Szerintem a legtutibb mocit emelőre fel 1esbe be vizpapir a kézbe slaggal locsol a gumi finoman törölget látnifogod ha jó,elsőkeréknél valaki tartsa a slagot mert 2kézzel nemtudod forgatni törölni +locsolni.én mindig így csinálom tutti
Üdv!
Continental Race atttack gumit tud valaki valahol párban jó árban? 180/55 zr 17 il.. 120 /70 zr 17?
Ill. ha jól tudom ebben is van 3 különböző fajta? melyik miben különbözik, ill. melyik ajánljátok?
Segítségeteket köszönöm.
Ha az vagy, aki rögtön indulás után lábtartót karistol, van miért aggódni. Ha meg nem, akkor kedvenc kanyargós utadon elmész egy oda-vissza felderítőkörre az útviszonyok vonatkozásában és meg is oldottad ezt a hatalmas problémát. Vagy épp a ringen az első két könnyedebb kör is megteszi (tapasztalat).
Olyan kérdésem lenne hogy lehet a legbiztonságosabban eltávolítani az uj gumirol a filmréteget? oké h menni kell vele meg kicsitket döntenide ha már mélyre döntöm nem fog megcsuszni? vagy smirgli vagy ?:D előre is köszi !
Göteborg
de ne aggodj, a gumik Budapesten vannak
ha majd mugy döntesz hogy kell akkor csak el kell menni érte a XI. kerületbe, én odaszolok idesanyámnak és már viheted is
Itt keress!