Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem úgy mint a sok önjelölt "szakértő"....
Pontosan tudja, hogy mit beszél!
Voltak ott már olyan fordítási hibák, hogy teljesen ellenkező értelme lett a mondatnak..
nem lehet hogy a japó van betépve aztán beszél össze vissza?
Az MGP híreken is megjelent a cikk, de "természetesen" eltér a kettő.

MGP hírek szerint Nakamoto azt mondta, hogy a kipörgésgátló 10%-os slipre tud szabályozni, Stoner pedig kézből 20%-ra tudna kipörgésgátló nélkül.

Itt pedig azt irják, hogy Nakamoto szerint az ideális slip kb. 10% körül van, amit a kipörgégátlón be is tudnak állítani. De Stonernél nem 10%-ra állítják a TC-t, hanem kb. 20%-ra, amin belül Stoner a gázkarral szabályozza az erőt az optimumra - hozzáteszi, hogy a kigyorsítási diagrammon a Stoner által produkált vonal kb. fedi az ideálist.

Egyrészt a vezetői kvalitás jellemzése tekintetében a két dolog korántsem ugyanazt jelenti, másrészt valóságban a csak az egyiknek van értelme. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy melyiknek...
Repsol támogatott... Marquez kibillentheti nemsokára.
Arra vártak mikor leigazolták h majd ő segíti vissza a Hondát a csúcsra amit végül Hayden tett meg.Tavaly ő volt a leggyengébb Repsol Hondás...Dovi is több pontot szerzett Stoner pedig vb lett ugyebár.És ehhez képest még mindig ott tartogatják...nem tom mit várnak tőle.
Nem tudom ez a pedrózsi a hondánál kinek a f@szát szopja, hogy még mindig tesznek alá motort. Szemmel láthatóan megint gyorsabb, erősebb volt honda de neki nem állhattak együtt a bolygói az első helyhez...
És azt ugye stoncsi sem gondolja komolyan, h miután bejelentette így a szezon első felében a távozását majd az ő kis motorkájába fogja rakni honda bácsi az új fejlesztéseket . Nehogy olyan "mélyrepülésbe" kezdjen mint Rossi 2010 -ben miután kiderült az átigazolás már csak egyet tudott nyerni sepangban azt is csak éppenhogy.
Kicsit többet nyammogott rajta a szokásosnál.
....és akkor jött az a köcsög és elkúrta az egész hetemet.....
Hát így tényleg nem! Ez behozható hátrány lenne, ha nem Lorenzo ellen kéne behozni. Így már nem annyira egyszerű.

Sajnos megint csak az utolsó kört láttam. Érdemes letölteni? Lorenzo sokat vívott Perdosával, vagy levágta a vágóhídon, ahogy szokta?
NINCS MIT TESTVÉR.
Kösz mindenkinek
Köszi
itt volt a felesége és zavarba lehetett.
Mi van a sztónerral? így nem lesz tripla
.
hogy legalább tudom hol kell nézni de bármi is lehet
ez mit jelent faszikám? . . .
Tavaly szerintem valaki elátkozhatta Spiest mert ilyen már csak a mesében van.