Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még szerencse, hogy nem azt a bredli smisz aliasz szmörét hozzák Jorge mellé. Faszom kivan ezekkel a feltörekvő aztán semmit nem mutató újoncokkal.
Bradl
akkor volt öröm egy kawa győzelemkor, bőrgúnya le, nesztek őrjöngő tömeg, bukó csizma kesztyű repült a tomboló tömegbe, megmászták a több méter magas kerítéseket is csak hogy lázba hozzák a drukkereket.
és azzal a zx7RR-el már akkor ment a drift a kanyar bejáratánál, külső belső íven előzni dukatit handát nem volt eccerű, talán chili és http://youtu.be/HOFY5OEdM9c forszírozta a kedélyeket.
Imádom az akkori kommentátorokat.
nekem a hírös emberekről ő és ott jön le.
b.szd ki edwards mit fogott meg.befordult az ott vajon ?
A helyzet az hogy Rossi tud megmozgatni ekkora pénzeket és nem az újoncok. Illetve Márkez, egészen addig míg a Catalunya Caixa is be nem csődöl. De a Monster és a Marlboro sosem fog.
stock 1000-be bealudtam, de ssp600-at láttam és ott is fore és a török jól nyomták.
Stock 1000-ben Kawasaki 1-3, SSP600-ban Kawasaki 1-2. Ez a Kawa napja volt.
Elég hírös eset.
ma viszont képben voltam mikor sykes két második helyet zsebelt be, és elég jól tartotta a tempót a jobb bömössel szemben

sheny sheky börn- vagy hogy írják- viszont szépen hozott két győzelmet a BSB-ben. haga viszont biztos dobogót dobott el az utolsó körben. most már képben vok hogy van eusport2-k.
abban a linkben nem volt ott hogy felrobbant a zx7rr blokkja, így ezzel az esettel kapcsolatban tényleg képben voltam, ha látom vagy ismerem.
Te aztán képben vagy.
1 körrel előtte egy ZX-7RR-nek felrobbant a blokkja és televágta olajjal a kanyart. A hülyék nem intették le a futamot bár csak 5-en estek el rajta. Olyan amatőrök mint Edwards, Haga, Chili, Yanagawa.

http://youtu.be/_08p-414uGY
hát igen, megérdemli, megdolgozott érte, összehozott 2 év alatt vagy 1 db dobogós helyezést Ilyeneket kell nyomni nem az újoncokat.. Csak nehogy itt is vezethetetlen legyen a motor és elkezdjen nyafogni
A Ducatival versenyző Héctor Barbera pénteken edzés közben eltörte a lábát, ma reggel pedig Barcelonában már meg is műtötték a sérült síp- és szárkapocscsontját, a felépülése négy-hat hetet vehet igénybe.

elment az eleje és még ő mutogatott.
Edwards szerintem a középmezőnybe még mindig beférne motogp-ben mondjuk ha marad a tech 3 nál, 1974-es születésű egyébként.
edwards a kedvencem, főleg mikor megette az sp2-vel az akkori dukati királyt itt de már halvány csillag lett a texasi tornádóból.
Crutchlow, Edwards

Crutchlow is jó, csak mostanában sokat szarozik.
dovi kezd éledezni a satelit tech3 on, de a többiek ahogy mondod statiszták.