Sztoncsi mentálisan és fizikálisan is gyenge. Mindent Rossinak köszönhet mert Ő volt az aki megtanított mindent neki. Spies gyerek meg csak altat mert igen bejön neki az ezres. Következő versenyen elkezdi a felzárkózást. Ebben egyedül Rossi lehet majd az ellenfele.
Ha valamire még kíváncsi vagy nyugodtan kérdezzél.
Stoner mai győzelme 2 dologból tevődött össze. Az egyik az átlagon felüli képességei hélmeleg vagy kopott gumin - verseny eleje, vége - másrészt a Honda erőfölénye a célegyenesben - ez mentette meg őt a verseny közép szakaszában. Volt egy pár kör, amikor Lorenzo olyan konnyedséggel volt mögötte, hogy azt hittem direkt nem előzi meg és a végére tartogat. Csak 5 körrel a vége előtt kezdtem hinni abban, hogy Stoner megynerheti egyáltalán.
Elképesztő, hogy ez a három paraszt egymás mögött vonatozva gyakorlatilag azonos időt motoroztak és ahol hibáztak is, az idejükön nem látszott...
Rossi milyen vidám volt a futam végén?!?
Nade nem pofázok ennyit, hallgassuk meg inkább azokat, akik azt mondták, hogy Stoner mentálisan gyenge. Vagy azokat, akik szerint Spies kemény lesz az ezressel.
Miért van így kialakítva a ducatik kipufogóinak vége? (és pl a hondáé miért nem?)
Ha valamire még kíváncsi vagy nyugodtan kérdezzél.
Elképesztő, hogy ez a három paraszt egymás mögött vonatozva gyakorlatilag azonos időt motoroztak és ahol hibáztak is, az idejükön nem látszott...
Rossi milyen vidám volt a futam végén?!?
Nade nem pofázok ennyit, hallgassuk meg inkább azokat, akik azt mondták, hogy Stoner mentálisan gyenge. Vagy azokat, akik szerint Spies kemény lesz az ezressel.
Valaki tudna adni egy linket ahol nézhetem a Motogp-t?
Előre is kösz!