Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

segitséget kérnék valakitől .Mi lehet a válto mérete a :150/80/16 nak?
előre is köszönöm.
hello! miert árulod ? nem jó a minősége vagy mi a gond vele?
eladó egy metzeler me z4 , 160/60-18 as új gumi , ára 18000 ft. valamint egy metzeler rain 180/55-17-es új gumi , ára 20000 ft. telefon: +3620/992-4528 pest megye
Pedig sok különbség szerintem nincs köztük...vagy?
Én próbáltam 150/70 helyett 160/60-at, és nagyon nem tetszett.
Tudom, egy korábbi hozzászóló tenné azt, tedd fel nyugodtam a 160 ast
én a 150/80 helyére írtam, nem a 130 helyére
Ez szerintem is így van, ez még nem befolyásolja, de a 130 helyére 160 at...
na azért a 150 helyett 160 még nem bassza el az úttartását, dönthetőségét.
Azért erre a "jól viselkedik"-ra én nagyobb összeget nem tennék?
nézz hozzá nyugodtan 160-as gumit, azzal is jól viselkedik, és nagyobb a kínálat. A 880 nem döntögetni van hanem egyenesben gurigázni.
az első,az sztenderd méret,120/70 r17,de a hátsó az 150/80 r16...ebben a tipusban találam elsőt+hátsót elfogadható áron
miért ne?csak ebbe a tipusba találtam rá való méretet....(eggyenlőre)
Arra inkább ne.
yamaha fj1200-re....szerinted?
túragumi, főleg chopperekre. Milyen motorra menne?
hi all....mi a véleményetek a Metzeler ME 880 ról?szerintetek milyen gumi?
az hagyján, de kanyarodni sem fog rendesen, nem csak beleérni fog.
Ha melegszik a gumi akkor tágul.Nem ritka,hogy 3-4mm-t.
Hajszálpont bele fog férni ! Egészen jó állapotú michelin gumiról van szó.
Hát ha tényleg ki akarod próbálni... tedd, de nem lesz valami faca... Lefordulni nem hiszem hogy lefordulna de nem lesz stabil érzésed rajta, és el fog férni a lengővillában?
Hádde neeeem? De basszameg, hol van már az a tavasz azonosítóval ellátott állapolgár? Megint lekéste a gépet és szakad a hóóó brühühü...
Sikerült hozzájutnom ehez a gumihoz, a mostani kopott nagyon, ezért gondoltam, hogy fel kéne tenni rá. Szerintem 1 próbát megér, csak az a kérdés h nem-e fog lefordulni a felniröl.
Nekem anno 110/60 és 150/60 volt a 120 és 160 helyet, de gyári méretel sokkal kényelmesebb volt. Én is felhetehnék egy 180 ast (persze ha beférne) de nincs értelme, ha szélesebbet akarsz, akkor cserélj felnit, meg lengővillát , tudod mit? vegyél nagyobb motort, oszt kész