Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a válaszokat mindenkinek
Van különbség, mert a Racetec újabb fejlesztés, de a Rennsport-ból született viszont - átlagos felhasználás mellett - semmi különbség nem érezhető
Nem azért mert én árulom de simán meg én már évek óta 4-5 éves gumikkal járok és soha semmi bajom nem volt velük.
Persze az is igaz hogy ha napon érlelik 4 évet az azért megöli gyorsan, na olyat ne vegyél!
pirelli diablo corsarol van szó én is hajlom rá mert jó az ára
Tárolásfüggő. A fagypont körüli és alatti hőmérséklet hatására "szétfagyhatnak" a gumik (főleg a versenygumikra igaz), ez akár több cm hosszú szétrepedésként jelenik meg. Illetve az erős napfényben tárolt gumik apró hajszálrepedésekkel gazdagodnak, főleg a minták belsejében.
Én 2009-ben 2003-as - 6 éves, de új - Bridgestone slickekkel kezdtem a szezon előtti edzéseket és az égvilágon semmi gond nem volt velük.
tárolásfüggő,de sztem vedd meg nyugodtam
köszi szépen...már rájöttem hogy az mc 12 az cska a mintázat... köszi a segítséget..
Kösz a választ csak jó árban lenne új gumi.Majd meglátom
Én nem venném meg.
5 év alatt azért már öregszik a gumi.
Lehet, hogy most nem látszik rajta, csak majd ha felszereled, felfújod, és akkor fog látszani a sok kis repedés a minták alján.
De nem biztos.
Ha új akkor sem?
Ha a kazánba kell, akkor igen, amúgy nem.
Sziasztok!2005-ös gumit meg szabad venni?
itt 4125ft.

de nézz szét máshol is!
sziasztok
ilyen méretű gumit hol lehetne venni? mármint neten...
3.00/10 mc 12 mert én itt néztem..de nem találok..
előre is köszi a segítséget..
köszi

bár ebből túl sokat nem szürtem le mert a pirellit sem ismerem
a racetech k3 és a rennsport k3 között nagy különbségek vannak
vagy csak az veszi észre aki tud is motorozni
Azonos tulajdonságokkal bír, mint a Dragon Supercorsa Pro.
Jobban fogyna? Közép-kelet európában évközben alig lehet kapni D211GP-t, mert a nagyfelvevő (ESP, ITA, USA, GB) piacok elhappolják tőlünk "Ide" meg küldik a gyárból a maradékot. Szinte soha nem azok a keverékek jönnek, amelyeket előzetesen rendeltek és azok is csak töredéke mennyiségben. Szóval a gumi fogy, annyira, hogy nem is győzik kapacitással.

Ettől függetlenül piszkosul drága
állítólag nagyon tapad, de iszonyat hamar megeszi.
sziasztok!

valaki használt Metzeler RENNSPORTot
milyen gumi ez tapadás ügyileg
HOGY VOLTATOK VELE MEGELÉGEDVE

az volt az első használt gumim, ugyan ezekkel a mélységekkel vettem
nekem nagyon bejött, de most valami ujra vadászok
de lehet megkérdezem az emberkét hátha van még ilyen vagy hasonló
Hát szép áruk van az biztos, de jó gumák is:)
Nem fejlesztésre kellett volna költeni a nagy lét hanem elérhetőbb áron árulni a sima GP-t. Akkor lehet jobban fogyna
12 re gondoltam,amúgy a közepe 3,7mm a szélei pedig 3mm és 3,1mm.
Peti de azóta se találtál olyan jó árban,az egy jó vétel volt
Egy "kis" olvasmány.
D211 GP

http://www.telesport.hu/Hirek/...
amugy nekem is kedvencem sokat agyalok rajta, várom a jo ajánlatokat, megveszem, nem tetszik, eladom,,,, akkor ujat keresek ,,,