Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

180 asban nincs? abann kellene
Pirelli Diablo Supercorsa SP 190/55 (2008. 48. heti). 11.000 Ft
Slick is jó de utcaira hajtok
slick is jó?
Jó reggelt ki tud olcsón Pirelli Supercora gumit nem feltétlen kell új
ha nem vagyok túl indiszkrét,akkor mennyibe kerül akciósan és hol?
Amúgy én is most fogok gumit venni a KTM SM-re,valószínű h Pirelli Diablo lesz...
Köszi, én is drágának gondolom bár most találtam akciósan!
Köszi a választ
Oda jó, bár mikor én is azt akartam azt mondték, nem ér annyit amibe kerül... de jó gumi az tény, 1200 banditon próbáltam egy körre, lábrtaróig simán mehetett...
Sziasztok!
Van egy SM610-es Huskym. Gumit szeretnék rá venni és a Michelin Pilot Power 2ct-t néztem ki.
Van vkinek tapasztalata ezzel a gumival?
Csak utcán használnám, előre is köszi,
Geri
Túrázni sztem jó a 180-as,nekem is volt fent.Tovább birja (mert nagyobb a futófelület),de nem fogod tudni úgy bedönteni mint a 190-el.
Szuper ár:21000ft a garnitúra!
Február 22.-én leszek újra elérhető!(csörögj mielőtt jössz)
A szerelés nem gond!
www.jokergumi.hu
Köszi hogy irtál elraktam a számod . Majd hamarosan jelentkezem azt hiszem a 21000 -kell ha ez egy párra vonatkozik.Úgyis kecsón dolgozom kedden, pénteken nagykőrőst teritem itallal.A saját gumim az üt ja és leenged pár nap alatt. Te szerelsz is vagy csak árulod őket.
Hello!
Michelin cross comp.garnitúra:31000ft enduro comp. garnitúra:34000ft
(ezek rendelésre)
Vagy ami van raktáron ebben méretben például:
új-kyoto garnitúra:21000ft(100%michelin starcross minta)
Használt ,jó! garnitúra:8000ft
Ha érdekel telefonon jelezz!
Szunyogh Józsi 06707767317 www.jokergumi.hu
nekem a 7-esen volt már 190/60 is, azzal 180 at ment 2-es nyélen, a 180/55-el meg 165-öt hasít ennyivel eltérő a kerülete.
a mostani pilot power race-el viszont nagyon jól dönthető és kontrolálható is, nem bánom azt a kis sebesség vesztést
majd ha nagyfiú leszek nekem is lesz egy 12-esem és akkor kiélem a sebességvágyamat, vagy ismét cserélek egy menetre Szöllő cimbivel
Hello,köszönöm a választ .

gyárilag 200as volt ,de azt már cseréltem 190/50esre és azt is használok,de most azon filózom,h próbáljam ki a 180ast,vagy 190/55öt tegyek rá Corsa 3ból .
Sziasztok motoros cimbik! Van egy kawasaki kfx 400-as guad erre keresnék 20*11*9-es hátsó külső gumit. Ezen kivül valaki tudna segíteni a müszakisztatásban mivel megvan hozzá a rendszám törzskönyv forgalmi.Megnézettem a félegyházi okmányirodában minden tiszta csak nem tudom névre irni mert nincs müszaki.Ja és 125 köbcenti feletti motorként szerepel.UDW-s a rendszáma. Üdv mindenkinek.
Hi,

felteheted, de a gyárilag rá való az valóban a 190-es.
jelenleg én is 180-ast használok, nincs is vele semmi gond, ezzel könnyebben fordul, csak egy kicsit kevesebbet megy végre
a / utáni oldalfal magassággal tudsz játszani, nem mindegy milyet teszel fel és az se mindegy, hogy milyen profilú gumit használsz
Javíts ki,ha tévedek,de a 6 colos felnire 190-es való ugye?
Sziasztok 6collos felnire szabad feltenni 180/55ös gumit?
Minden gumis műhelybe tudnak centorozni álltalába? És szokott lenni mindenhol felragasztható súly is?
Valamint a kerekem fényezve is lessz meg minden, és a gumishoz már úgy vigyem, hogy rajtavan a lánckerék és a tárcsa is, vagy majd a gumi után rakjam rá?
Szia ,ennyiét nagyon kellene nekem is . .
Hali! A segítségeteket szeretném kérni,hogy mi a véleményetek erről a papucsról:Metzeler Mez4
Használta esetleg valaki?
erre kérnék árajánlatot:
90/90-21
120/90-18
michelin cross/enduro competition

lehet használt is, ha nincs nagyon lestrapálva
Persze van mindenféle gumi! Pontos méret,tipus?
Szunyogh Jozsi 06707767317
www.jokergumi.hu (még nincs teljesen kész az oldal)