Lenne egy kérdésem?
A gyári mintás versenygumi és a slick gumi keveréke között van valami külonbség, ha pl: mind a kettő soft, vagy ugyan az a keverék csak az egyiken gyárilag van minta a másikon pedig nincs? Pl: metzeler racetec K1 gyári mintás illetve racetec k1 slick.
Már hallottam mástól is, de azt gondoltam csak viccelődik.
Nekem még nincs ilyesmivel tapasztalatom, de érdekel és most már kíváncsi is vagyok az igazságra.
Köszönöm az ajánlatot, de sajnos a karbis R6-os sárvédője alá még a 120/65-ös sem fér be viszont sikerült sokadik telefonálásra egy 1000x-edik gumikereskedésben találnom egy 120/60-asat, de azért köszönöm az segítséget/ajánlatot!
Üdv mindenkinek! Valakinek van esetleg alig futott 120/60-as michelin pilot power elsője? 2000-es R6-oshoz kéne rohadt sürgősen, mivel ilyen volt rajta, csak vmi embernek nem nevezendő lény (tudtomban nem ártottam senkinek) széthasogatta késsel az elsőmet és jövő pénteken (júni 5) viszi el a motort az új gazdája, most meg első gumi nélkül vagyok ha valaki tudna ez ügyben segíteni örök hála, alá szolgája stb....
Talán úgy, hogy mégsem vagyok annyira hülye 30 fok az már elég meleg, az aszfalt nemtom hány fok lehetett, de 40 felett szerintem. Az pedig talán már túl meleg egy soft guminak. A hard ilyen melegben elpuhul annyira, hogy faszán fogjon. A soft meg túlmelegszik és kenődik meg csúszkál. Hozzáteszem ezt laikusként mondom, pályamenők javítsanak ki! Mert elméletben tudom, de sajnos gyakorlati tapasztalatom nincs
A gyári mintás versenygumi és a slick gumi keveréke között van valami külonbség, ha pl: mind a kettő soft, vagy ugyan az a keverék csak az egyiken gyárilag van minta a másikon pedig nincs? Pl: metzeler racetec K1 gyári mintás illetve racetec k1 slick.
Van az alább felsorolt gumák valamelyikéből neked?
Előre is köszi
Road att., Sport att., Pilot sport, Pilot road.... Nem tudom, első körben ezekre gondoltam! 180/55
Már hallottam mástól is, de azt gondoltam csak viccelődik.
Nekem még nincs ilyesmivel tapasztalatom, de érdekel és most már kíváncsi is vagyok az igazságra.
Ha tényleg így van akkor miért van ez?
én is gumavásár előtt állok...
Ha tudtok jó gumist, baráti áron, akkor nem kell kímélni...
köszi: kisbocsi