Sziasztok Van egy suzuki rg 125-ös motorom hátul 130-as gumi van rajta. Akarok venni slick gumit rá de nemtudom mekkorát lehet max rátenni a felni miatt (150?), mert a lengőkaroknál lenne elég hely. Lehet, hogy a nagyobb gumi peremét nagyon összehúzná a kis felni?
Mi a véleményetek?
persze, oda van írva..2 személyre
Amúgy gyanítom hogy ezt a levonót nem minden típusnál gyártják újra, lehet hogy kopp ugyanez van egy sportmotoron meg egy chopperen is
Igen számít a guminyomás ha a gyárit használod nem kopik olyan hamar kockásra.Én ha utcán megyek a gyárit használom 2.5 2.9 persze ezeket meleg guminál állítom be.Ha pályázol akkor ennél jóval lejjebb kell engedni.
Brian, viszont akkor mennyi menjen nekem a gumiba? 120/70 -200/50 és hátra 190/50 lesz majd, de még jó a qualifier. Michelin Power 2ct lesz a köv.
Gyári nyomás 2,6 2,9.
hello emberek van pár darab hátsó gumim és cserélnék 150-160as gumira mert supermotyom van és kéne valami jó guma rá a csereajánlataim.
pirelli diablo 180/55-17 jó állapot
dunlop sportmax D252 180/55-17 jó állapot
pirelli diablo 170/60-17 jó áll
batlax Bt57 170/60-17 szinte uj de sütött teljesen jó utcára és a képek
Ma baromi érdekes dolgot láttam. A lámpánál mellém állt egy fz6, valami sportgumi volt rajta, szépen széléig elhasználva. Együtt fordultunk a lámpa után, Ő elöl. Én meg csak lestem, hogy a gumija centiket(!) kúszott oldalra, mintha szét akarna folyni Na, akkor eszembejutott ez a guminyomásos dolog...
Hallott már valaki a Delticom AG internetes gumiáruházról? esetleg rendelt már valaki tőlük?
www.motorkerekpargumik.hu
írd meg milyenek vannak,árakkal.Sport vagy pályagumi érdekel.
Köszönöm
Van,párban is jó ?
Van valami jó hátsó gumid?180-190 érdekelne R1-re.
Mi a véleményetek?
Amúgy gyanítom hogy ezt a levonót nem minden típusnál gyártják újra, lehet hogy kopp ugyanez van egy sportmotoron meg egy chopperen is
Gyári nyomás 2,6 2,9.
pirelli diablo 180/55-17 jó állapot
dunlop sportmax D252 180/55-17 jó állapot
pirelli diablo 170/60-17 jó áll
batlax Bt57 170/60-17 szinte uj de sütött teljesen jó utcára és a képek
Metzeler Racetec em van,elég jó állapotú az első gumi az 2009 a hátsó 2008 as,ha érdekel a reglapomon a tel számom.
Diablo Supercorsa
D211GP
BT-002, BT-003
Keress meg, nem fogsz csalódni!