Először is köszi a választ, de a hölgyemény hazavágta sajnos az amúgy sem tökéletes állapotú abroncsot:(
Így tehát:
Sürgősen keresek Suzuki GS 500-ra gumigarnitúrát. Méretek 110/70 R17; 130/70 R17. Ha hallotok valamit a témában, szóljatok légyszi!
Ha drasztikusan engedi a levegőt, akkor nem tömítettségi (szelep, perem) gond lehet, hanem vszínűleg egy nagyobb lyuk "tátong" valahol Felfújt állapotban érdemes lenne szappanos vízzel ellenőrizni, hogy merre van a szivárgás helye Nagy lyukat úgysem tömít a spray
Kérdésem lenne felétek: adott egy GS 500 hátsó gumija, ami egy este alatt(kb 6-7 óra) drasztikusan elengeni a levegőt, ha defektjavító spray-jel tömítem utána meddig használható biztonságosan a motor(persze, ha a nyomás állandó marad az abroncsban)?
Brian amit vittem tőled 190-s D209GP-t elképesztő gumi. Most kellene majd egy pár 120/180-s méretű szokott lenni? De ha más van, nem D209GP az hiszem nem gond, csak Dunlop legyen.
csak 1 kérdés...
miért van az hogy sc3 illetve 4-et nem is találni a használthirdetésekben....
ezek annyira "kemények" hogy nem használják a pályázók?
gondolom csak endurance versenyeken, de az meg idehaza nem nagyon van....
pedig nekünk utcára lehet ezek lennének ideálisak,(gondolom) jobban tapad mint az utcai gumi, de tartósabb mint a "pálya" (sc1,sc2) gumik...
mit tudnak ezek a gumik, mentél már ilyennel?
kérdeznék még, de már ez is 2 lett...
brian [11328] augusztus 1. 10:55
"Véletlen" igen
SC0 (fehér) Supersoft
SC1 (kék) Soft
SC2 (zöld) Medium
SC3 (Citromsárga) Medium/Hard
SC4 (Narancssárga) Hard
Halihó
Bridgestone Battlax BT-002 Racing gumák eladók
1. 120/70-17 Street Medium 10.000.-
2. 190/55-17 Pro Type3 Medium 15.000.-
3. 190/55-17 Type2 Hard 20.000.-
Párban: 22.000.- vagy 27.000.-
Egyben: 36.000.-
Erdeklodnek hogy a kawa 636ra milyen gumit javasoltok. Jelenleg Pirelli Diablo Supercorsa van rajta. Egyeb okok miatt mar csak kevesett fogok az iden motorozni ezert en mar a jovo evre koncentralok.
A kerdesem az lenne hogy valami turasabb gumira gondoltam ( szinte csak turakban gondolkozok) es visszaolvasva egy koleganak ezt valaszoltad
használt, 3 komponensű D211GP, kemény keverékben....
új, 2 komponensű D209GP-Racer, kemény keverékben....
Ezek milyen arban mozognak?
elore is koszonom a valaszokat
Mondjuk most per pill van egy pár új Pilot Powerem 48-ért