Azért mondta a Pilot Road-ot, mert ha túrázol akkor az a jó, túrázáshoz a Pilot Power felesleges, mert az sportgumi. Tapad, de hamarabb elfogy, a Road meg tovább bírja és ha túrás vagy nem kell annyira a tapadás és inkább az élettartam a fontos. Viszont túragumival meg ne menj pályára, mert az első döntött féktávon pofára esel, a túragumi melegen kemény nyírásnál csak kenődik.
kutya.. nem mintha megkérdöjelezném a véleményed, csak hogy bövitsem tudásomat, miért nem ajánlanád a sportot, és miért helyette a roadot? (azonkivül h naked, meg turázásra használom) Hátrányom lehet a sportbol, vagy csak nem klappol rá? Am hátul road van.. baj ninncs vele... csak az első suta kicsit!
Lenne egy eladó Metzeler Racetec 120/70 k2 medium keverék elsőgumim. Középen 3mm minta van a két széle pályás, fightereknek és utcai kanyargásra még bőven jó. Ára 5eft, ha kell csinálok képet. Szfvár.
Nekem az van fent elöl, igaz nem régóta, de nagyon imádom. Hidegen csúszkál, de melyik gumi nem, melegen meg úgy tapad mint az álom, bírja a dűtve fékezést is. Nekem nagyon fontos az, hogy bízzak a motor elejében és ezzel a gumival ez teljesül. Ja és mivel 2 komponensű így a közepe nem fogy, a széle meg tapad. Úgy vettem, hogy hegyesre volt kopva, szóval pályáztak vele. Ha ezt választod csak jól járhatsz.
Segítségeteket kérem Bp-ek!
Van 1 pár gumim amit szeretnék felrakatni .Hol tudnám ezt elintézni? Kicsit megrágta a pálya és nem akarom hogy gecizzenek velem.Azt szeretném ha felraknák és centíroznák reális áron...Előre is köszi a segítséget.
Jelenleg van:
Rizla kék/sárga
Piros/fehér
Fehér/piros (piros térpőzáron)
Fekete/fehér
Átvétel postai utánvéttel (1620 Ft) vagy személyesen H-ring vagy Aszód.