Sziasztok! gumit vennék ujat melyiket érdemes e közül venni,nekem olyankell amivel sokat tudok elmenni velük, nem páyázásra gondoltam ! tura képpen kénn:
Metzeler M3
Michelin Pilot road2
Contimotion?
vagyis melyik tűri tovább túrás gurulásban kopásba? köszi
sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogyha lecserélem az első gumit, a gyári 90/80-at 100/80ra- akkor a km-órám se fog pontosan mérni a más méret miatt nem?
Sziasztok! gumit vennék ujat melyiket érdemes e közül venni,nekem olyankell amivel sokat tudok elmenni velük, nem páyázásra gondoltam ! tura képpen kénn:
Metzeler M3
Michelin Pilot road2
Contimotion?
Pedig ennyit igazán megtehetnél hogy itt ülsz árgus szemekkel a gépnél egésznap Ha leszel hatodikán délelőtt akkor majd megtalállak , ha nem akkor majd csörgök.
Ne is vágjad, arra itt vannak kishazánkban a gumivágó "szakemberek"
Hallo föld... hallo föld...
Ha nekem szánsz egy kérdést, akkor a válasz erre gombra klikkelj
Nem ülhetek egész nap a gép előtt, azt lesve, hogy mikor és kinek milyen gumiskérdése támad
Az ön által feltett kérdésre a válasz:
- KR106 és KR108 Ntec
- van
Volt egy olsztálytársam, neki meg egy csótány motorja, egy csomó szoci gépből összeműtve. 19-es felnik voltak benne, ő meg kapott ajándékbe 3db öreg, de sosem használt orosz gumit. 18-ast. Kiszámolta, mennyit vágjon ki a felniből, kifűzte, elvágta, összehegesztette, befűzte más küllőkkel és azzal folytatta..igaz, kicsit tojás volt....Ha a hülyeség kitartással párosul.....nincs lehetetlen És ez nem mese
A 17-es átmérőjű felnire , hogy akarsz egy 16-os kereket felrakni ?
A szélessége/magassága valamennyit változhat a guminak ( ált. 10-15 % -on belül ) , de a belső kerülete ugye erősen adott...
Hello!
250-s ninjámra keresek új gumikat de nem igazán lehet találni, amit találtam eddig az Ez . Amire használnám kanyarvadászat , motorozgatás és max 1-2x pályázás. Véleményeket, tanácsokat szívesen várok.
Új gumit keresek 250s ninjámra, sehol nem találok megfelelőt, eddig Ezt találtam. Hátsó méretek 130/70-17 Első 110/70-17. A másik kérdésem 130/70-16-s gumit fel lehet rakni hátulra?
válaszokat köszi
ha ezek között gondolkodsz akkor én a michelin pilotroad2őt ajánlanám
Metzeler M3
Michelin Pilot road2
Contimotion?
Metzeler M3
Michelin Pilot road2
Contimotion?
Hallo föld... hallo föld...
Ha nekem szánsz egy kérdést, akkor a válasz erre gombra klikkelj
Nem ülhetek egész nap a gép előtt, azt lesve, hogy mikor és kinek milyen gumiskérdése támad
Az ön által feltett kérdésre a válasz:
- KR106 és KR108 Ntec
- van
várom az árút !
köszi
OK?
7papírt fizetsz tokkal vonóval.
A szélessége/magassága valamennyit változhat a guminak ( ált. 10-15 % -on belül ) , de a belső kerülete ugye erősen adott...
250-s ninjámra keresek új gumikat de nem igazán lehet találni, amit találtam eddig az Ez . Amire használnám kanyarvadászat , motorozgatás és max 1-2x pályázás. Véleményeket, tanácsokat szívesen várok.
Új gumit keresek 250s ninjámra, sehol nem találok megfelelőt, eddig Ezt találtam. Hátsó méretek 130/70-17 Első 110/70-17. A másik kérdésem 130/70-16-s gumit fel lehet rakni hátulra?
válaszokat köszi
Nem igazán vágom a dunlop gumikat. A 211GPnek megfelelő Dunlop slicknek mi a jelölése? És van neked olyanod?