem lett digitális a jobb kezem és a motorra se került turbo
Vannak új, 180-as D209GP-Racer-ek Medium és Endurance keverékben.
D209E 3200km után, a közepében még lehetne méter de a két szélén a puhább keverék - főleg a kigyorsításra használt felületen - eléggé elfogyott. Mindösszesen két Kawa esti és másfél Kakucs után elfogyott úgyhogy még annyit se bírt ki, mint előtte a medium.
Van valami jó 180/55 Dunlopod? Fizetés után talán lesz "kedvem" venni.
Köszi,
Most csak a Pilot Power van újban.
VAgy Ajánlanál esetleg valami jobbat ?
Az a helyzet , hogy nagyon sokan lebeszéltek a Michelinről ! És ezt az ajánlatot kaptam BT016 Nem azt mondom , hogy vadállat módjára közlekedem , de elég sűrűn tépem a " szarvát " Most Michelin pilot sport van a gépen , NEM TUDOM MI VÁRHATÓ ha lecserélem BT016-ra .
Azért köszi az ajánlatot !