Nem azért mert én árulom de simán meg én már évek óta 4-5 éves gumikkal járok és soha semmi bajom nem volt velük.
Persze az is igaz hogy ha napon érlelik 4 évet az azért megöli gyorsan, na olyat ne vegyél!
Tárolásfüggő. A fagypont körüli és alatti hőmérséklet hatására "szétfagyhatnak" a gumik (főleg a versenygumikra igaz), ez akár több cm hosszú szétrepedésként jelenik meg. Illetve az erős napfényben tárolt gumik apró hajszálrepedésekkel gazdagodnak, főleg a minták belsejében.
Én 2009-ben 2003-as - 6 éves, de új - Bridgestone slickekkel kezdtem a szezon előtti edzéseket és az égvilágon semmi gond nem volt velük.
Én nem venném meg.
5 év alatt azért már öregszik a gumi.
Lehet, hogy most nem látszik rajta, csak majd ha felszereled, felfújod, és akkor fog látszani a sok kis repedés a minták alján.
De nem biztos.
bár ebből túl sokat nem szürtem le mert a pirellit sem ismerem
a racetech k3 és a rennsport k3 között nagy különbségek vannak
vagy csak az veszi észre aki tud is motorozni
Jobban fogyna? Közép-kelet európában évközben alig lehet kapni D211GP-t, mert a nagyfelvevő (ESP, ITA, USA, GB) piacok elhappolják tőlünk "Ide" meg küldik a gyárból a maradékot. Szinte soha nem azok a keverékek jönnek, amelyeket előzetesen rendeltek és azok is csak töredéke mennyiségben. Szóval a gumi fogy, annyira, hogy nem is győzik kapacitással.
az volt az első használt gumim, ugyan ezekkel a mélységekkel vettem
nekem nagyon bejött, de most valami ujra vadászok
de lehet megkérdezem az emberkét hátha van még ilyen vagy hasonló
Persze az is igaz hogy ha napon érlelik 4 évet az azért megöli gyorsan, na olyat ne vegyél!
Én 2009-ben 2003-as - 6 éves, de új - Bridgestone slickekkel kezdtem a szezon előtti edzéseket és az égvilágon semmi gond nem volt velük.
5 év alatt azért már öregszik a gumi.
Lehet, hogy most nem látszik rajta, csak majd ha felszereled, felfújod, és akkor fog látszani a sok kis repedés a minták alján.
De nem biztos.
de nézz szét máshol is!
ilyen méretű gumit hol lehetne venni? mármint neten...
3.00/10 mc 12 mert én itt néztem..de nem találok..
előre is köszi a segítséget..
bár ebből túl sokat nem szürtem le mert a pirellit sem ismerem
a racetech k3 és a rennsport k3 között nagy különbségek vannak
vagy csak az veszi észre aki tud is motorozni
Ettől függetlenül piszkosul drága
valaki használt Metzeler RENNSPORTot
milyen gumi ez tapadás ügyileg
HOGY VOLTATOK VELE MEGELÉGEDVE
nekem nagyon bejött, de most valami ujra vadászok
de lehet megkérdezem az emberkét hátha van még ilyen vagy hasonló
Peti de azóta se találtál olyan jó árban,az egy jó vétel volt
D211 GP