Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszerű rivalizálás. Nem mondhatod, még csak nem is gondolhatod, h bármiben is jobb aki ellen versenyzel, ha nyerni akarsz. Ha még is tudod, h valamiben véletlen jobb azt meg főleg nem mondhatod el neki
Nem erre gondoltam egyébként, hanem a vizesmotorra
*** Ez az eredmény egyfajta üzenet is lehet azoknak, akik azt állították, hogy már nem vagy elég gyors?
- Én nem ilyen okokból versenyzek. Tisztában voltam vele, hogy ezek a dolgok egyáltalán nem igazak, amit most sikerült demonstrálnom is. Természetesen egy kicsit azért idegesít, amikor ilyen kritikákat hallok, azonban inkább csak mosolygok ezeken a dolgokon. Nehéz ugyanis bizonyos szituációkat megértenie egy külső szemlélőnek, így könnyebb azt mondani valakiről, hogy neki annyi. ***

Amikor Stoner alul teljesített 2009-ben, Ő hiába mondta ugyanezt, fikázták tovább.

*** - A kulcsmomentum az volt, amikor áttértél Hayden beállításaira?
- Neki és a csapatának jóval nagyobb tapasztalata van a Desmosedicivel, azonban nekünk is sikerült egy egészen jó alapot találnunk, amit már a le mans-i időmérő során is bizonyítottunk. ***

Nem ez volt a kérdés. Igen, vagy nem a válasz. Ez mellébeszélés. (Aminek nem látom értelmét, hisz ha át is vette Hayden adatait sokkal jobban ment nála. Miért kéne letagadja?)

A többi rendben.
van egy cikk a motogp-n ;)
Tavaly Silverstone-ban több mint egy percet kapott a Doktor esőben, 2007-ben meg ugyanitt 53 mp-t Vermuelentöl szintén esőben.. Nem kell ezt úgy túl spilázni, gondolom nem most tanult meg Rossi motorozni..
Tudja valaki, hogy a hétvégi GP futamot honnan tudom leszedni, magyarul, vagy angolul?
Így van. Ahogy a cipész is az F1 ben. És aki taknyon jól megy az mindent elárul az illető érzékeiről.....Röviden szólva : Numero uno :)))
Én speciel szárazon elég tűrhetően terelgetek 2 és 4 keréken De ahogy esni kezd minden bizonytalanná és orosz rulettszerűvé válik számomra.........
Azt nem lesz egyszerű, mert esőben sem a motor jó, hanem a doktor.
motoroztam igen. azért csinálni jobb mint nézni de ezt meglestem volna.
csak most már nem sok értelme van letölteni, nem bírtam ki és elolvastam a cikket is meg a nyilatkozatokat is.
Rájöhetnének már a ducinál, esőben miért jó a motor, és megcsinálhatnák olyanra szárazban
Ha helyette motoroztál, akkor ne bánd. Nekem ma az nem adatott meg.
de kár hogy nem láttam.
Ez a fránya moto gp szinte mindíg megtréfálja a WSBK ból érkezőket....
De valószínű, hogy akkor több segítséget kapott a motor beállításához a csapattársától. Emlékszem amikor Edwards összezördült Toseland-el utána nem igazán ment az angolnak... tán nem kapott annyi segítséget mint előtte. Szerintem az a gond Spiessel, hogy nem megy neki(k) a beállítás.
Stoner a verseny előtt
"Rossi ambíciója nagyobb mint a képessége"
Nem túl profi kijelentés
Végre láttunk versenyt. Persze ha nincs az eső és a Doki akkor valószínű nézhettük volna álmos szemekkel két motor (os) versenyét.
Ha Doki marad a Ducin és az továbbra is szar marad akkor jövőre komoly izgalmaknak nézünk elébe.
Versenyről versenyre nézhetjük ahogy a nyalókás unottan köröz az első helyen és még Stahl Jucus főzőműsora is izgalmasabb lesz...
Végre igazi versenyt láttam.Még sok ilyet idén
Spies-el mi a f@sz van?Jövőre Alpok-Adria lesz ha így folytatja.
Ez is igaz.
Azért ne essünk túlzásokba. Crutchlow tavaly nem bírt Edwards-al se akit pedig Spies az első idényében lenyomott.
Stoner visszavonulásával kapcsolatos kijelentései.
Már akit nem a motogp topik nagy megmondóinak vélekedése érdekel - és tud angolul.
Viszont Dovi is meglepetést okozott nekem. Azt hittem Crutchlow bucira veri de nem. Ott vannak egymáson. A Tech 3-nál biztos egyforma a két motor és Dovi érzi, hogy szarba a haza. Ha most nem mutat fel semmit mehet a moto 2-be.
Ugyanezt leírtam utolsó mondatnak, aztán kitöröltem. Crutchlow kevesebb (MotoGP) tapasztalattal jobban odateszi magát és körülményektől függetlenül jól megy, jól meccsel (és jól beállítja a motort). Emlékezzünk vissza, hogy a csodagyerek (Spies) ezek közül egyiket sem tudta, a szateliten.
Crutchlow érzem a gyorsabbnak de ő sem VB szint egyelőre. Pedrosa tempóját tudná talán.
Crutchlow számomra meggyőzőbb mint Dovi.
Annyi biztos hogy lesz hajtás a gyári hondára és a yamahára. A szezon elején azt mondták hogy ezen az éven múlik Spies helye a csapatban.
Az lehet. De Spiesnél mindketten jobbak.
Na róluk elmondható, hogy nagyjából egyforma tudással rendelkeznek. De szerintem olyanok mint ők van még 10 a mezőnyben.
Hát igen. Dovizioso és Crutchlow nagyon igyekeznek lemeccselni, hogy ki is ülhessen Spies motorjára jövőre (vagy később - nem tudom meddig van szerződése Spiesnek).
Sajnos ez így van...