még 1 utolso kérdés,aztán hagylak (az eddigikeket pedig köszönöm)
felraktam a gumit,aztán 50 km-t mentem most,főleg városban,de nem nagyon kellett megállnom,a kinti hőmérséklet 15-6 fok volt kb,és ez után is épp csak valami kis "langyosságot" éreztem(amugy continental conti city),míg a hátsó mitas kb 3szor melegebb volt...(pedig nem akkora márka)
tehát:lesz ez még jobb?mert most eléggé csalódott vagyok
(jah és most 1,8 bar-on van a gyári 1,5-ös érték helyett,majd eresztek le belőle)
A gyártási folyamat során felhasznált formaleválasztó anyag miatt csúszik. Látni a futófelületén, ha már lekopott, mert kevésbé fényes a felület. De csiszolópapírral lelehet koptatni róla.
igaz
és nem tudod véletlenül,hogy egy vadi uj guminak mennyit kell kopnia h elérje a max tapadást?mert ugy hallottam a legfelső réteg az uj gumikon nem az igazi.csak az kérdés,h meddig nem az...
Van valakinek tapasztalata a Maxxis és I.R.C márkákú gumik elsősorban sportmocis használatáról?
Tapasztalat, vélemény?
Csak mert alig több mint 22000FT.-ért küldenének N.o.-ból 130/70 ZR16-ot (Maxxis) nekem...mindezt áfával, szállítási költséggel együtt, ezt külön kiemelték a honlapon...jó kis gumiboltnak tűnik.
És ennyiért megfontolandó, a mintája alapján nem tűnik rossznak...
Áááá az kizárt...nincs ezeknek idelyük ilyenre Mi már a héten nyomjuk motorral, holnap is megyünk. Zolinak a Michelin pilot road már elment vagy 20.000-et és még mindíg van rajta vagy 2-3 mm...hihetetlen
Pirelli Diablo Corsa 120/70 17 22.000
Pirelli Diablo corsa 180/55 17 33.000
Pirelli Diablo 120/70r17 24.000
Pirelli Diablo 180/55r17 34.000
Nálunk, csak a készlet erejéig.
Nézzetek meg egy komolyabb versenyt, új guma se járatás se koptatás, rötön nyél gáz.
felraktam a gumit,aztán 50 km-t mentem most,főleg városban,de nem nagyon kellett megállnom,a kinti hőmérséklet 15-6 fok volt kb,és ez után is épp csak valami kis "langyosságot" éreztem(amugy continental conti city),míg a hátsó mitas kb 3szor melegebb volt...(pedig nem akkora márka)
tehát:lesz ez még jobb?mert most eléggé csalódott vagyok
(jah és most 1,8 bar-on van a gyári 1,5-ös érték helyett,majd eresztek le belőle)
és nem tudod véletlenül,hogy egy vadi uj guminak mennyit kell kopnia h elérje a max tapadást?mert ugy hallottam a legfelső réteg az uj gumikon nem az igazi.csak az kérdés,h meddig nem az...
Van valakinek tapasztalata a Maxxis és I.R.C márkákú gumik elsősorban sportmocis használatáról?
Tapasztalat, vélemény?
Csak mert alig több mint 22000FT.-ért küldenének N.o.-ból 130/70 ZR16-ot (Maxxis) nekem...mindezt áfával, szállítási költséggel együtt, ezt külön kiemelték a honlapon...jó kis gumiboltnak tűnik.
És ennyiért megfontolandó, a mintája alapján nem tűnik rossznak...
A 20.000km ert tolva tette meg, hogy nem kopott el.
Azt ne tedd igy is besokaltam, állandóan feltart a helyszinelő barátod.
600 as fazeren 3 garnitúrát etettem meg, kb 6000km bírtak sok pályahasználattal.
Szreintem nagyon jó.