Üdvözlöm!
Hát arra nem lenne idő sajnos,mert egy étteremben dolgozok fent a hegyen,most már sokan vannak,és nem is jövök innen le szeptemberig.Németül ugyan beszélek,de olaszul nem sajnos.
Jó napot.Nem tudna össze szedni leharcolt, törött,motorhibás robogókat.Bolzano és Trento közelében.Persze nem ingyen!Motoronként adnánk pénzt.Ha lenne 4-5 motor mennénk értük.Subito.it ről kinéznénk maga megvenné és mi ezért fizetnénk.Várom válaszát.
Sziasztok,olyan embert keresek aki meg tudná oldani az h van egy osztrák papiros 600 ázasom de a német adásvételi nincs meg csak az ithoni adásvételi és a kinti papirok!Nekem megérne pár forintot ha valaki meg tudná oldani az ithoni ügyintézést!hori222@citromail.hu
Ja újat
Itt tudod nézegetni,de akkor biztos meg van az a hegy ahonnan az a pali hozza.Én Bolzanohoz közel vagyok,gondolom vannak ilyen helyek,ahol olcsóbbak lelhetők!Kérdezgetek,ha lesz lehetőségem,merre hogyan,és megírom itt neked ha tudok valami forrást!
Ezek régi rs-ek. Én újat keresek. Egyébként régi 125-ös rs-t olasz papírokkal olyan 250-280 ért tudok.
Új rs125 kellene max 400ért. Tuti, hogy van olcsóbb, mert nekem itt egy lehúzós pali, aki olaszból hordja adná 400ért.
Én itt kint dolgozok.Nézegettem már őket
Itt Olaszban,olyan drágák a motorok mint a bűn!
Nagyot már nem is!Néztem magamnak piaggio ciaot,hát 300 eutotól indulnak az árai,a következő az már 500 euró,az a kis kotla "babetta"
VICC!
Véleményem szerint felejtős ez a történet http://www.subito.it/moto-e-sc...
Néztem neked,ez 800 euró,az egyik legolcsóbb,de mire hazahozod..... http://www.subito.it/moto-e-sc...
Sziasztok,
Egy olyan embert keresek aki foglalkozik
Külföldi motorok forgalomba helyezésevel, névlegesen Amerikából származó motort.
Ha lehet békésmegye vagy szomszédos megyei ember legyen.
Üdv Lucian
üdv, valaki tud nekem segíteni beazinosítani ezt az okmányt? Ez lenne a végleges kivonást igazoló okirat?
Olyan mintha csak az adatlap lenne magában. Ez mellett van adásvételi is.
Köszönöm a segítséget.
sziasztok szeretnék vásárolni egy (250es aprilia leonardót), azt irja a hirdető hogy minden külföldi okmánya megvan a honositáshoz....ez eddig rendben is van. hétvégén megnézném a motort,én szeretném honositattni majd valakivel aki ezzel foglalkozik. de foggalmam sincs hogy milyen külföldi papirok kellenek...hallotam olyat hogy két nyelvü adásvételi...a gazda és a külföldi tulaj részéről? vagy honnan? és ha nincs? a tulaj és köztem jo egy sima mezei adásvételi? (lehet hogy csak ősszel lesz honositva a gép.) a mostani tulaj ugyis azt fogja mondani persze csak a forgalmi kell a honositáshoz...aztán ha mégsem akkor vettem egy smkpt jó pénzért....
Szeptembertől - 2013 augusztusig leszek Németországban.
Szeretnék ott venni egy motort (650es Sv) és amig kinn vagyok kinn használni majd lepapírozni és hazahozni augusztusban.
Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban h h müködhet ez ?
Hát arra nem lenne idő sajnos,mert egy étteremben dolgozok fent a hegyen,most már sokan vannak,és nem is jövök innen le szeptemberig.Németül ugyan beszélek,de olaszul nem sajnos.