Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ilyen szép lesz a nászéjszaka is4
Lorenzo és Barátnője szépen elvan az első sorban
Kezdjük már... Mer má unalmamban a telefonon clonozgatok
Cápa is ra van készülve a szurkolásra, szóval GO van
Nah egy bo 45perc és indulunk
Reméljük már az Olasz hadsereg egyik mesterlövésze is felvette a pozíciót és a kellő időben húzza meg a ravaszt
Ha nem, akkor legalább a Clam gyerek a helyszínen van és a jól begyakorolt mozdulattal pontot tud tenni a dolgok végére
ha valakinek kéne....
bocs urak...
dobna valaki egy linket ahol meg tudom nézni a mai futamot?
upc-s vagyok.
köszi előre is
Azt hallottam, hogy Jorge gyerek új erősebb blokkot és speckó gumikat kapott. Ennyit Rossi esélyeiről.
Csak balf@sz volt MM!
Markez is direkt esett el Sepangban. Biztos Rossi is direkt csinálta.
Pilóta keksz!
Az egy ártatlan szituáció volt. Most azokról volt szó, amiket sokak szerint direkt csinált lásd. Gibernau. Érted? Vagy vitázol még egy GP Pilottal?
Fuckin` A
Mitől esett el a Stoner? Rossi előzni próbálta, közben elesett és kilökte.
Barom! Akkor csak megcsúszott az esőben, az nem kilökés.
Ostoba. 2011 Jerez.
Inkább nézd meg Rossi első 500-as futamgyőzelmét!
Ja...

Sepang az nem volt durva. Nekem tetszett is.

Igen, mert ő a legnagyobb most a mezőnyben, már jó pár éve, tudom 6 éve sehol nincs blabla, de mégis még mindig ő a 9 szeres világbajnok.

Én tudom, hogy volt. Érdekes, hogy te nem látod tisztán.

Stonert pl. hol lökte ki úgy, hogy az a verseny végét jelentette neki? Sehol.
Na, most megyek megnézem a maláj futamot, hogy kellő spiritusszal rendelkezzek holnapra.
Ja és egyébként Stonert is ténylegesen kilökte, mert "az ambiciója nagyobb volt, mint a tehettsége".
Érdekes lenne tudni ki mért választ magának kedvencet.

Persze, mivel nem találkozik minden futamon kemény ellenféllel. Vagy ő nyer, vagy a másik nyer és csak a maradék futamokon alakul valami. Abból is kevesebbje a lökdösődés nyilván, vagyis még szép! Még jó hogy nem az a normál ügymenet, ami Sepangban is volt.
Amúgy pl. az sem rendszeres, hogy Rossi futamot nyer, mégis úgy állnak neki, mintha evidens lenne. Számon kérik a közvetítő stábon, hogy mért nem tekinti evidenciának Rossi győzelmét.
De Simoncelli jó példa, nála a balhé rendszeres volt. Millernél is.

Amúgy ha nem érdekel, akkor ne vitasd, ha meg nem tudod hogy volt, akkor ne akard felmondani a leckét.
Nem tudnak ezek sz@rt sem... Ott vagyok a körforgásban tudom mi a helyzet!
Ez az példakép mondd meg nekik!