köszi az ajánlatokat, de ma munkából hazafele lecseréltettem a gumisnál, Bridgestone Battlax BT014 8e Ft-ért, használt, de szélén még rajta a szőr... megérte?
Valószínű hogy fog még repedni,elég nagy a vágás rajta.Ne kockáztas cseréld le mert ha ez végett fikázol el akkor az többe fog kerűlni mint ha vettél volna rá gumit
Hozzáértő véleményét szeretném kérni hogy ez a gumi meddig bírja vajon?
kb 5mm-es hasadás van a futófelületen és 3mm az oldalfal egy részén (igy vettem a motort, sajnos nem vettem észre mikor vettem)
fog továbbrepedni? nemfog? cserélni fogom majd csak tudni szeretném mennyire súlyos, lehet e még ezzel így járni!
Én is ezen gondolkoztam!Megismertem a gumit!Akkor nem Aszódon voltam úgy emlékszek!A gumi szerintem kelleni fog,mert eljött a műszaki ideje!Hét elején csörgök!
Segíts légyszi!CBR1100XX pirelli diablo corsa III. mennyi az ideális guminyomás utcán elől és hátul?
Köszönöm megtisztelő válaszodat!
http://www.kepesmotor.hu/sport...
válaszd ki melyik szimpatikusabb!
Ha érdekel hívj a tel számom a reglapon
Hozzáértő véleményét szeretném kérni hogy ez a gumi meddig bírja vajon?
kb 5mm-es hasadás van a futófelületen és 3mm az oldalfal egy részén (igy vettem a motort, sajnos nem vettem észre mikor vettem)
fog továbbrepedni? nemfog? cserélni fogom majd csak tudni szeretném mennyire súlyos, lehet e még ezzel így járni!
Első: 120/70 ZR 17
Hátsó: 180/55 R17
Eladó új Pirelli Diablo Corsa hátsó gumi: ár:28ezer--bolti ára: 55ezer
érdeklődni: 06204362456
Van egy pár pilot road 2 gumim eladóba
170/60 és 120/70