Csaó All!
Lehet hülye kérdés, de én mégis felteszem, mert nem tudom mi a helyzet a pálya gumikkal...
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a slick gumiknál, a kopását honnan tudom megnézni, illetve honnan tudom hogy az a gumi még jó-e, vagy sem. Azt vágom hogy vannak rajta furatok, de azon mit kell nézni? Addig használható, amíg el nem kopik teljesen a mélység jelzőig, vagy ott kell mérni valamennyit..?
A FöldeákCsabival mát beállítottuk . Láttad volna előőte milyen volt . Úgy pumpált az eleje mint egy endúrőnak. Folkeményítettük, és tényleg a féktáv és a kigyorsítás is jobb lett. Viszont kigyorsításkor még igy is szitál egy kicsit. A hátsó futóművön is keményítetten , de akkot meg az első komolyabb féktávon majdnem megelőzott a hátulja a nocinak (mekepcsolt a beszarásjelző ) gyorsan visszaállítottam.
csá darage!nekem is olyan volt az első gum széle,de a futomű bitizgálása után olyan sima lett mintha utcán használnám(majdnem)eleje hátulja zsír lett!feleannyira sem kopik,mint előtte,és a féktávom is jobb lett!pirelli diablo supercorsa az nagxyon zsír!
Hali mindenkinek!
Érdeklődnék egy-két dologról a gumikról kapcsolatban. Idén merészkedtem fel először pályára , nagyrészét Kakucson karcoltam (nagyon bejött ez a tipusú motorozás, úgy hogy szeretném minnél többet művelni ). A tél folyamán szeretnék beszerezni valami "jó áron" olyan gumát amit 90%-ban pályán 10%-ban közúton fogok használni. Mit ajánlotok? A mostani gumim nagyon kemény utcai gumi. A pályán használva az első gumi két oldala olyan lett mint a szántás, a hátsó guma oldala meg lilás-kékes-zöldes színűvé vált (csúszhál rendesen az eleje és a hátulja is ).
Előre is köszi az infókat.
te is jókor kezded...ezért szar ilyenkor cserélni.ugysem birod megállni h ne menj vele,viszont egyre hidegebb van,a gumi és aszfalt közötti tapadás konvergál a 0-hoz
hát a 2 nem bagyon fér össze.
nekem pl continental contitwist sport sm-et ajánlottak,lábtartoig dönthető.mivel mintája is van,akár télen is mehetsz vele.és nem is drága!
Szeretnék egy garnitúra jó állapotú gumit venni ZZR 1100-ra (120/70x17, 180/55x17)
Mit ajánlasz? Pilot Road? D207? Más is lehet, rád bízom magam. Lényeg az utcai használat
akár hidegben, esőben is.
Nem a Brian nevét emlegetted a gumiügyben multkor a pályán?
Ő biztos tud mondani egy-két okosságot is.