Sziasztok! Slick és sportgumik eladók kedvező áron! Slickek párban 10-12e, Michelin 6 e párban, sportgumik párban 10-50e (szinte mindedn fajta: Michelin, Pirelli, Bridgestone, Metzeler, Dunlop). Pirelli SL26 120/70-12 és 130/60as méretben robogógumim még van eladó. Majdnem mindegyik gumi 4-5 mm-es!
Jövőre szeretnék többet pályázni, a közeli Pannonia-ringen '06-os 600-as hornettel.
A Pirelli supercorsa pro - Pirelli diablo corsaIII - Dunlop D208RR ajánlották eddig.
Ezek közül melyiket ajánljátok, melyikről mit tudtok?
Helló !
Azt szeretném megkérdezni hogy Aprilia Rs50-re (2005-s évjárat ) milyen első gumit vegyek aminek a minősége normális és elfogadható ára van a mérte 90/80 ZR 17
Segítségeteket előre is köszönöm !
nincs gond az olajzással, nem akarlak megbántani de a főtengely azért eléggé lógott már , nade mindegy igy jártam. Ezekután megcsináltatom a főtengelyt új hajtókarral és kikötöm az olajzást ,valószinüleg ez lessz most !
40-ért elviheted az elsőt és a hátsót egyben :-) Fehérvárra a szállítást is meg tudom oldani. Sajnos élettartam-tapasztalatom nincsen, mert ezt a 300 km-t tettem meg vele pályatempóban :-) így viszont a közepe érintetlen
Helló sgabor, nekem áll egy garnitúra D208 itthon. 300 km-t ment a Pannónaringen, utcán meg semmit, mert nem rendszámos gépen van Ha érdekel és/vagy Dávidnak nincs ilyenje beszéljük meg.
Szia! azt halottam, hogy Te esetleg tudnál nekem segíteni, úgyanis hátsó gumira lenne szükségem 160/60 17 es, de ha van garnitúra az is érdekelne. Segítséged elörre is kösz.
Valóban nem szabad(na) javítani!
De nekem is volt (úgy vettem a motort),meg több ismerősnek is volt javítva,ha rendesen meg van csinálva nincs vele gond. A helyedben ha még viszonylag új a gumi lehet hogy megcsináltatnám,ha viszont már kopottas akkor mindenképp csere!
Ugyanaz... az alsó tűgörtő megsült és lekopott mindez kb 30 méter alatt .
Olajzás jóvolt! Meg minden csapágyak szimeringek, szóval teljesen tanácstalan vagyok, nemtudom mi lessz most!
Jövőre szeretnék többet pályázni, a közeli Pannonia-ringen '06-os 600-as hornettel.
A Pirelli supercorsa pro - Pirelli diablo corsaIII - Dunlop D208RR ajánlották eddig.
Ezek közül melyiket ajánljátok, melyikről mit tudtok?
típus: pirelli mt 60
hátsó: 120/80-18 m/c 62 t, futófelület bordája (középen) 7mm
első: 90/90-21 m/c 54 h, futófelület bordája (középen) 5mm
mt 60
alig használtak, azt is földutakon
Azt szeretném megkérdezni hogy Aprilia Rs50-re (2005-s évjárat ) milyen első gumit vegyek aminek a minősége normális és elfogadható ára van a mérte 90/80 ZR 17
Segítségeteket előre is köszönöm !
az 100% ...
már az első eset után kikötöttem volna !
azért sajnálom nagyon , hogy beállt ...
nekem az van fent, kb 6-7e bir ki, ha normálisan közlekedsz, szoval nem ráncigálod neki mindeig
És kb. mennyi kilómétert bír? főleg túrázára használnám.
De nekem is volt (úgy vettem a motort),meg több ismerősnek is volt javítva,ha rendesen meg van csinálva nincs vele gond. A helyedben ha még viszonylag új a gumi lehet hogy megcsináltatnám,ha viszont már kopottas akkor mindenképp csere!
Olajzás jóvolt! Meg minden csapágyak szimeringek, szóval teljesen tanácstalan vagyok, nemtudom mi lessz most!
beleállt a háccsó gumimba vmi kis fém vacak és nagyon ereszt.... sztetek van értelme javitani? vagy lehet egyáltalán valahogy? vagy cserélni kell?
Utána mosd le a zsírt a tatamiról,ami folyni fog belőled!
Barom,ez rád jellemző!Rendőrség szégyene
mi történt ?