Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. A spanyol himnusz elég dallamos szerzemény.
Lesz még idén danolászás! Remélem koncert is!
Hát ja, nincs az kitörő öröm, most nem utaltak pézt a Rossifunok MM számlára :)
Nem hallom a danolászást. Gondolom Marquez nyert.
én itt nézem sajna itt is van reklám, de nálam most stabil

http://www.totalsportek.com/mo...
Elég szar de jobbat nem tudok...Külön mutatvány megszabadulni a kibaszott reklámoktól....és nekem akad...

http://sportcategory.org/moto_...
Hello! A motogp hol tudom neten nézni?
Köszi! Közben a webszivattyú már elvégezte a dolgát. Megnézem sorban mindhármat.
Azon röhögök egyből mekkora lett a hangzavar.
Mit röhögsz apám . Nem volt ez rossz versen faszika . Szépet ment az öreg. Jó volt nézni, persze azért már nem a régi. Egy likas garast sem tennék rá, de azért szép lenne ha behúzná a 10.-et.

Torrent van már?
Kicsit sajnálom Dovit, és azt gondoltam el lesz keseredve, de nagyon nem, jó volt látni a dobogót, a himnuszt, olaszba le jött ma vörös köd, (más okból is) fogy az alkohol, gondolom fesztivál hangulat van az utcákon :)
Nagyon jó sok esélyes évnek ígérkezik az első verseny alapján !
De hogy megint "hogy rendelt" a Doktor Bá az embertelen hihetetlen !
Forza Vale !
Soha rosszabb hétvégét! Moto 2-3-ban reménykedtem, hogy nem lesz spanyol a dobogón és nem lett. Arra nem gondoltam volna, hogy a GP-ben sem. Rossi szurkoló vagyok a kezdetek óta, de nem számítottam ilyen jó kezdésre tőle. Jó lenne, ha ilyen szoros csatákat látnánk az idén. Egy negyedik olasz azért nekem nagyon hiányzik, nyugodjék békében.
A Ferrari is jól ment az F1-ben! Jó hétvége volt na.
Kicsit sajnálom Dovit, és azt gondoltam el lesz keseredve, de nagyon nem, jó volt látni a dobogót, a himnuszt, olaszba le jött ma vörös köd, (más okból is) fogy az alkohol, gondolom fesztivál hangulat van az utcákon :)
Nagyon jó sok esélyes évnek ígérkezik az első verseny alapján !
De hogy megint "hogy rendelt" a Doktor Bá az embertelen hihetetlen !
Forza Vale !
Le a kalappal Rossi előtt!
Aki ezt megjósolta.
Se Honda, se spanyol a dobogón. Mondjuk egyáltalán nem bánom!
Azt hiszem megkaptuk a választ a Ducati versenytempójára is. Dovi az utolsó körben futotta meg a leggyorsabb körét. Ez is kevés volt.
Attya ÚrIsten ! Akit Rossinak hívnak, honnan jótt +inn ! :)
Kibaxott nagyot ment megint, pedig már lassan nyugdíjas ! Áhhhh
Sziasztok! Ki tud valaki segíteni egy használható ingyenes Motogp live stream-mel? sajna nincs digisportom... Előre is köszi!
Majdnem kinyiffant.
Zarco...
Marqueznek minek szurkoljak?
Pedro? ? ?
Tudod mit? Legyen! Támogatom az ügyet. Legyen meg Pedrosanak az első! Aztán jövőre a második.