Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy jegyet tudjak venni Brno-ra, már most, január végére meg kellene legyen!(Szülinapi ajándéknak szánom) Sehol nem találtam a neten, annyi lenne, hogy csak vasárnapra szeretnék, de olyan jegyet, amivel be lehet menni a boxok-hoz. Ha valaki tudja, hogy hol keressem egyáltalán, kérlek írjátok meg!Előre is köszi! Azért nem írom a nevem, mert a kedvesem is szokott fórumozni és egyből tudná, hogy én vagyok. úgy meg nem meglepi!Előre is nagyon köszi mindenkinek!N
A szamok azt mutatjak, hogy Rossi lenyegesen eredmenyesebb, a vilag valaha volt egyik legjobbja. Ezt az eredmeny listat Stoner sohasem fogja utolerni! Az is latszik, hogy Stoner a gyozelmi listan lenyegesen elorebb van, mint a VB cim listan, ami komoly stabilitasbeli problemakrol arulkodik. Ez fakadhat a szemelyebol is meg a techikabol is. Latva mire megy Ross a Ducativa, a technikai faktort nem melloznem. A gyozelmi listan jovore megfoghatja Hailwoodot es egesz palyafutasa soran talan megfoghatja Doohant. Ezzel az orok ranglista 3. fokara lepne, ahol Rossi a 2. lenne (valoszinuleg). Gyozelmei szama alapjan mar most 4-5 szeres VB lehetne ha a 80-as eveket irnank es 7-9-szeres VB lehetne, ha 60-as evekben lennenk. (Ezzel nem akarom azt mondani, hogy a VB lista smafu, csak azt, hogy a gyozelmi lista is jelent valamit azert...). Rossi nem valoszinu hogy a listakon jelentosen elobbre tudna menetelni innentol kezdve. Vitathatatlan, hogy Rossi a jobb (eredmenyesebb) versenyzo es rengeteg olyan kepessege van, amivel Stoner nem rendelkezik. De szamomra a forditottja is evidens, vagyis Stoner is tud olyasmit, amit Rossi ugy fest nem. Es a jelek szerint az a tudas igen sok futamgyozelmet erhet.
De ezt nem neked szántam egyébként csak mostanában sokat lehetett erről olvasni, aztán gondoltam leírom összegezve hogy állnak. A számok nem hazudnak

Persze Stoner jobb most, ez is tény
Amit irtam, annak nem csak a vb címek számában van a lényege, hanem mivel nem egy idősek, így vissza kell csak menni Rossinál az időben és megtudjuk épp most hogy áll hozzá képest Stoner. Persze még az is lehet, hogy behozza, vagy leelőzi
Rossi vs. Stoner

Itt van egy objektív összehasonlítás:

20évesen:
Rossi: 125ccm: 9,1 250ccm: 2,1
Stoner: 125ccm: 29,8,5 250ccm: 12,2

26évesen:
Rossi: 500: 2,1 motogp: 1,1,1,1
Stoner: motogp: 8,1,2,4,4,1
Lehet össze kellene vetni Stoner saját frekvenciáját a többi Ducatival próbálkozóéval és meglenne a megoldás...
Szia!

Oktober 27-e tajan kezdtunk errol beszelgetni, ha emlekszel. A rezonancia es vazmerevseg bonyolult rendszerehez nem mondanam, hogy ertek, csak laikuskent probalok logikusan gondolkodni. Ez alapjan tartom a tippem:

A Ducatinal a blokkban van a kutya elasva, illetve korulotte. Rossz befogatasi modot, rossz vibracio kezelest alkalmaznak (amit a big-bang megoldas csak tetez). Vaz fuggo, hogy az eredmeny kicsit rossz, vagy nagyon rossz. Nem tudom peldaul, hogy a lengovilla a blokkra van-e fogatva de eros a gyanum, hogy igen. Az nem biztos, hogy szerencses megoldas.

(Persze sose feledjuk, hogy ami rossz, az csak Rossi mercevel merve rossz! A Suzuki kivalasaval ugyanis 3 marka maradt a MotoGP-ben, amelyek kozul valamelyiknek muszaj a sor vegen lenni. Nem lehet minden motor egyforman jo. Voltak rosszabbak is a Ducatinal, de mostanra vegleg kihaltak. Ez van. )
Sziasztok!

Én azt gondolom a mai napig is, hogy a Ducati kevésbé tud konstrukciósan alkalmazkodni. A visszajelzés-érzet, amit a versenyző érez az egy nagyon összetett dolog. Az egész az alkatrészek harmóniájáról szól (az alkatrészek rezonancia frekvenciájáról).
Tény, hogy a karbonváz merev volt, nagyon direkt volt a viselkedése és kevésbé lehet a merevségét pontosan optimalizálni.
Én azt gondolom a karbonváznak nagy volt a rezonancia frekvenciája (minél merevebb valami, annál nagyobb a rezonancia frekvenciája). Nagyobb volt, mint a gumi kúszásából adódó rezonancia frekvencia és a váz ezt a rezonancia frekvenciát nem tudta felerősíteni-átvinni a versenyző felé. Ezt nagyon kevesen tudják alkatrész formájában lefordítani és nagyon nehéz modellezni is (az érzetet nem nagyon lehet modellezni)
Akkor valoban egy csodalatos ember!
ez igy volt, mivel nagy szinesz
Teljesen mindegy, mert ugyis mindig az a vege, hogy aki a legtobb pontot szerzi az lesz a vilagbajnok. Aztan ha ezt tobbszor megteszi, akkor Ot mutatja mahd a kamera, akkor O lesz a sztar es ha sztar lesz, akkor elobb-utobb szeretni fogjak az emberek ha akarjak, ha nem. Es meg csak hiba sincs a kepletben, mert ezt nem tudja veghezvinni olyan versenyzo, aki nem eleg ratermett. Stonernek is gyulik a rajongotabora es akarmit mond, ugyis novekedni fog, Rossie pedig csokkenni.
Így van és igaza is volt.
Rossi ott (is) a médiának színészkedett.
biztosan ez a helyzet, vegul is horribilis penzekrol van szo, viszont az autosportban meg rosszabb a helyzet, nekem ket dolog nem tetszett ebben a megnyilvanulasban, 1. miert kell kiteregetni a szennyest, 2. ha csak ugy odacsoppent mint No1 persze hogy mindenki a szebb oldalat mutatja, plusz magarol a szakagrol is az jon le micsoda rendes emberek, stb .... nem 1x lattam autoversenyzoket nagyon durvan osszeverekedni, sokszor evekig tarto konfliktust eredmenyezve, gyorsasagi motorversenyzoktol szinte alig, ritkabban endurversenyeken vagy quad-nal. elore is elnezest kerek, hogy megint Rossit hozom fel, de ha jol emlekszem mikor utanament az ifju hercegnek hogy elnezest kerjen tole, csunyan leosztotta egy asszem igy hangzott "Your ambition out weighed your talent".
orvil: ez nem óvoda, ez a valóság. Több olyan pilóta is megállapította ezt, aki megjárta a GP-t és a WSBK-t is. Sokkal barátibb, bajtársiasabb a hangulat a WSBK-ban, ezt még Biaggi is kimondta, pedig ő nem éppen a konfliktusmentességéről ismert. De ugyanezt mondta Spies, Bayliss, Melandri, Edwards és Haga is.
Lehetne vitatkozni ezzel, hisz a boxutca kepe es masok nyilatkozatai alapjan nem az jott le, hogy Stoner teljes mertekben tevedne, de nem fogok ezzel vitatkozni. Egyreszt nem tudok, mert ha el is olvasgatom a soron kovetkezo hirt a MGPH oldalon, nem igazan erdekel a motorversenyzes szajkarate oldala, igy nem mindig tudom ki, mit mondott. Masreszt nem is akarok vitatkozni, hisz nekem bosegesen megfelel a Te igazad, Stoner felolem lehet akarmilyen 15-eves szinten allo szarjancsi. En nem a gondolkodasmodjaert es nem is a frizurajaert rajnogok, hanem azert, ahogyan motorozik. Abba viszont "szerelmes" vagyok es bar sokan probaltak a motorozasi tudasaban is hibat talalni, azzal ujat nem mondassz, hogy az emberek gyakran tevednek... Amikor csak 3-4. lett a VB-n, akkor is imadtam amit csinal es hetrol hetre vegighallgattam, hogy milyen bena. Utobbit mostnaban nem hallom, most az maradt hogy gyoker. Hat ilyen az elet.
a tobbi pilotatol nem ez jott le ... hogy ruhellenek egymast, mi okuk lenne, nyakik vannak penzzel, azt csinaljak amit akarnak, versenyezhetnek, stb, egy dolgot kell igazan az eszukbe vesni, akar mekkora is a dicsoseg, fogjak be a pofajukat, mert vannak bizonyos iratlan szabalyok, Stonernek nem ez volt az elso, nem is az utolso, de mint emlitettem volt, ez a 15 eves szint, en nyertem, en vagyok a kiraly, azt mondok amit akarok ... valszeg a lebaszas nem maradt el ... persze mint emlitettem volt ez mint sem valtoztat azon, hogy agyonbaszta az egesz mezonyt a szezonban, csak eppen erdekes, a tobbiek mar felnottek az interjukhoz, mar amelyik beszel angolul, ehhehe
Grat koma! Olvasd el a kommentarokat is az ovodaval egyutt. En mar reg megtettem, kivancsi voltam ki figyelmeztet eloszor, micsoda ocsmany nyilatkozatot tett Stoner. Orulok, hogy Te voltal az! Jo fej ez a Stoner! Utalja a tobbieket (tiszta olyan mint en), meg is veri oket. Ha nem megy okollel, akkor a palyan (na ebben mar nem hasonlitok ra).
meg mielott problema lenne belole ez maradt bent vagolapon:

"http://www.motogphirek.hu/hirek/8323
madarat tollarol .... Rossi a kiraly :-D"
itt a link, az elozo bentmaradt vagolapon, az elet nehez windozon

http://www.visordown.com/motor...

meg kekeckedes, csak erdekesseg
a kis kedvenced megint bebizonyitotta, hogy igenis, o egy 14 eves gyerek szintjen gondolkozik (attol fuggetlenul nagyon jol motorozik)
http://www.motogphirek.hu/hirek/8323
madarat tollarol .... Rossi a kiraly :-D
http://www.motogphirek.hu/hirek/8323
Azert aki megveri Loeb-et vizes aszfalton, az nagyon tud valamit! Csipem is ezeket az "osszehasonlitasokat"! Kivancsi leszek iden kik lesznek a ROC-on. Rossi barmikor reszt vehetett volna rajta eddig, de iden pont nem valoszinu, hogy meghivjak. Annal inkabb Stonert! Par eve Bayliss szerepelt az "oceania" csapatban, de nem ment valami jol. Kivancsi lennek Casey mit gokartozik ossze.
durva