Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
Tudok e lábon behozni 125-ös motort vagy Ausztriából vagy németből vagy olaszból? Megveszem akkor érvényes még a forgalmija meg rendszáma tehát elvileg lábon is hozhatom a magyar határig. Csak akkor a kivonás hogyan fog megtörténni ez a kérdés , ha már Mo on van a gép. Mert az ugye feltétele a papírozásnak hogy átkerüljön a nevemre rendszámmal.
Ha meg ilyen macerás a motor behozatal akkor inkább egy erősebb 50-est hoznék, jó állapotút. Az lehetséges lábon-keréken? És ha a regadót be akarom rá fizetni akkor be kel mutatni a kivonót segédmotornál? Egyáltalán kibukhat a rendszerben ha valaki nem fizeti be a regadót 50cm esnél?
Sziasztok!b Olyan kérdésem lenne hogy semmi papír nélkül le lehetne e papírozni egy motort? egy 1979es Cagiva sst 350 ről van szó
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy romániába beengednek-e 50 köbös segédmotort a román határon? Nincs rajta rendszám. Zöldkártya van.
A motor Olaszországból lett behozva (2004 augusztusában). Megvan a forgalmi fénymásolat, rajta az olasz pecséttel, hogy egyező másolat az eredetivel. Adásvételi(l), vámpapírok. Egyedül a kivonásról nincs semmi.
Milyen országból származik a motor? A németek beleütik a kivonás tényét a forgalmiba, így az nem veszhet el! Pontosan milyen papírjaid vannak? Eredetiek?
Sziasztok!

Ha a forgalomból kivonásról nincs papírom (elveszett/elkallódott), akkor mit lehet csinálni? Minden más megvan (forgalmi adásvételi(k) stb...)
Regadó szavazás:
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/regado
Szia! Most megyek Angliába és hozok be motorokat. Ha érdekel hívj fel 06203399231
Ja és ha bárkit érdekel bármi kintről hívjatok!
Egy-két motornak még van hely akit érdekel.
Sziasztok! szégyen ide, vagy oda se neki, de nem találok semmilyen értelmes dolgot a neten külföldi motor behozatallal kapcsolatban. Vagyis találtam már használt gépekre vonatkozóan és mind a forgalmira voltak kihegyezve. Nade! Én 0 kilóméteres (vagyis márföldes) motort szeretnék hozni Angliából. Tud valaki valami okosat mondani, vagy adni valami linket a hivatalos ügyintézésekkel kapcsolatban ebben az igen degeneráltan bürökrata országban? Kiba jó lenne mielőtt felrobbanok Előre is köszi
Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy külföldről lehet-be behozni csak papíros vázat?Tehát a motortípusa egyezne.Pl.:Yamaha DT80LC2-höz egy kinti,mondjuk motorhibás LC2-s motor papíros vázát hazahozni,és úgy lepapírozni.
http://kalkulatorlap.hu/regisz...

http://kalkulatorlap.hu/atiras...

Meg még a biztosítást számold rá, más sztem nincs
Üdv!Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy szeretnék egy olasz papíros 1994-es kawasaki zxr750-es motort magyarországon forgalomba helyeztetni!Ennek a költségi érdekelnének!
Köszönöm!
Pécsen vizsgáztattam:
RF600- gyári kipufogó, mini index
Világítást, index, dudaműködést, vázszámot ellenőrizték, aztán tolhattam (nem kellett még beindítani sem ) a fékpadra.
Nem hiszem, hogy a tükörbe kellene betű
Szóval ez már nem a KPM , nem cél a kötözködés.
hali!
biztos lehetsz benne hogy nézik! legfeljebb ha szerencséd van szemet hunynak! vizsgabiztos válogatja!
Sziasztok!
Van egy cbr 600 f2-esem amit svájci papírokkal vettem és lepapíroztatom. Tudom, hogy az első műszaki az az NKH-nál van (régi nevén KPM) és azt szeretném kérdezni főleg olyanoktól jönne jól a válasz és a segítség akinek van vele tapasztalata, hogy irányjelzőben és visszapillantóban nézik e az e betűs jelzést, vagy kötekednek e vele? Mert át van építve nakednek és nincsenek meg a gyári cuccai, első hátsó lámpába van e betű, kipufogó az teljesen gyári és abban is van e betű, ezért csak a tükrök és az indexek érdekelnének.
Sziasztok!
Nemrég hoztam haza a motorom angilából, egy 125ös motor, nekem viszont csak b-s jogsim van, tehát kellene jogsi, meg átiratás ez iszonyú sok pénz...
Viszont annyira nem feltűnően nagy a motor, ráadásul 2 ütemű, nagy bajba kerülhetek ha csak lekapom a rendszámot és megyek vele? Egyáltalán tudok venni mopedbiztositást, vagy ott meg kell adni a motor tipust?
jó a somogyi vizsgahely
picsába. azért köszi
Hali !
Mivel egyben első
üzembe helyezés is , így csak NKH.
Külföldi papíros gépet műszakiztatni csak NKH-nál lehet vagy maszeknál is?
Hali!
Osztrákoknál használnám a mocit. Itthon és németeknél olcsó (kicsivel olcsóbb itthon) és hogy jönnék ki olcsóbban a regadó stb szempontjából? Az igaz, hogy németeknél 5euró a névre írás, itthon ez picivel több, de pl a regadó ugyanúgy annyiba kerül ha magyarból viszem osztrákokhoz vagy a németektől osztrákokhoz?

Lentebb olvastam az árakat, de ez kicsivek másabb szitu.
Előre is köszönöm!
Üdv!

Ismer valaki olyan embert, aki motor beszerzéssel foglalkozik? 2 tárcsás, önindítós XT600 kellene, normál állapotban, kedvező áron. A forgalomba helyezést megoldom, nyilván az ehhez szükséges okmányok kellene a motorhoz.
Még egy kérdés!
Németországból hoznék haza motort.
Tudja valaki mennyi a költsége a forgalomból való kivonásnak?
Ha lábon hoznám haza, kell ugyebár egy Ausfuhrkennzeichen ami 33€, és kell rá biztosítás ami 40€ 15 napra. Ennyi elég? Lehet is indulni, vagy van még intéznivaló?
Mindenkinek jó motorozást!
czencz motor Kecskemét. Korrektek.