Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha feltöltik valahová ide be linkelhetnétek.
Szerintem is volt vmi az első abroncsokkal...
De aki ennyi előnnyel vezet, mértnem "Biztonságival" érkezik célba ?!
Élete legnagyobb menését dobta vele... Kár érte... Esp. detto !
Dottore + odabaxott, ahogy kell...
Crutchlow az év lúzere?
Rossi meg motorozott egy jót (2. a VB-n)
Háát, még nem érkezett meg
Szia! Meg! masterzs@gmail.hu egyeztethetnénk a részleteket
Megvannak még?
Nem működik a link aki akarja úgyis megtalálja a Totalbike-on.

Az interjú egyik legvelősebb része:

Karrierjét tekintve mi volt a legrosszabb emléke:

"Ami Gáborral történt 2005-ben Katarban elég kellemetlen volt. S aztán az egész végkimenetele, hogy emiatt elveszítettem a világbajnoki címet. Mi voltunk a leggyorsabbak, és talán az volt pályafutásom legjobb éve, ezen kívül megszerezhettük volna a KTM első világbajnoki címét.

- Mit gondol Talmácsiról most?

- Semmit, régóta nem láttam, történt, ami történt, nem akarok már ezzel nagyon foglalkozni, rossz emlék.

- Mit érzett akkor?

- Úgy készültem, hogy odamegyek hozzá, és megcsapom, de valahogy sikerült türtőztetnem magam, lehiggadtam, így ez elmaradt. Attól a pillanattól kezdve nem beszéltünk egymással, nagyon haragudtam rá, ezt követően nem érdekelt, mint ember. Persze, az eset után néhány évvel, ha nagy ritkán összefutottunk köszöntem neki, és váltottunk talán néhány szót, de ennyi. Számomra ő már csak az, aki. A történet legfontosabb része, hogy Gábor a verseny előtt odajött hozzám, és megnyugtatott, ne aggódjak, végig mögöttem marad, csak koncentráljak a saját tempómra. Hallottam, hogy ott van, de mivel megbeszéltük, bíztam benne. Végül mégis homlokegyenest mást csinált. Ha odajön, és azt mondja, verseny lesz, harcolni fogunk, azzal az égvilágon semmi bajom nem lett volna, ezért ez a momentum még torzabbá teszi az egész történetet."
Egy kicsit velős interjú Mika Kallio-val:

http://totalbike.hu/magazin/sport/2014/08/17/ugy_keszultem_megcsapo
m_talmacsit/
Ezek volnának a könyvek
Sziasztok!

Volna nekem 10db motogp évkönyvem. 10000 forintért egyben eladnám őket. masterzs@freemail.hu
ha netán valakinek meglenne a 7 végi gp futam és feltenné vagy megosztaná azt nagyon megköszönném!
És eljött a 46 -os Pillanat ! És még mindig óriási sztár, soha jobbkor !
Ja, én is nézem, ezt meg mintha mán láttam vóna délbe'....
1 ideig arra gondoltam lexakatt az ég, osz elmaradt, de ebből csak a mondat fele igaz (Diginé')
Pofám leszakad ezen a Digin, Moto3 helyett a Moto2-őt adják le!
Ez olyan mintha az étteremben a főfogás helyett újra kihoznák a levest.
Asszem az jelzi hogy a légzsák aktív
Hová tűnt Marc Marquez?!?
Helló,
valaki tudja esetleg, hogy Marc ruháján mi az a ledes villogó. A bal karján a Honda felirat felett?
Csak az interjúkon mindig észreveszem, hogy ott villog valami, és már kezd kíváncsivá tenni.

http://2.bp.blogspot.com/-RPS9...
Üdv Mindenkinek!
Néhány hete olvastam egy felhívásról, hogy egy verseny keretében meg lehet tervezni a Marco Simoncelli Alapítvány 2015-ös hivatalos pólóját.
Úgy néz ki eddig egyedüli magyar vagyok ebben a versenyben és szeretném a motorsport rajongó honfitársaim segítségét kérni. A szavazáshoz Facebook profil szükséges és néhány kattintással elintézhető.

http://www.designforsic.com/ap...

Erre a linkre kattintva megnyílik verseny oldalán az én tervem. Ott be kell jelentkezni a Facebook-os jelszóval mégegyszer. (Nem használnak fel semmilyen adatot, de "egy személy egyszer szavazhat" dolgot így oldották meg.) A bejelentkezés után a tervem mellett lesz egy szív és a Vota vagy Vote szó arra kell klikkelni.

Köszönöm mindenkinek aki megtisztel szavazatával.
Köszi szépen. Ezekre a megoldásokra gondoltam én is. Köszi még egyszer.
A jegyek elkeltek!
Szia,

Mygpticket.com-on rendeltem a jegyet, amit futarszolgalat hoz ki a verseny előtt pár héttel.
Szállás rengeteg van, de ahogy közeleg a verseny úgy lesznek egyre drágábbak és teltházasak. Kollégium, kemping, hotel... Szállást én a booking.com-on szoktam foglalni, ha bárhova utazom. Brno-ba magyarok többen csoportosan is mennek, esetleg kérdezősködj és társasággal könnyebb, olcsóbb mindent elintézni.
Szia!

Bocsi, hogy így, de egy kis felvilágosítása lenne szükségem. Jövőre mennék Brno-ba, de fogalmam sincs, hogy hogy honnan lehet jegyet venni, érdemes szállást foglalni stb.. Ha esetleg emailben /adatlapomon/ mondanál egy pár szót, hogy mire figyeljek és hogyan kivitelezzem ezt, azt megköszönném. Előre is köszi! Üdv Dallos
Sziasztok,

Van két eladó álló jegyem a BRNO-i verseny hétvégére. Sajnos mégsem tudunk elmenni, így eladnám, akit érdekel emilezzen:
anett.racz@gmail.com
Irányár:40E
Ha valaki feltöltené valahova a mai futamot azt megköszönném :-)
egy link a mai futamról?