Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2007 óta kivétel nélkül minden ducatis a középmezőnyt vagy a sereghajtókat erősítette. Csodák nincsenek ,Stoner tehetsége és magas kockázat vállalási hajlandósága emeli ki közülük. Én Lorenzot is kiváló versenyzőnek tartom és a yamaha mindig is brutál jó volt féktávon, versenytávon a 2012-es M1 pedig nagyon jónak tűnik.
Ebben a hozzaszolasban fejtegetem, hogy mi is a helyzet a dolesszoggel. Ott is volt aki vitatkozott. Pl. Luxvor kollega, aki utana azt is mondta, hogy Stoner nem valoszinu, hogy le tudja gyozni Lorenzot, mivel mentalisan gyenge es allandoan elesik. En erre azt mondtam, hogy 2011-ben nem fog elesni, mivel nem kell eron felul mennie majd... Kivancsi vagyok Luxvor pl. mit josol 2012-re... De idezhetnek mast is. Persze mindez semmi peldaul azokhoz kepest, akik az mgphirek oldalon "atlatjak" a dolgokat. Azon beszarsz...
Ettől lejjeb már nincs csak bukfenc!
Valamelyik "szakértő" írta valahol, hogy Stoner azért kanyarodik úgy ahogy mert nem tudja mélyre dönteni a motort. :)
Király ez a kép nagyon!
En batran probalkozom. :) Szerintem a sport/slick gumik csuszashatarat annyira konnyen lehet erezni es annyira siman ossze lehet szedni, hogy nem tartok tole. Persze lehet, hogy azert mert lassan megyek. Mondjuk 15 eve a Jawa-val kipufogoig dontve erzekelni a fagumik csuszashatarat a gumipok telokon keresztul, az tenyleg para volt. Ezert csodalom nagyon azokat a versenyeket, melyeken turasabb gumival mennek, mint pl. ETZ kupa. Ott nem szeded ossze amikor mar radiroz. Sportgumival meg meg iveket lehet keresgelni csuszas kozben. Ezekkel "konnyu".
Értem. Én nem kisérletezek mert drága.
Marmint marad egy ugyes ujjunk, a mutato!
Kozepso ujjal azert jobb fekezni, mert akkor marad meg egy "ugyes" ujjunk (a kozepso) fogni a kormanyt. Ez azert fontos, mert a kormany mozgasat finomabban erezhetjuk, ha mindket oldalon korbefogja a mutato ujjunk, aminek "ugyesseget" nem "pazaroljuk" a fek adagolasara, ami persze szinten eletbevago a korido szempontjabol. Probaltam kozepso ujjal, de nagyon nehez megtanulni. Az en szintemen nincs ertelme.
Én néztem be, utána féktáv
Nem, ezt rosszul latod. Akkor fog ra. Kozepso ujjal fekez. (Ket orok elet keves lenne megtanulnom kozepsovel fekezni, pedig igencsak van elonye!)

Ugyanaz a kanyar. Nincs az ujja a feken.
Arra gondolok, hogy a csúsztatás végén veszi le az úját az első fékröl.
Zsir video! Pedro kapott egy laza 1mp-t hazai palyan. Ajanlom figyelmedbe a 6840-hszt.
Fehércápa!
Figyeld csak a jobb kezét csúsztatás alatt, főleg a végén!
Ökör állat!
Köszi, köszi!
Kizarolag reszegen beszelunk motorozasrol. Jozanul a foci a tema. (Amihez nem ertek.)
Akkor ti jól meg szokatok alakulni egymással.
Sziasztok,eladó Moto Gp 10/11 Ps3 játék,ha valaki nagyon motorozna
En vagyok a vilag masodik legjobb elmeleti motorosa. (Az elso egy srac a szomszed falubol. O sosem ult motoron, de keni-vagja a temat. )
Akkor ezek szerint neked is 16-án van a napja? Üdv a klubban.
Ha sokat gyakorolsz még lehetsz ROSSI csak kicsibe amúgy boldog szülinapot igy utólag
Na, akkor már 2 MotoGp-s hírességgel születtem egy napon. Kár, hogy a hasonlóságok sora itt véget is ér!