Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy tévedek de Pedró Jugoszláv.
Szerintem Montoya lesz a VB. Nagyon szorongatta Stonert az elmúlt évben is. Most már benőtt a feje neki és összeszedett lett.
idén a legnagyobb esélyes az olasz pedroza lesz,mivel igen elszánt és kitartó.de ez már tavaly i9s látható volt hogy képtelen elfáradni,és dekoncentráltnak lenni
idén sztem lorenzo nem lesz világbajnok mert ha jol tudom csak 7 futam lesz.
azé a roszi hajt rendesen,spanyol vér,lehet ezé nem is akarnak neki dukatit csinálni jot mert spanyol.
Azért ezt nem mondanám. Nem véletlenül esett annyit. Próbálta Ő azt rendesen. Az a másik része, hogy nem olyan jól mint Stoncsi.
Az látszik, hogy nem akar extra kockázatot vállalni. Tegyen csodát a ducati. Nem szimpi!
Igen az ott egy Monika Show.
Benne van. Ha Duki nem rak össze egy motort neki amivel nyerni tud más is nem csak Sztoncsi, akkor elképzelhető.
Ja. Olyan, mint amikor a leszoktatoban mindenki elmeseli a problemajat csoportos foglalkozason. Mondjuk nem semmi, ahogy fel tud haborodni nemelyik.
2011 ev elejen azt irtam, hogy "lehet, hogy Rossi soha tobbe nem lesz vilagbajnok". A "lehet" azert volt benne, hogy ne legyen vita. Aki ismert tudja, hogy oda a "szerintem" szo kerult volna. Ezt mostanra "valoszinuleg"-re cserelnem es itt a kovetkezo:
"Lehet, hogy Rossi soha tobbe nem fog MotoGP futamot nyerni". Ez nem tul valoszinu, de elkepzelheto. Erre mennyit fizet a bwin?
Az az oldal szégyen. Sose bírom ki, hogy ne kezdjem el elolvasni a hozzászólásokat, de végül mindig ideges leszek és abbahagyom
Ha csak nem az a kabalád.
Ne mossam?
Vagy valami rali autót..
Akkor is csak 6X
Bár ne lenne igazam.

Már izítják neki a Penigale-t a Bikeban.
De negatív valaki! De negatííííív!
Megmosom a hajam és indulok is.
Én azért idén többet várok tőle mint Hayden szintje.
Rossi idén max a Phoenix napon fog kupát gyűjteni, de ott is csak tehetségkutató kategóriában
Tedd rá minden vagyonodat! 6-szorost fizet a Bwin
Egyenlőre még nem tudtak versenyszimulációt menni hivatalos teszten, futómű pattogásra panaszkodnak. Valószínű egyenlőre nem tudtak konstrukciósan alkalmazkodni az új gumikhoz. De ki tudja...
Rossi az idén minden futamot meg fog nyerni. Cápának elmegy a kedve a GP-től.
Amíg a Honda-Stoner páros ennyire jól működik együtt, addig nehéz lesz mit kezdeni velük. Kivéve ha becsúszik valami sérülés.