Hello brain!Érdeklődnék hogy cbr 919-re való új első gumit tudsz szerezni,valami tapadósabb utcai gumira gondoltam.Ha megtennéd hogy ajánlasz valami gumit megköszönném.Ha lehet árakat is írj.
igen azzal szemeztem, de sajnos a felnimre igazából a 160as gumi passzol eddig 180assal jártam de szeretnék visszatérni a 160-ra, mert azért jobban irányítható vele a moci. majd ha sok pénzem lesz akkor veszek egy r6 felnit és akkor soha többet ez a f@szom 160-as
méret
azért a bt021 nem teljesen az én világom... viszont a 160as méret jobb mint a nem rá való 180as. Szívem szerint power race-t vagy power one-t vennék de abból 160as használtban a világ f@szán sincs... újat meg ugye érthető okokból nem veszek. Bár igazából amire most használom a mocit arra elég a bt021 is de azért lesz még pályanap meg erősebb hegyi csapatás és arra jó lenne ha lenne egy ilyen gumma a garázsban.
A kisebb (/60-as) guminak kisebb az oldalfal magassága, ezért kisebb a torzulási képessége, tehát kevesebb tud "lapon" alkalmazkodni a kanyarodási erőkhöz. A gyakorlatban - főleg közúton - ennek nem sok jelentőségét látom.
Valamint ugyanarra a motorra szerelve, a /60-assal hegyesebb villaszögű lesz a /70-eshez képest, hiszen alacsonyabb a gumi = lentebb van az eleje, könnyebben irányítható a motor a /60-assal.
120 mm 60 %-a = 72 mm
120 mm 70 %-a = 84 mm
szeva.szeretném kérdeni tőled hogy a 120/60 R17gumi kölső átmérője mennyivel kissebb a 120/70 R17 től?(elsőkerék)és miben változik a motor ha a kissebbet kerékkel szerelik?kösz
Csak szeretném itt is megköszönni az első gumát!
Vásárlóknak ajánlom, minden kérdésedre válaszol és sokat segít.
Még egyszer köszönöm!
Minden jót
méret
Mi ez a típusváltás csak nem gond van a mostani típussal
Ja meg van még párdarabom más méretekből
a( /60-as kerékkel)
/lentebb van az eleje, könnyebben irányítható a motor a /60-assal/
erre voltam kiváncsi!
a többi "hozzászólást" is köszönöm
Valamint ugyanarra a motorra szerelve, a /60-assal hegyesebb villaszögű lesz a /70-eshez képest, hiszen alacsonyabb a gumi = lentebb van az eleje, könnyebben irányítható a motor a /60-assal.
120 mm 60 %-a = 72 mm
120 mm 70 %-a = 84 mm
A kerületet pedig 2r x 3.14 -el számoljuk
Remélem nem kételkedtél a szavamban
5-ös pár: Pirelli Diablo Supercorsa,
120/70 ZR17, SC1 (Soft), (2009.20.) +
180/55 ZR17, SC1 (Soft), (2009.24.): 40000 Ft/pár