Nem cvolt, de hallottam róla. Ez egy turagumi, deegész jól tapad, nagyon jó a vizes tapadása, és hidegben sem rossz...aztán meg lehet egyénfüggő, és stílusfüggő is. A 150/60as alacsonyabb mint a 70-es, a 60asban szerintem több típus kapható, vagy esetleg 160/60 is próbálhatsz, ha 4,5colos a felnid akkor az való rá, és elvileg az, bár lehet rosszul tudom, de ha a gyár 150/70 adot meg akkor azt tegyél rá. ( Na de okos voltam..... , amugy csak hallottam, nem vedd tutira
De jó lenne ha írnátok, hogy szerintetek megfelelő lesz-e,
normál használatra kell, sem pályára nem akaok menni meg ilyenek, max. néha szerpentinezni egyet
gondoltam rá, hogy hátra veszek egy peresebbet 150/60-ast, erről mi véleményetek?
előre is köszönöm a segítséget.
Mostanában gumivásárlás okán elég gyakran nézem a különféle kereskedők honlapját, és erre bukkantam :
120/70R17+180/55 ZR17 TL Michelin PilotPower (szupersport) párban csak 59990.- Ft !
Sajna az én 600asomra ez nagyon nem passzol..
nem reklámnak vagy ilyesminek szánom (remélem nem probléma) de azt hiszem ez ennyiért elég jó vétel lenne.
Akit érdekel [klikk ide]
A képen látható két gumiabroncs eladó pirelli ,bridgestone márkájúak keveset futotak A pirelli az 100/80-17 bridgestone 120/70-17 6000/DB kettő esetén 10000 a kettő
sziasztok!
úgy hozta a sors, hogy vettem egy rm 250est és mivel nem volt még krossz motorom egy guminyomás kérdésben valaki segíthetne.
előre is köszöntem!
Nálam elég nagy igénybevételne volt/van kitéve, az oldala jobban kopik vagyis kopott mit a közepe, és kicsit rojtos lett:D:D. persze típus válogatja, hogy milyen, de én is hallottam szálszakadásról, párszor
Nekem volt fent heidenau elől ezzel vettem annó a motorom,csúszkált aztán szálszakadt lett ! Semmi jót nem tudnék róla mondani csak azt hogy egy kalap sz@r Inkább robogóra ott nincs nagy igénybe vételnek
Nekem csak a robogón van heidenau, és addig lehet dönteni amiog mered, hideben is, esőben is jól tapad , nekem nem is lesz más gumi a pöcsköszörűn . Asszem k61 van fennt, de eddig a legjobb, a michelin sehol sen volt, pedig az is puhább fajátból való volt. Amugy német gumi, és semmi rosszat nem tudok róla. A mitast nem ismerem.
Sziasztok tudnátok segíteni?
Érdekelne mi a véleményetek a heidenau (K64) ill. mitas (H15) utcai abroncsokkal kapcsolatban?
Előrre is köszönöm.
Vagy csak simán a két márka összehasonlítása?
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Tudnátok nekem véleményt mondani a vágott slick gumikról? Esetleg ha van valakinek tapasztalata vele azt megoszthatná. Előre is köszi a segítséget.
a vélemyényeteket szeretném kérni, 400-as Banditra szeretnék gumit venni elsősorban hátra, majd későbiekben előre is.
Gyári mérete: 150/70 r17 hátúl elől meg 120/70 r17
én eddig ezt néztem ki : http://www.r17.hu/index.php?pa...
De jó lenne ha írnátok, hogy szerintetek megfelelő lesz-e,
normál használatra kell, sem pályára nem akaok menni meg ilyenek, max. néha szerpentinezni egyet
gondoltam rá, hogy hátra veszek egy peresebbet 150/60-ast, erről mi véleményetek?
előre is köszönöm a segítséget.
Mostanában gumivásárlás okán elég gyakran nézem a különféle kereskedők honlapját, és erre bukkantam :
120/70R17+180/55 ZR17 TL Michelin PilotPower (szupersport) párban csak 59990.- Ft !
Sajna az én 600asomra ez nagyon nem passzol..
nem reklámnak vagy ilyesminek szánom (remélem nem probléma) de azt hiszem ez ennyiért elég jó vétel lenne.
Akit érdekel [klikk ide]
Legyen már tavasz!
úgy hozta a sors, hogy vettem egy rm 250est és mivel nem volt még krossz motorom egy guminyomás kérdésben valaki segíthetne.
előre is köszöntem!
Érdekelne mi a véleményetek a heidenau (K64) ill. mitas (H15) utcai abroncsokkal kapcsolatban?
Előrre is köszönöm.
Vagy csak simán a két márka összehasonlítása?
Na nekem abból kell!
Tudod mit felhívlak napközben.