Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért,mert egy ember ezt mondja,...
Lada tuning...
R1 felni...
Egyéb jó ötlet?
Ok, de nem leszólásképpen írtam
Keress meg! ITT megtalálsz.
Köszi.
Most este találkozom a szesztestvéremmel és lepontosítom hogy mit akar.amúgy mi az a pénz amiért megéri elszaladni érte.befújja valami grafitos szarral és még egy év múlva is az van rajta.
OK!Köszi!
hol kapok ujat
Mindkettő elsőgumi , a 211-ről csinálok holnap képet.
D208? ha majd biztos lesz az eladás, akkor majd felteszek neki valamit...
Moto 2... Ez a hivatalosan használható gumi, igaz?
Hétfőn rád csörgök akkor...Köszi.
Hétköznap.
Ok, megkérdezem. De azért mondj majd árat a Mutantra is légyszi. Esetleg a robogóra is tudsz?
Új 120+160 Conti Race Attack Soft 52e/pár
Megfogtál, de 3,5 és 4,25 talán. 120 gumi van most elől, hátul 150-160.
Hány col az első-, és a hátsókerék szélessége?
Egy utcai 125-ös Aprilia SM-re kéne, és van első Mutantom. De ha valami jó áron tudsz egy szettet másból, akkor jöhet az is...
Nézzen szét ITT, mert fogyóban a néhány tized mm-t kopottak
Köszi a választ, visszalapoztam és meg is találtam ezt a hozzászólást a fórumba a kérdésem feltétele előtt, és az alapvető fizikai dolgokkal, hogy a szélesebb, domboróbb és nagyobb átmérőjű gumi milyen hatással van a gépre, vezetésre. Csak azért tettem fel a kérdést, mert több R6 tulajtól is azt hallottam, hogy a 190es feltétele erre a felnire felejtős, ladatuninghoz hasonlították konkrétan. Azt javasolják, hogy felnicserével (pl R1) tudnám ezt jól összehozni. De felnicserét valahogy nem akarna a pénztárcám meg én se.
Ragaszkodsz a Mutant-hoz és a 150/60 mérethez?
160/60-as gumijaim vannak és van új Bridgestone 160/620 méretű esőgumim. A Mutant is esőgumi-mintájú.
Amúgy mindkettőt biztosan tudok, de hétköznap tudok érdeklődni.
Ok!
Majd cserrentek.
Egyik csávónak meg 190es 211 kéne, de majd egyeztetek vele addig.
brian!

Keresek Dunlop Mutant gumit 150/60 R17 méretben, és valami jó állapotú robogóra való 130/60 R13-as gumit. Tudsz segíteni esetleg?
Holnap v h.után megnézem
van egy egész tűrhető PR1-em 160-as és persze láncszett jó áron.....ha kell.....ha nem akkor is!
Hali!
195/65-be 7704 van-e valami jó vétel?
Hali VasiBiker!Engem érdekelne a D211,vagy esetleg a 209 is,ha dobnál róla képet vagy profilmélységet.Első gumid nincs?Köszi!
Okés, de nincs 160-as Dunlop versenygumim, csak 7köznapi D208 sportgumi
Meg ilyen csodák