A kawámat én is olaszból vettem! Szerintem tuti sérült volt, bár igényesen csinálták meg! ami elárulhatja pl a kormányhatárolók, hűtő, én már láttam alumínium vázon színelváltozást, holott állította a gazda hogy nem volt törve! felnit érdemes megnézni, nekem görgőzni kellett! ilyen apróságok.. de azért ne ítéld el lehet hogy jó az! honnan veszed? én pl moto-market-től vettem Békéscsaabán.
Sziasztok
Érdeklődnék hogy kinéztem magamnak egy mocit honda cb600f (hornet) olaszból hozták be ,illetve van 3 db belőle a kereskedőnél. Ilyen behozott motornál mire érdemes odafigyelni jobban mi lehet előnye hátránya?
köszi
üdv
Hello segítséget kérnék tőletek nekem van ktmlc4- es motorom papirosra szeretném megcsinálni találtam hozzá vázat olasz papiros de adásvételi nincs hozzá csak az olasz papirok mit lehet ilyenkor csinálni?
Úgy tudom nem lesz nagyon egyszerűbb. Ha németországban van érvényes forgalmi + műszaki vizsga + biztit + még németországban van bejelentkezett lakcímed (fontos!) akkor MO-n szabad még max 6 hónapig ezzel vezetni. VAGY szerezdd meg "Ausfuhrkennzeichen" export rendszámtábla de ehhez kell érvényes műszaki de NEM kell bejelentkezett lakcímed. De biztos úgyis pótkocsival beviszed úgye?
De utána ha itt maradsz MO-n kell regisztrálnod és akkor kell új forgalmi, törzsköny, műszaki vizsga, eredeti vizsga, regadó fizetni stb.
Ha valaki jobban tudja irjon meg :) Egyebként német vagyok ha van még kérdesed németország kapcsolatban tudok segíteni.
Lenne egy kérdésem.
Jelenleg Nmetországban tanulok vettem októberben egy 125 ös mocit , rendszámmal rendesen. Átirattam a nevemre és kötöttem biztit 2013.06ig.
Az lenne a kérdésem,hogy ha már én vok a tulaj,csak haza szeretném vinni egyszerűbb a dolog?
Illetve!
Májusig van idekinn forgalmim,ha megcsináltatom itt májusban az érvényes lesz nekem odahaza is vagy újra kell csináltatnom otthon?
Ha újra kell májusig használom aztán leállítom egy hónapra.
Németországban inkább valaki eladja egy kocsi mert megunta és akar egy új kocsi. Itt kb minden kocsi amit megnéztem és idősebb mint 8-9év nagyon szomorú látvány volt . Ha jó állapotban van akkor nem adja el az ember vagy csak ritkán. Lehet hogy újabb kocsinál más a helyzet...
Viszont érdemes itt egy nem túl idős (4-5éves) Suzuki-t venni ez sokkal olcsóbb.
Segitségre lenne szükségem. Ahogy keresgéltem kb fele annyiba kerülnek a mocik Olaszban mint itthon. Az lenne a kérdésem hogy megéri behozni Külföldről? Vagy sok a költség? Mennyibe kerül amig minden papír elintéződik? Köszi!
Keresek runner 180 vagy 200cc 4t motort.(külső nem számít)
Aki tud valamit jó árba az kérem írjon
Behozatal is érdekel...
A segítségeteket előre is köszönöm
kimész érte olcsobban jössz ki,ismerek egy céget aki 120ért hoz be..
Bár most hallottam van olcsobb ,Angliai futár is..
Ha valamit tudtok engem is érdekelne.
egy körfürészt hozatnék haza..
Érdeklődnék hogy kinéztem magamnak egy mocit honda cb600f (hornet) olaszból hozták be ,illetve van 3 db belőle a kereskedőnél. Ilyen behozott motornál mire érdemes odafigyelni jobban mi lehet előnye hátránya?
köszi
üdv
Teljes forgalomba helyezés műszaki vizsgáztatással, regisztrációs adó és az okmányirodai teljeskörű ügyintézése biztosításkötéssel!
Budapesten és környékén, akár szállítással!
0620/289 00 42
motor-blokk@freemail.hu
funny.sound.sopron@gmail.com ;)
üdv
KRisz
De utána ha itt maradsz MO-n kell regisztrálnod és akkor kell új forgalmi, törzsköny, műszaki vizsga, eredeti vizsga, regadó fizetni stb.
Ha valaki jobban tudja irjon meg :) Egyebként német vagyok ha van még kérdesed németország kapcsolatban tudok segíteni.
Lenne egy kérdésem.
Jelenleg Nmetországban tanulok vettem októberben egy 125 ös mocit , rendszámmal rendesen. Átirattam a nevemre és kötöttem biztit 2013.06ig.
Az lenne a kérdésem,hogy ha már én vok a tulaj,csak haza szeretném vinni egyszerűbb a dolog?
Illetve!
Májusig van idekinn forgalmim,ha megcsináltatom itt májusban az érvényes lesz nekem odahaza is vagy újra kell csináltatnom otthon?
Ha újra kell májusig használom aztán leállítom egy hónapra.
Köszi előre is
Üdv
Funny
Viszont érdemes itt egy nem túl idős (4-5éves) Suzuki-t venni ez sokkal olcsóbb.
Segitségre lenne szükségem. Ahogy keresgéltem kb fele annyiba kerülnek a mocik Olaszban mint itthon. Az lenne a kérdésem hogy megéri behozni Külföldről? Vagy sok a költség? Mennyibe kerül amig minden papír elintéződik? Köszi!
Egyenlőre csak érdeklődés szinten: dugó, henger,hajtókar
Behozatal is érdekel...
egy fürészgépet behozatalában tudnál segiteni?természetesen kifizetem a szállitást..
méretei 100cmx90cmx18cm 72kg lapra szerelten
Bár most hallottam van olcsobb ,Angliai futár is..
Ha valamit tudtok engem is érdekelne.
egy körfürészt hozatnék haza..
Légyszives dobj egy mailt a nessaya@vipmail.hu ra
Ness
Mindegy, holnap elmegyek a szomszéd kisvárosba megkérdezek ott is egy ocsmány irodást, meg sztem bemegyek a KPM-hez érdeklődni.