értelek én,de du már az uj gumival váltogattam és mégis.na mindegy.egy nap egy gumi.nem sokáig fogok így motorozni,ezt nem lehet bírni.ha hamarosan vki nem állítja be akkor eladom a motort mert ezt nem tudom finanszírozni.
Megnéztem a videot, ha használtad volna a 4., 5., 6. fokozatokat, akkor nem tépte volna. Meg a P-ring neked még kevésbé ismert pálya, emiatt nem mész kellő lendületességgel. A kocsimon kormánymű és első futómű felújítás van folyamatban, hála a f@sz@ magyar utaknak, a ku.... @nyjukat a honatyáknak
na figyu apa a soft miatt tolta az elejét,mert tul melegedett v rossz beállítás(béla vót)a hátulja meg médium,és mégis szarrá tépi,rugocsere állítás volt(szintén béla vót)segíjjé mán,te vagy az nutolsó reményem.
Nem mind1?
Ami többet elmegy azonos körülmény közt az kevésbé tapad.Én tuti a legjobb gumit raknám fel...
Fogyasztást se értem 4,5-12közt változik(tura, csapatás utcán, versenypálya)
Tudom hogy nem a legjobb gumi, de jelenleg pénzügyi okai vannak sajnos h maradna az... Így jelenleg fele annyiból megúszom kb, mintha teljes szettet cserélnék. Pedig legszívesebben felraknék valami jobbat ha tehetném.
köszi a választ! és kb-ra meg tudnád mondani, hogy a nálad eladó diablo supercorsa, és dragon supercorsa élettartama hány km lesz? télleg csak nagyjából... füstöltetni nem áll szándékomban...
köszi
Ami többet elmegy azonos körülmény közt az kevésbé tapad.Én tuti a legjobb gumit raknám fel...
Fogyasztást se értem 4,5-12közt változik(tura, csapatás utcán, versenypálya)
Vegyél puha gumit azt legalább tapad!
Viszont a tapadás lényegesen fontosabb, mint az élettartam.
köszi
Tud esetleg valaki olcsón vagy reális áron BT014-et(180/55)? A hátsóm cserére érett, de az elsőben még bőven van, nem akarom azt is leszedni még.
2. Dragon Supercorsa
3. Dragon Corsa III