Brian, a 209GP menniyre kophat meg odlalt hogy már ne lehessen vele pályázni? (majd teszek fel képet az enyémről, látatlanba gondolom nehéz válaszolni)
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
na ezért írtam hogy ezen lehetne elmélkedni,az acél szálak egész jól bírják,a szövet az nem nagyon szereti.Láttam már pár érdekes dolgot gumiban pl. facsavar
Az tény,,,,,,de az ritkán szakad el egy szög vagy valami más miatt, inkább eltolja és a kisebb ellenállás felé halad. Ha a szál elszakad többnyire lehet látni mert kikandikál elég hamar.
Most csináltam épp a héten meg egy defektes PP-t és úgy tűnik jó lett, nem ereszt és mivel gombával oldottam meg így biztonságos is. Mondjuk egy haver kukacolta a gumiját és már párezer beleficcent és még laza Hring is van benne és tudtommal nincs gondja. Az is tény viszont, hogy a luk szöge és elhelyezkedése erősen befolyásolja a javíthatóságot.
Most az van rajta, ezzel a gumival vettem. Csak azért érdeklődtem, mert nemtudtam, hogy mennyire öreg, meg hogy mennyire merjem megdüteni
Ahogy látom bordamélységileg még 1000 km+ kibirnak, aztán felteszem rá a Dunlop D208-at
GSXR-400-ra lehetőleg Debrecenben vagy a környéken...
üdv.
Tud valaki olcsón 160/60-17 es utcai gumit.
Túra nem érdekel...
köszi
üdv.
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
meg egy metzeller k1 racetech 120as vágott slick!
párban 13eft
Látom gyulai vagy, gurulhatnánk valamikor
Ahogy látom bordamélységileg még 1000 km+ kibirnak, aztán felteszem rá a Dunlop D208-at