Mit röhögsz apám . Nem volt ez rossz versen faszika . Szépet ment az öreg. Jó volt nézni, persze azért már nem a régi. Egy likas garast sem tennék rá, de azért szép lenne ha behúzná a 10.-et.
Kicsit sajnálom Dovit, és azt gondoltam el lesz keseredve, de nagyon nem, jó volt látni a dobogót, a himnuszt, olaszba le jött ma vörös köd, (más okból is) fogy az alkohol, gondolom fesztivál hangulat van az utcákon :)
Nagyon jó sok esélyes évnek ígérkezik az első verseny alapján !
De hogy megint "hogy rendelt" a Doktor Bá az embertelen hihetetlen !
Forza Vale !
Soha rosszabb hétvégét! Moto 2-3-ban reménykedtem, hogy nem lesz spanyol a dobogón és nem lett. Arra nem gondoltam volna, hogy a GP-ben sem. Rossi szurkoló vagyok a kezdetek óta, de nem számítottam ilyen jó kezdésre tőle. Jó lenne, ha ilyen szoros csatákat látnánk az idén. Egy negyedik olasz azért nekem nagyon hiányzik, nyugodjék békében.
A Ferrari is jól ment az F1-ben! Jó hétvége volt na.
Kicsit sajnálom Dovit, és azt gondoltam el lesz keseredve, de nagyon nem, jó volt látni a dobogót, a himnuszt, olaszba le jött ma vörös köd, (más okból is) fogy az alkohol, gondolom fesztivál hangulat van az utcákon :)
Forza Vale !
Le a kalappal Rossi előtt!
Aki ezt megjósolta.
Se Honda, se spanyol a dobogón. Mondjuk egyáltalán nem bánom!
Azt hiszem megkaptuk a választ a Ducati versenytempójára is. Dovi az utolsó körben futotta meg a leggyorsabb körét. Ez is kevés volt.
http://www.totalsportek.com/mo...
http://sportcategory.org/moto_...
Torrent van már?
Forza Vale !
A Ferrari is jól ment az F1-ben! Jó hétvége volt na.
Forza Vale !
Aki ezt megjósolta.
Se Honda, se spanyol a dobogón. Mondjuk egyáltalán nem bánom!
Azt hiszem megkaptuk a választ a Ducati versenytempójára is. Dovi az utolsó körben futotta meg a leggyorsabb körét. Ez is kevés volt.
Kibaxott nagyot ment megint, pedig már lassan nyugdíjas ! Áhhhh