sziasztok!
Sportmotorra előre kéne vennem egy 100/80 17 -es gumit... viszont ilyen nincs csak supermoto gumiban, nagyon ritka ez a méret... az jó rá? Vagy gáz sportmotorra supermoto gumit venni előre? Hidegben is szoktam menni, meg pályázni is el akarok kezdeni...
ha nagyon nem dolgoztatlak meg egy ilyen listát belöksz 180/55 ZR 17 (73W) kondiciókkal, tájékozódás végett? sport nem érdekel, 1200-es Bandit a tettes...thx!
Ha nincs melegítőd, akkor inkább növelni kell!
Igaz, hogy a laposabb gumi jobban deformálódik, de soha nem lesz benne üzemi nyomás, ezért kell 0,1-0,3-del többet beletenni, mert akkor meglehet az üzem nyomás.
én is most veszek 100/80ast
Sportmotorra előre kéne vennem egy 100/80 17 -es gumit... viszont ilyen nincs csak supermoto gumiban, nagyon ritka ez a méret... az jó rá? Vagy gáz sportmotorra supermoto gumit venni előre? Hidegben is szoktam menni, meg pályázni is el akarok kezdeni...
eladó krosz/enduro gumi érdekelne(18 és 21) ha van valakinek írjon már létszives!
ja és miskolc és környéke előnyben
Amúgy tényleg jó ár, itt helyben a lelakott szarokat adják ennyiért.
Köszönöm mindenkinek az ajánlatokat!
Üdv:B
Holnap eldöntöm, még megnézem Brian gumijait (ha megmutatja ).
ha többa nyomás mi lesz a melegedéssel 18 20 fokban?jobban melegszik ha több a nyomás?
Igaz, hogy a laposabb gumi jobban deformálódik, de soha nem lesz benne üzemi nyomás, ezért kell 0,1-0,3-del többet beletenni, mert akkor meglehet az üzem nyomás.