Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor megvettem az Fz1-et be kellett fizetnem 73ezer ft-ot erre a vagyonszerzési illetékre, kérdeztem is Londonban élő haveromat, mert ő akkor vett egy 600as gsxr-t, hogy náluk van-e ilyen? De kint semmi ilyen nincs és még jobban is keresnek...
Amíg azon paráztam, hogy igaz lehet-e a hír, amit írtál, gyorsan utánaszámoltam, és majdnem leestem a székről, mikor megláttam, hogy ha valóban kéne fizetnem, akkor plusz 45.100 forintom bánná a honosítási eljárást. Na mi ez, ha nem lehúzás?
Ez én voltam.
Szia! Én ezzel kapcsolatban egy ilyen cikket találtam: illeték Ebben azt írja -idézem-: "...,és első magyar tulajdonosok vagyunk, akkor nem terhel minket vagyonszerzési illeték fizetési kötelezettség."
Be kell valljam, megijesztettél.
eddig is volt
csak akkor nem ha a külfölditől közvetlen lett vásárolva, ha már itthon volt közben adás-vétel akkor már kellett
most már az első esetben is kell?
jan.1-től változott az illetéktörvény,ugyhogy csapjátok még hozzá a költségekhez az átírási illetéket is!külföldről származó motornál is van mostmár,eddig nem volt!
Nincs mit!
Annyi maradt ki, hogy ha megvan a rendszám, akkor a biztosítónál jelzed, és átírják. Ennek a pontos mikéntjét nem ismerem, de majd a szakemberek biztosan tudják.
Köszönöm szépen a kimerítő pontos választ!
Szia!
Először is kell kötnöd a motorra egy biztosítást. Mivel még nincs rendszámod, ezért alvázszámra kötöd. Ha van érvényes biztosításod, akkor kérsz egy időpontot az NKH-hoz, mondod, hogy külföldi gép, első forgalmi. (~30.000 Ft) Kapsz egy időpontot, elviszed, levizsgáztatják. (fontos, hogy csak az NKH-hoz mehetsz elsőre) Ha megvan a műszaki, akkor kell befizetned a regisztrációs adót. Ennek a módjáról itt olvashatsz. Ha mindezekkel megvagy, akkor már csak az okmányirodába kell befáradnod minden eddigi papírral. Ott intézik a forgalmit, a törzskönyvet és a rendszámot is. Nagyjából ennyi.
Én márciusban intézem az enyémet, remélem minden rendben lesz
Heló! Nekem minden papírom megvan amit elsoroltál, azt szeretném kérdezni, hogy (Szegedi vagyok) hova kell most először is vinnem a motor? és utána?
sziasztok!nem tervez valaki mostanában olaszból motort hozni?
érdekelne a dolog,betársulással...
Szia! Kétnyelvű adásvételi, hologramos igazolás eredeti nyelven a forgalomból kivonásról, és eredeti forgalmi engedély szükséges a honosításhoz. Ha mindezek megvannak, csak akkor fogod tudni itthon forgalomba helyezni.
Sziasztok! Tudnátok adni,olasz,német,svájci.........motoros lapokat?Venni szeretnék.Elöre is köszi.Ügyintézésben viszont tudok segíteni.
De legalább megérdeklődte mielőtt átbasznák, mint szart a palánkon
Há aki nagyon el akarja adni.
Én is ez mondanám.
Oszt messziről jött ember..................
Nem vagyok szakértője a témának de sztem az nem fog menni
Kétnyelvű adásvételi, forgalmija,kivonó lap ( ez igazolja, hogy leadták a rendszámát és kivonták a forgalomból) szükségesek. Legalábbis az én első motorom az olaszból volt és ezek kellettek hozzá. Személyesen intéztem a forgalomba helyezést.
Addig nem tudod forgalomba helyezni MO.-n amíg nem igazolod az eredetét, hogy honnan van kié volt stb.

Milyen csávó mondta ezt neked?

De ha nem így van akkor sorry......
Hellósztok ! Az lenne a kérésem hogy milyen papírok kellenek meglegyenek ha egy scájcbol behozott motort vennék? Mert kinéztem egyet de nincs svájci adásvételi, se magyar, és azt mondja a csávó hogy megírunk egy magyart a forgalmi alapján. Válaszokat előre is köszönöm.
Típus azonos blokkal cserélt motornál, ha nem az a motorszám van a külföldi forgalmiban ami a cserélt blokkon van, azt hogyan lehet lepapírozni? AF-es motorszámmal? Vagy valami savazásos trükkel? (csak az utolsó 2 szám különbözik)
SZIASZTOK!

Olaszországból szeretnék robogót behozni 20 darab körül.
Tud valaki ebben segiteni, hol lehet ilyen motortelepeket találni?

Köszönöm a segítséget!

üdv,
Dextro
Sziasztok!
Valaki tud tobb infot errol az oldalrol?
http://www.copart.com/c2/motor...
Annyit tudok hogy mentett jármuveket adnak el de irreálisan olcson.
használtautó.hu
Valaki tud írni olyan oldalt ahol tudok nézelődni és vásárolni külföldi motort? (magyar és külföldi oldal érdekel)
Ha valaki motort szeretne szállítani, feltétlenül érdeklődjön nálunk!
A motorszállításhoz biztosítunk feljáró rámpát, árurögzítő hevedert, valamint motortartót is!

Ajánlatainkat itt tudjátok megtekinteni:
UTÁNFUTÓKÖLCSÖNZŐ CSORNA

A FaceBookon is elérhetőek vagyunk, keressetek bátran!
Üdvözlettel:
Az Utánfutókölcsönző Csorna csapata
Amennyiben az NKH-nál is úgy látják, hogy ténylegesen 35KW, abban az esetben igen!
sziasztok!
Győr környékén keresek olyan embert, aki
motorok papírozásával foglalkozik.
ha tudtok esetleg valakit: bello99@vipmail.hu
köszönöm