Lehet hogy elfogult vagyok,de kényelem,és szélvédelem szempontjábol a Kawa a legjobb!
Az R1,GSX-R nagyon robbanékony motor,mármint teljesitményileg.
A ZX nyugodtabb,már ha a 144 pacira lehet ezt mondani
Szerény véleményem.
Syasztok Gnat vagyok és még nincs motorom viszont szeretnék köv nyáron venni egyet
5 lehetséges moci lenne gondolom sejthető R1 YAMAHA,SUZUKI GSX-r 1000, HONDA ugyancsak ez a kategória vagy KAWASAKI ZX9 esetleg APRILLIA 1000 RSV
tudom tudom kezdőnek ekkora motort minek de ebben nem lehet megyőzni viszont érdekelne a véleményetek a motorokról ill javaslatok mit miért érdemes venni ezek a mocik évjáratban a 2001-2003 közöttiek nagyon köszönöm a segitséget üdv Gnat
én kérek elnézést ezért a baromért. Figyelj, nem tudom ki vagy, de ha gondolod, hétfő v. szerda este 6, király utcai RSZKK dozsaó, ott lerendezzük. De ez a fórum nem erre való.
gyere pici Attilám, kapsz 9 milisből
A névváltás nem hozta meg a modorod. Viszont szerintem told vissza az arcod a GSR topikba, ne velem legyen már megint baj itt is
Hi all!
Cimborám keres 23-as (!) crossgumit előre.A mocija jövőre lesz 30 éves. Most vette hobbymotornak,de kell új elsőgumi.Aki tud,plíz képet,árat dobjon fel ide.THX,üdv:B
Az R1,GSX-R nagyon robbanékony motor,mármint teljesitményileg.
A ZX nyugodtabb,már ha a 144 pacira lehet ezt mondani
Szerény véleményem.