A sisak-leesos dologhoz:
Ha jol lattam a lehetseges testhelyzetet, akkor eppen olyan iranyban tolja meg Marco sisakjat a motor kereke, hogy tarko iranybol elore forgatja. Magyaran arra, amerre az embere egyebkent is leveszi. Ha hozza veszuk a nagy hajat, ami biztosan enged valamennyit osszenyomodni es csuszik is, nem csodalkozom azon, hogy ilyen iranyu es ekkora eronel letepodik a sisak. A pantrol nem vagyok biztos, hogy ebben a pillanatban szakadt ki. Elofordulhat, hogy a motorok egy tovabbi erohatast gyakoroltak a valahogyan kozejuk akado sisakra es a pantra, amitol az kiszakadt - de ekkor mar nem volt Marco fejen.
Nem ketlem, hogy Marco mindenkeppen belehal ebbe - akkor is, ha a fejen marad a sisak.
Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy az a fajta frizura noveli a sisak lerepulesenek kockazatat.
(Hogy mi milyen mertekben jatszik kozre, azt nem tudom.)
Most ertem haza egyebkent es delelott ota ezen gondolkodtam en is. Nagyon sajnalom Rossit. Mikor a rajtracsra keszulodtek meg is jegyeztem a szobaban, hogy Rossi nagyon rosszul nez ki. Elcsigazott, kedvetlen. 20 perc mulva pedig ez tortenik.... Jo baratja volt, valoszinuleg az o motorja adta meg a kegyelemdofest...
...elmentél közülünk s nagy űrt hagytál, repülj fel a mennyországba, anyalok szárnyával. Könny van a szemünkben és gumifüst száll az égbe, remelem mikor lenézel ránk látod, hogy hatalmas a gyász a szívünkben. Elmentél közülünk s mi búcsúzunk a motorok zugasaval, de soha nem feledunk az égen elni fogsz a csillagok ragyogasaban... R.i.P. Simocelli
Persze h tudja,Rossi latta is h mi is törtent valojaban(nyakan is atment valaki),es Edwards is azert kapott sokkot.
Szerintem Ök mar ereztek h nagy a baj.
Mellesleg a sisakrol is tudtak h csak ugy nem szakad el a pantja.
R.I.P.
Egy hatalmas figura távozott........a motoros cirkuszbol.Még a verseny elött épp mókázott.Szokásához hiven...S az uj veboldalát népszerüsitette............ nyugodj békében.
Emre, ha én áthajtottam volna valakin és ott feküdne csak megnézném .Ne legyél cinikus nem vitázni akarok csak nekem furcsa hogy továbmegy . DE NEM ÉRTEK HOZZÁ ÉS LEHET CSAK ÉN GONDOLOM ÍGY .
Ha jol lattam a lehetseges testhelyzetet, akkor eppen olyan iranyban tolja meg Marco sisakjat a motor kereke, hogy tarko iranybol elore forgatja. Magyaran arra, amerre az embere egyebkent is leveszi. Ha hozza veszuk a nagy hajat, ami biztosan enged valamennyit osszenyomodni es csuszik is, nem csodalkozom azon, hogy ilyen iranyu es ekkora eronel letepodik a sisak. A pantrol nem vagyok biztos, hogy ebben a pillanatban szakadt ki. Elofordulhat, hogy a motorok egy tovabbi erohatast gyakoroltak a valahogyan kozejuk akado sisakra es a pantra, amitol az kiszakadt - de ekkor mar nem volt Marco fejen.
Nem ketlem, hogy Marco mindenkeppen belehal ebbe - akkor is, ha a fejen marad a sisak.
Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy az a fajta frizura noveli a sisak lerepulesenek kockazatat.
(Hogy mi milyen mertekben jatszik kozre, azt nem tudom.)