Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Olvastam itt valahol, hogy 6000km-ig vagy fél évig új motornak számít a behozandó kerékpár.
Ez milyen hátrányokkal (előnyökkel) jár?
Ha hazaúton átlépem a 6000-et az már változtat a tényen, vagy az adásvételnél beírt Km állás számít?
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv.
Ha hitelesített másolat igen.Kinti pecsét kell rá hogy igazolják hogy hiteles.
Ezt a fénymásolt forgalmit kérdezd meg az okmányirodában,más úgysem tud erre válaszolni!
Motorosok! Találtam végre egy megfelelő műszaki és motorikus állapotban lévő motort. Angliából származik, kétnyelvű adásvételi, eredeti kivonó papírja megvan, de fénymásolt a forgalmi engedély.. Ezzel a felállással forgalomba lehet helyezni itthon? Ha igen, milyen plusz költségeket rejt magában? Köszönöm
nem tudom, azért kérdeztem... majd megérdeklődöm, köszi
grandemoto!?
Tudtok olyan motorkereskedést akit, ha megkérnének, hogy keressen nekem max 35 KW papíros SV650-t és hozza be MO.-ra megtenné? Vagy itthon nézne körbe hátha Ő több sikerrel jár.
Ezt egyedül a műszakinál tudod megtenni forgalombahelyezéskor,ha a vizsgabiztos jóindulatú!
A forgalmiban nagyon látszik,a 35 után az ,8?
Ez el szokott mosódni........................................
előre is köszönöm a válaszod!

esetleg ha más tud valamit a témáról , ne tartsa magában!
Szia!
Egy db kérdésem lenne.
1 kw-ot kéne elsumákolni hogy beleférjen a 35kwba a motor.
(Kawa er5)
Valahogy ezt meg lehet oldani? Gyárilag 35,8 kw-os...
Sziasztok!
Kintről hoznék be ZXR750, ZX7R, ZX9R-t donornak, főtengelyes lett az enyém. Nem találok olyan oldalt, ahol sérült, nem papiros motorok vannak, tudtok ajánlani ilyet?
A papirosak drágábbak, mint itt...
Köszönöm!
Ehhez három okmány kell:
1 -Olasz forgalmi engedély
2 -Olasz forgalomból való kivonó papír
3 -Kétnyelvű {Olasz-Magyar} adásvételi szerződés az eladó és te közötted!
A forgalomba helyezéshez visszaolvasol kicsit,ott leírtam pontosan a menetét és az árakat is!
Sziasztok!

Van egy Aprilia Leonardo 150 4t Olaszból behozva olasz papírokkal eladó. Hogyan tudnám én itthon forgalomba helyeztetni, nevemre íratni, rendszámoztatni és mennyibe kerülne nagyságrendileg? Köszi előre is a váklaszokat.
28+6+6+6+regado (keress egy szimpi kalkulatort)+biztositas (szinten)
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban , hogy mennyibe fog kerülni az átírásom?
Suzuki GS 500E Olaszból , 2002, 40ezer km, 33 kw.
Üdv:Imi!
Köszi!
szia!
én is itt vettem az enyémet:http://www.autoscout24.de/moto...
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani valamilyen weboldalakat(olasz, német) ahol lehet motorokat vásárolni?
sziasztok!
van egy suzuki gsx 750f 1993-as bocim Németországban vettem tavaly és miután van kinti lakcimem a nevemre is lett írva kint Németbe miután hazajöttem vele visszavittem a rendszámot és a forgalmit és kivonattam exportra most hogy kapuban a jó idő forgalomba akarom helyezni magyarba olvasgattam és mindenhol azt írják hogy adásvételi kell ,de azt éntőlem kinn Németbe elvették ahol át lett íratva lényegében az a kérdésem hogy mi a menete a forgalomba helyezésnek már ha már kinn a nevemen volt a motor
Helo:) Olyan kérdésem lenne hogy itt hozbe valaki motrot sűrün? 1darabra lenne szükségem 250ccm4T endurora, lehetőleg legaláb elöl tárcsafékeslegyen, suzuki dr250 és honda xr 250re gondoltam, persze nemalegfiatalabra gondoltam de nemis a legöregebre, azér enduro kinézete legyen, és nemtudom milyen árérték arányba mennek ezek mert aeroxom lenne érte, jó állapotú az aerox ami benevan :
vas sport 70es henger(új)
rms racing főtengely(500km)koyo c3 csapágyak
malossi multivar variátor
17,5 dellorto karburátor(3hónapos)
ledes hátsó lámpa(indexes)
Elérhetőségeim: Facebook: Dániel Rumi itt mindennap megtaláltok egésznap.
Végeztem a dologgal!
Tételesen az összes költség:
Műszakinál: egyedi forgalomba helyezés:22800ft
műszaki vizsga :4360ft
--------------------------------------------------------------
-------------
Reg adó: név szerinti vám regisztráció :2300ft
vám ügyintéző{nem muszáj} :4000Ft
reg adó :18000ft
-------------------------------------------------------------
--------------
Okmány iroda: Forgalmi:6000ft
törzskönyv:6000ft
Rendszám+matrica:6000ft
Tehát ha összeadod: 69460ft!
Ez a forgalomba helyezés EU tagállamból{olasz}értendő és a biztosítás nincs benne,mivel on-line köthető,tehát a pillanatnyi költsége 0-ft,utána mindenkinek egyedi!
Ebből összesen a vám{regisztrációs adó 4000ft}ügyintézőt lehet megúszni,de én láttam,hogy megdolgozik a pénzéért,sokat könyököl és utánajár ezért az összegért!
A fenti leírás egy 1997évj.644ccm-es,35KW-os olaszországi motorkerékpár hazai üzembe helyezésének a költségei A-Z-ig!
Tehát nincs eredet vizsga,nincs az átírásnál ccm adó,csak a fenti felsorolás van!
Ha valakinek van kérdése,akkor szívesen válaszolok!
Szia,ma megyek műszakiztatni,meg a reg adót letejelni,pont ilyen cipőben járok én is,nálam meg a súlyt írta el az olasz barma a gyári 170 kg-ról 250-re!
Ezt máskülönben leszarnám,de ha a kormányunk olyat fingik,hogy mégiscsak súlyadót kell fizetni jövőre,akkor azért idegesítő lenne ez e kis nüansz!
Majd holnap megírom,mit sikerült intéznem:D!
Segítséget szeretné kérni. Ha vizsgáztatunk egy külföldi járművet akkor a vámhatóság elveszi közben a vámpapírját és külföldi forgalmiját vagy ha nem is de ellátja valami pecséttel hogy ők azt látták?
Szóval nem értem és köszönöm az A kategória meg is lenne csak ez a törvénymódosítás bekavart bár most úgy halottam megint módosítani fognak rajt így lehet meglesz az A... kitudja
Nem.
Van 21 tök egyszerű megoldás.
A kategória megléte