Most, hogy a MotoGP szócsöve lehozta cikkbe már van rá esély, hogy fent lesz a core-on. Még a Totalbike megírja, aztán akkor tuti.
(Azt nem is mondom, hogy ilyen motoros ünnepre egy sportmotor. hu-nak illett volna előre készülni, de scrambler Yamaha meg Honda robogó legalább van! )
Ezeknek lassan vállkoptató is kell. A tavaji év (szerintem) legnagyobb manővere 1:05-nél kezdődik. Dombon le féktáv jobbra, ami kifelé dől is. Tessenek szíves lenni értelmezni, hogy Lorenzo hogy tudott ott befordulni ilyen szűken. Akkor sem hittem el, és azóta se akarom. (Érdemes végig nézni, természetesen másoktól is vannak nagy mozzanatok. )
Persze, h az...200 győzelem...nem semmi. Csak nekem kicsit unalmas már, és vannak hatalomtörők...
Láttad, h ezeknek már könyök koptatójuk is van bakker?
Én nem utálom. Szerintem nagy motoros. De nem ő az egyetlen ilyen. Mint látjuk... Persze ha tegnap ő lett volna körrekorddal pole és ő nyert volna 5mp előnnyel, akkor már lenne Magazin cikk, meg Guld Péter képzelgés, hogy mekkorát motorozott az "öreg". Így meg kuss van addig, amíg megint nem ő nyer. A média persze pártatlan.
Nem olvastad az elmúlt pár hétben, hogy Lorenzonak már vége? Kis buta. Most sem azért nyert, mert nincs vége, hanem mert jobb volt a motorja. Egyébként, hogy nyert volna? Naugye. Mindig Rossi nyer, ha nem akkor a másiknak jobb a motorja (csak az egyenesben persze, hisz kanyarban mindig Rossi a legjobb). És bármi történjen, az erkölcsi győzelem (bizony, ez ma már létező MotoGP fogalom) akkor is mindig Rossijé. Emiatt tulajdonképpen most is Rossi nyert.
(Azt nem is mondom, hogy ilyen motoros ünnepre egy sportmotor. hu-nak illett volna előre készülni, de scrambler Yamaha meg Honda robogó legalább van! )
http://www.bennetts.co.uk/bike...
Egy linket valaki a mostani futamra ...
Köszi
Láttad, h ezeknek már könyök koptatójuk is van bakker?
Már kva unalmas ez a Rossi sztori. Remélem Lorenzo vagy bárki más megint elveri a VB-ben... A mostani versenyhez sem volt sok köze...