Üdv mindenkinek 160/60-as sport gumit keresek lehetőleg nem túl régit, meg még alkalmas legyen forgalomban használni.
Pilot Power lenne a legjobb de ha van jó bármilyen vágott slick is.
Szia Brian!
Tanácsodat kérném Bridgestone slick gumiképpel kapcsolatban!
Egy medium keverékű új gumit raktam fel és a jobb oldala eléggé megrongyolódott. Idáig a BT-003-asokat használtam és mindig gyönyörű gumikép volt a 30 fok felei napokon is!
Mos mikor voltam az Euroringen 28 fok vol a levegő az aszfalt 45 fok körül volt.
Egy gyári futómű beállítású 750 K8-asom van és 66 kg vagyok.
A első gumim hidegen 1,8 bar melegen 2,2 bar volt! Lehetséges ez volt a probléma?
Ha tudsz optimális nyomásértéket megadni előre-hátra megköszönöm!
Nekem etz-n volt ilyen hátul.Nem olyan rossz gumi,egyszer voltam vele gokartpályán is,tapadással nemvolt gond.Olyan 3ezret mentem vele,ez alatt kb 1,5mm ment le róla. De közben szálszakadt lett. Ezzel nem akarok roszat szólni rá, valószínű hogy én fogtam ki selejteset.
Sziasztok! Van valakink tapasztalata Continental Conti Go gumival?
Egy DRZ-re tenném fel kisebb nagyobb túrákat tervezek a nyáron vele megfelel a célnak?
Olvastam egy olyan hozzászólást, hogy a gyári 130-as de te 150-est akarsz rárakni. Nekem van egy NSR-em, arra tettem 140-est, miközben a gyári 130. Kicsit koptatta sárvédő belsejét egy darabig, aztán befejezte. Sokkal jobban néz ki. Csak sajnos öreg és kopott, ehelyett keresnék egy elviselhető árú ugyanilyet. Szóval a lényeg, hogy néhol tehetsz nagyobbat mint a gyári.
170/60 om van Metzeler Sportec M3,tudom postázni is.