Szerintem ezt még az érintett felek se tudják. Jorge átvette Rossi helyét és szerepét a Yamahánál, Rossi 100%, hogy menne vissza, a Yamaha kb 10%, h visszvenné egy bajnokaspiráns mellé (két dudás esete ugye). Vagy még egy év szopás a negyediken és ciao, vagy Yamaha. Ha anno ottmarad, lehet, hogy Jorge elveri, de aztán nyerhetett volna ő is. Tiszta Senna-Prost. Dehát neki a nemzeti bicikli kellett, egyrészt érthető, másrészt jól kiszott magával...
Direkt hagytam ki, mert a gondolatmenet már túl van azon a részen. Tegnap este ugyanis pont én jegyeztem meg ugyanezt. A beszélgetés azóta folytatódott.
Mike Hailwood 250, 350, 500cc világbajnok összesen 9-szer, ehhez jön még egy Formula 2 Európa bajnoki cím, 14 TT győzelem és egy 3. hely a Le Mansi 24 óráson. GP pályafutása alatt minden második futamot megynerte amin rajthoz állt (76-ot). Az esetek kb. 75%-ában a dobogón végzett. A 9 GP VB címhez egy mindössze 9 éves GP pályafutásra volt szüksége.
Húú, úgy látszik én más csónakban evezek, mint amelyik malomban te őrölsz. Egyébként Rossi nyilván nem megy a Hodához, mivel a Maki ez Márk lesz Pedrosa mellett a fegyverhordozó (ebből mi lesz?). Sztem azzal is jobban járna, ha visszamenne Lorenzo mellé, és esetleg kikapna tőle, mint ez, ami itt megy a fostalicskával. Eleve nem is étettem ezt a lelkesedést. Amúgy sztem Rossi a vb győztes ducival se nyert volna, viszont tavaly azzal a Hondával porrá alázta volna a kislányt is, plusz ugye az egész mzőnyt. Na,de sok a ha.
Stoner és a Desmodieci egymásnak teremtettek.Nagyon ritka amikor egy motort ennyire "egyembereres",de ezt nem kell túlmisztifikálni.Mert ugye a kisebb kategóriákban meg állandóan a sóderágyban fetrengett Stoner.
A MotoGP-ben elég hosszú folyamat, amire egy teljesen új csomag összeáll. (egyszer fent, egyszer lent)
A Hondának is több évbe tellett, amire megtalálta a helyes utat. Azóta inkább konzerválják a motor jó tulajdonságait és a negatív pontokon javítanak.
Na de azok a dukival ellentétben nyertek erőből futamot.
A két pol-ról nem is beszélve. Na és hamarabb tennék akármelyik pilótájára mint Rossira. És ez kibaszott szomorú.
Na és akkor így látva mi a véleményed?
Hát én nem úgy látom. eddig 3 csapat volt előttük. Mostanra bővült sor a Lotus csapatával. Itt ott felvillant a merci de egy lukas garast nem tennék arra az autóra bárki is vezeti. Belebukott A BMW és a Toyota is . Úgy néz ki a nagyoknak nem megy mostanában
Ha szupersztár akkor ezzel a szarral is illene odatenni magát. Lehet szépíteni a dolgot de nem mutat lófaszt sem. És elvakult rajongói szinten igen szánalamas ezt még megmagyarázni.
Már megírtam egyszer....Rossi egy igazi szupersztár mint az AC/DC vagy a Stones.
Rossinak ez a motor akkora motiváció mint a fent említett együtteseknek fellépni a Szigeten vagy a Balaton sound -on
Szarik az egészre torony magasról........ő már csak körbejár a ringeken mert megkapta a fizetését.
Mert a motor regota nem rossz.
Második a vesztesek közt az első
A cipész szerint is csak egy hely létezik és az az első
Márpedig a Merci nagyon messze van attól, hogy rendre verje a mazőnyt., mint ahogy a Ferrarinak vagy Red Bull nak van.
A Hondának is több évbe tellett, amire megtalálta a helyes utat. Azóta inkább konzerválják a motor jó tulajdonságait és a negatív pontokon javítanak.
A két pol-ról nem is beszélve. Na és hamarabb tennék akármelyik pilótájára mint Rossira. És ez kibaszott szomorú.
Na és akkor így látva mi a véleményed?
Az egy rakat szar! Ha nem lett volna Sztoncsika már senki nem beszélne róluk.
ezt el sem hiszem! kiszáll a ducati szekeréből?
2008-ban 2pole és 9 győzelem szóval mondhatni mind1 honnan indul ha jó a motor győz és kész.
Rossinak ez a motor akkora motiváció mint a fent említett együtteseknek fellépni a Szigeten vagy a Balaton sound -on
Szarik az egészre torony magasról........ő már csak körbejár a ringeken mert megkapta a fizetését.