Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ismerősöm eladná a következő gumit.

Dunlop Qualfire 120/70 17 180/55 17 2010-es, ára 60 ezer

Ha érdekel dobj e-mailt és küldöm a telefonszámát.
Pirelli Diablo Supercorsa Párban 120/70,180/55 - 16000 ft
Postán is elkűldöm
Halihó
Hy brian!
Mit mondasz erről erre "sima" Qualifier?
Verseny pályára nem nagyon merészkedek...csak közúton döntöm rendesen
Szóval felrakhatom
Sziasztok!

Sürgősen keresek használható állapotú 18"-os Heidenau RSW gumit MZ-re előre!Használt,új,mindegy!
Aki tud segíteni,legyen szives írjon a kekmz@freemail.hu-ra vagy hívjon a 20/774-2178-on!
Köszönöm!
Minimális bordamélység 1,6 mm.
A 2,5 felette van.Nem köthet bele,max szólhat,hogy lassan cserés.
Én úgy tudom, hogy a vizsgabiztos csak a guminak a közepét nézi. Volt már olyan személy, aki műszakira vett tőlem pályázott gumikat, szélei nagyon minimálisak voltak, de a közepe szinte új volt, és minden gond nélkül átment a motor...
Hali Brian.
160-165ös Dunlop slicked nincsen véletlen?
Ez oké, alapvetően az aggaszt, hogy a pályahasználat miatti kissé viseletesebb állapot nem fog tetszeni a vizsgabiztosnak. Azt hiszem hiába magyaráznám, hogy ez még így is sokkal jobban tapad, mint egynémelyik gumi újkorában. :)
Nem szólhatnak érte, mivel legális használható utcán. Amúgy nekem van 1db 180/55ös 2CT-s, ha érdekel, a profilomba az eladó holmiknál megtalálod...
sztem ha nicns rá irva hogy ne használd utcán akkor semmit. elötte menyn vele egy kört hogy a ráncot le szedd róla. de sztem hiábtlan:D
Akkor én is kérdezek. Pályázott, de utcán legálisan használható pl power one gumihoz mit szólnak vajon műszaki vizsgán?

például egy ilyen állapotú gumihoz (középen 4mm, szélein 2.5mm):
szerintem a gumitól :)
Sziasztok!
Nekem egy Kawasaki Klr 650-es motorom van.
Vettem rá előre és hátra crossz gumikat. Mind a kettő Mitas gumi, és azt tapasztaltam, hogy mióta ezek a gumik vannak rajta a motor nem annyira stabil az úton, kikapar nem tapad megfelelően és nagy sebességnél ráz az eleje.
Szerintetek, mitől lehet ez?
Rápilláztam és ez elég szimpi:
Dunlop Sportmax D209GP-Racer
Holnap rádcsörgök és beszélünk.
A "sima" Qualifier sajnos nem nagy szám Nem R6R-re való
Nézz szét ITT vagy keress
Sziasztok gumimágusok!
Keresek új 180/55ZR17 méretben hátsó gumit.
Dunlop Sportmax Qualifier D209 PT van most a mocin.
Nem tudom ez mennyire jó vagy sem, Én ezzel vettem a gépet de már szarrá van kopva.
Utcán használom csak a gépet és egyenlőre ilyesmi gumikon gondolkodom:
Dunlop Sportmax Qualifier
Michelin Pilot Power 2ct

Ti milyen gumit ajánlanátok ?

Köszi.
Jut eszembe!
Új 2010-es Metzeler Rennsport gumik 120/180 párosban, nagyon nagyon akcióban! 49.900-/pár!

imre79@citromail.hu
Erőssen kuka!
De ne a kukába dobd, hanem vidd el egy gumishoz, mert az elhasznált gumikat környezetbarát módon újrahasznosítják. A gumik új ára tartalmazza ezt! Vigyázzunk a környezetünkre!
Köszi
30/4330127

üdv
Elérhetőséged
Kukába vele! Nem játék.
Én azt nem javítgatnám....
Hello midnek jön egy "hülye" kérdés , conti sport attack on van és hátul faszán leengedett, fellett fujva és akkor láttam meg 1 "repedést" (vágáshoz szabálytalan) a hátsó kerékbe a gyári középső vágatékba kb 1-1.5 cm hosszu. azon szökik a levegő. Kérdésem az lenne hogy javítható e szerintetek? felhívtam pár gumist és volt aki azt mondta h nem... de aki meg azt h igen az csak gányolja , vagy ért ishozzá? válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv !
Van egy jó állapotú eladó Michelin Power one hátsóm 190/55 a szélei 3mm a közepe 4,5mm