Van még néhány pár Metzeler Rennsport gumim igen jó áron! Mind új, 2010-es gyártás.
120+180 pár/ 49.900 forint!
Ha érdekel valakit, itt keressen: imre79@citromail.hu
Michelin Pilot ACTIV-ot szeretnék venni mert bevált és szeretem!
De sehol nem lehet kapni... sajnos hogy mért gőzöm sincs!
A méret ami kéne az az első 110/80-17
Néztem már ContiGO! Gőzöm sincs milyen puha vagy sem tapad vagy sem vizen milyen...
a másik kiszemelt a BT45. Mondanak róla jót is meg rosszat is döntésképtelenné tesz! vajon puhább mint a pilot activ vagy sem?
Esetleg más ajánlat tőletek (jelzem ezek diagonal abroncsok és nem szeretném keverni radiallal )
ha jövőre elkopik a hátsó akkor váltok radialra kérdés a másik
a hátsó felnim 3.8-as ha még jól emlékszem (CB500)
mit lehet esetleg feltenni rá? hogy a gumi íve se legyen nagy stb...
Hi!
Nekem Pilot road2 2ct volt fent 25000km tettem bele es volt rajta minta amikor lecsereltem Brian fele D209GP-Racer re!
Sokkal biztonsagosabbnak erzem a motort tapad mint allat.nem terek vissza michelinre az biztos!ez nem megy el 25000-et az biztos,de a biztonsag fontosabb!
Koszi Brian!
(bocs az ekezetes betuhianyert most angol xp-m van)
Szevasztok!érdeklődnék hogy mi véleményetek a metzeler roadtec z6 típusú gumiról?valahol azt hallottam hogy ez a gumi csak azonos párjával használható.igaz lehet ez? mert amúgy sokak szerint egy nagyon jó gumi a kategóriájában.légyszi ha valamelyikőtök tudja válaszoljon.
Ezt a gumit most vettem még nem volt olyan időjárási körülmény mint említettél de esőben ok volt!Igaz akkor nem repkedek!
Elvileg több idő kell neki még bemelegszik de utána szerintem nincsen gond.
Előtte pirelli corsa III. volt na az esőben csúszkált legalábbis XX-en.
Volt bridstone bt 002 ill 003 az sem volt rossz de tartósságra gyengébb mint a mostani dunlop gp d209 racer
Brian,
te miért nem michelint vagy pirellit tartasz, használsz? mert törexel a legjobbra, legalábbis amit annak tartasz. én is ezt teszem törexem a legjobbra, vagyis szeretném kiválasztani azt a gumit amit biztonságosnak érzek magamnak.ha ebben tudsz segíteni jó, ha nem nem.
szóval mennyiért tudsz max 70 e ft körül sportsmartot szerezni nekem?
... és 30e km-t menjen el, tapadjon télen, hóban, esőben, szárazon, bírja a 2személyt, az autópályát, a kanyarokat, a versenypályát ...
Kicsit sok az elvárás
A D209GP-Racer hasonlít a 2CT-re, mivel mindkettő 2komponensű.
A Dunlop gumik esőben - a kevés minta ellenére - elég meggyőzőek, tartósságuk is több, mint meggyőző.
Brian,
elméletileg vennék tőled d209 gp racert, de van-e a dunlop listádban olyan gumi ami hasonlít a power 2ct-re(michelin fun vagyok) vagyis ami kicsit mintásabb, túrásabb, de mégis dönthető bátran 10 c fokban és nem kell órákig melegíteni illetve nem hűl olyan gyorsan,illetve esőben sem kell kétségbe esni
Max néhány tucat km-ben (párszor 12 km) Az esőgumival vagy esőben, vagy vizes aszfalton lehet menni, de amint szárad az út, akkor is a vizes helyeket kell keresni!
Mondhat bárki bármit én nagyon sok helyről(sok fajtát) vettem már gumit és eddig amit vártam (gumitól) azt Riantból kaptam!
A mostani Gp racer tökéletes még nem volt rá panaszom!
Aki jó gumit akar és jó áron az keresse bizalommal!
Van még néhány pár Metzeler Rennsport gumim igen jó áron! Mind új, 2010-es gyártás.
120+180 pár/ 49.900 forint!
Ha érdekel valakit, itt keressen: imre79@citromail.hu
Nos hát probléma
Michelin Pilot ACTIV-ot szeretnék venni mert bevált és szeretem!
De sehol nem lehet kapni... sajnos hogy mért gőzöm sincs!
A méret ami kéne az az első 110/80-17
Néztem már ContiGO! Gőzöm sincs milyen puha vagy sem tapad vagy sem vizen milyen...
a másik kiszemelt a BT45. Mondanak róla jót is meg rosszat is döntésképtelenné tesz! vajon puhább mint a pilot activ vagy sem?
Esetleg más ajánlat tőletek (jelzem ezek diagonal abroncsok és nem szeretném keverni radiallal )
ha jövőre elkopik a hátsó akkor váltok radialra kérdés a másik
a hátsó felnim 3.8-as ha még jól emlékszem (CB500)
mit lehet esetleg feltenni rá? hogy a gumi íve se legyen nagy stb...
pl a dunlop supermoto D208-asa is jó lenne
Köszi!
üdv: szobbal
Néhány új gumi őszi áron
180/55 17
Dunlop GP Racer M 33000Ft
Michelin 2CT 33000Ft
190/50 17
Dunlop D209 26000Ft
laci
30 4330127
Nekem Pilot road2 2ct volt fent 25000km tettem bele es volt rajta minta amikor lecsereltem Brian fele D209GP-Racer re!
Sokkal biztonsagosabbnak erzem a motort tapad mint allat.nem terek vissza michelinre az biztos!ez nem megy el 25000-et az biztos,de a biztonsag fontosabb!
Koszi Brian!
(bocs az ekezetes betuhianyert most angol xp-m van)
190-55 esetleg?
Elvileg több idő kell neki még bemelegszik de utána szerintem nincsen gond.
Előtte pirelli corsa III. volt na az esőben csúszkált legalábbis XX-en.
Volt bridstone bt 002 ill 003 az sem volt rossz de tartósságra gyengébb mint a mostani dunlop gp d209 racer
2CT párban 65000Ft
Sportsmart párban 75000Ft
laci
30 4331207
te miért nem michelint vagy pirellit tartasz, használsz? mert törexel a legjobbra, legalábbis amit annak tartasz. én is ezt teszem törexem a legjobbra, vagyis szeretném kiválasztani azt a gumit amit biztonságosnak érzek magamnak.ha ebben tudsz segíteni jó, ha nem nem.
szóval mennyiért tudsz max 70 e ft körül sportsmartot szerezni nekem?
... és 30e km-t menjen el, tapadjon télen, hóban, esőben, szárazon, bírja a 2személyt, az autópályát, a kanyarokat, a versenypályát ...
Kicsit sok az elvárás
A D209GP-Racer hasonlít a 2CT-re, mivel mindkettő 2komponensű.
A Dunlop gumik esőben - a kevés minta ellenére - elég meggyőzőek, tartósságuk is több, mint meggyőző.
elméletileg vennék tőled d209 gp racert, de van-e a dunlop listádban olyan gumi ami hasonlít a power 2ct-re(michelin fun vagyok) vagyis ami kicsit mintásabb, túrásabb, de mégis dönthető bátran 10 c fokban és nem kell órákig melegíteni illetve nem hűl olyan gyorsan,illetve esőben sem kell kétségbe esni
és mi a tapasztalatod 10 foknál, vagy esős, nyirkos időben a d209 gp racerről?vagy te mit használsz ősszel?
üdv
A mostani Gp racer tökéletes még nem volt rá panaszom!
Aki jó gumit akar és jó áron az keresse bizalommal!